Sari la conținut

Sevraj

Postări Recomandate

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
SEVRÁJ s. n. 1. Încetare a alăptării unui sugar. 2. Privare a unui toxicoman de drogul său obișnuit. – Din fr. sévrage. 
Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de liastancu | Semnalează o greșeală | Permalink

Serioasa treaba. Cred ca deja exista victime printre userii care n-au rezistat sevrajului. 
Sper ca sorina sau laura n-a facut vre-un gest necugetat. Din fericire, cred ca au avut cine sa le sustina in aceste moment de deznadejde.

Cum v-ati petrecut timpul, privati de accesul la forum? Ati inceput sa ziceti COB, COF, GFE prin casa?  :laugh2  :laugh2
Fu' greu; dar bine ca trecu'.

Pisicut...cred ca o sa trebuiasca sa platesti niste consultatii psihologice pentru membrii lezati.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

SEVRÁJ s. n. 1. Încetare a alăptării unui sugar. 2. Privare a unui toxicoman de drogul său obișnuit. – Din fr. sévrage. 

Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de liastancu | Semnalează o greșeală | Permalink

Serioasa treaba. Cred ca deja exista victime printre userii care n-au rezistat sevrajului. 
Sper ca sorina sau laura n-a facut vre-un gest necugetat. Din fericire, cred ca au avut cine sa le sustina in aceste moment de deznadejde.

Cum v-ati petrecut timpul, privati de accesul la forum? Ati inceput sa ziceti COB, COF, GFE prin casa?  :laugh2  :laugh2

Pisicut...cred ca o sa trebuiasca sa platesti niste consultatii psihologice pentru membrii lezati.

I was searching on the DEEP WEB.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Forumul nu si-a revenit in totalitate. Nu apar pozele in topicuri momentan. E posibil o alta repriza de pauza

Buna,

Forumul a fost indisponibil pentru 24 de ore din cauza unor probleme hardware motiv pentru care ne cerem scuze pentru inconvenient tuturor utilizatorilor care nu au putut accesa pagina in tot acest timp. Aceste probleme au fost rezolvate si totul a revenit la normal la care se mai adauga si imbunatatiri tehnice.

PS: Fotografiile din topice,cele de la profil sau avatarele vor fi restaurate pana dimineata.

Multumim pentru intelegere

:wave

http://nimfomane.com/forum/topic/20244-update-weekend/?do=findComment&comment=274883

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Eu m-am panicat ca s-a trezit vre-un crizat moralist sa-l inchida din cauza lorenei/biancai  :laugh2  :laugh2.

Am ajuns cu search-ul pana la cat valoreaza nimfomane.com  :laugh2  :laugh2 . Bai pisicut, vezi ca i-a sacazut pretul in ultimile trei luni. Pai ce facem?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

sorina nu parea deloc impresionata de nefunctionarea forumului. nici de departe vorba de sevraj , ne-am plimbat agale prin amsterdam si v-am birfit.

Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

Propun pisicului sa anunte cu o saptamana inainte cand mai face AROGANTE  din astea.

Nu de alta dar sa ne organizam timpul.

Eu mi-am luat concediu saptamana trecuta.

Daca stiam imi luam acum cand nu a mers forumul.

De unele fete ce sa mai spunem, au consumat cate doua caiete de 48 de file.( Pai daca nu a mers forumul ce credeti, ca nu au mai scris deloc ? :P

Asa ca, pisicule, cu o saptamana inainte, faci frumos topic cu ce ai de gand sa faci, asta ca nu cumva sa te trezesti ca te injura lumea :))

Oricum, sunt convins ca 90 % au crezut ca bianka este de vina :)))) 

PS- e mai frumos acum ca inainte :))))

Link spre comentariu
  • Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
  • Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS

Parca imi pierdusem busola.

:laugh2  :laugh2  :laugh2 sunte-ti ca si morti fara forum :laugh2 .Pisicuts de vei inchide forumul vei face multe victime :laugh2 asta se numeste DEPENDENTA :laugh2 e ca tigara pt fumatori :boob

Link spre comentariu

Va zic eu care a fost smecheria pana la urma. A fost pisicut ocupat  ;)

http://loldamn.com/wp-content/uploads/2011/11/funny-gif-cat-following-a-red-dot.gif

http://gatogordito.files.wordpress.com/2012/03/red-dotchico.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...