-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Februarie 15, 2014 SEVRÁJ s. n. 1. Încetare a alăptării unui sugar. 2. Privare a unui toxicoman de drogul său obișnuit. – Din fr. sévrage. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de liastancu | Semnalează o greșeală | Permalink Serioasa treaba. Cred ca deja exista victime printre userii care n-au rezistat sevrajului. Sper ca sorina sau laura n-a facut vre-un gest necugetat. Din fericire, cred ca au avut cine sa le sustina in aceste moment de deznadejde. Cum v-ati petrecut timpul, privati de accesul la forum? Ati inceput sa ziceti COB, COF, GFE prin casa? Fu' greu; dar bine ca trecu'. Pisicut...cred ca o sa trebuiasca sa platesti niste consultatii psihologice pentru membrii lezati. 2 Link spre comentariu
mario345 Reputație: 1143 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 15, 2014 Da, nasoala treaba! am facut deja prostii din cauza asta. Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2014 SEVRÁJ s. n. 1. Încetare a alăptării unui sugar. 2. Privare a unui toxicoman de drogul său obișnuit. – Din fr. sévrage. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de liastancu | Semnalează o greșeală | Permalink Serioasa treaba. Cred ca deja exista victime printre userii care n-au rezistat sevrajului. Sper ca sorina sau laura n-a facut vre-un gest necugetat. Din fericire, cred ca au avut cine sa le sustina in aceste moment de deznadejde. Cum v-ati petrecut timpul, privati de accesul la forum? Ati inceput sa ziceti COB, COF, GFE prin casa? Fu' greu; dar bine ca trecu'. Pisicut...cred ca o sa trebuiasca sa platesti niste consultatii psihologice pentru membrii lezati. I was searching on the DEEP WEB. Link spre comentariu
inflexi Reputație: 140 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Bucales Oras:Bucales Partajează Postat Februarie 15, 2014 Forumul nu si-a revenit in totalitate. Nu apar pozele in topicuri momentan. E posibil o alta repriza de pauza Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Februarie 15, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 15, 2014 Forumul nu si-a revenit in totalitate. Nu apar pozele in topicuri momentan. E posibil o alta repriza de pauza Buna, Forumul a fost indisponibil pentru 24 de ore din cauza unor probleme hardware motiv pentru care ne cerem scuze pentru inconvenient tuturor utilizatorilor care nu au putut accesa pagina in tot acest timp. Aceste probleme au fost rezolvate si totul a revenit la normal la care se mai adauga si imbunatatiri tehnice. PS: Fotografiile din topice,cele de la profil sau avatarele vor fi restaurate pana dimineata. Multumim pentru intelegere :wave http://nimfomane.com/forum/topic/20244-update-weekend/?do=findComment&comment=274883 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 Eu m-am panicat ca s-a trezit vre-un crizat moralist sa-l inchida din cauza lorenei/biancai .Am ajuns cu search-ul pana la cat valoreaza nimfomane.com . Bai pisicut, vezi ca i-a sacazut pretul in ultimile trei luni. Pai ce facem? 2 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2014 Parca imi pierdusem busola. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2014 Credeam ca a fost atacat de un grup de hackeri platiti de un grup de neveste 2 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 Fiecare gand genial care-mi venea in cap, nu aveam cu cine sa-l impartasesc . Pacat ca le-am uitat pe toate Link spre comentariu
bronx Reputație: 41 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 15, 2014 ))))))) imaginatia oamenilor lucreaza... Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 ))))))) imaginatia oamenilor lucreaza... Pai lucreaza si pana acum nu aveam unde sa refulam Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Februarie 15, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Februarie 15, 2014 SEVRÁJ s. n. 1. Încetare a alăptării unui sugar. 2. Privare a unui toxicoman de drogul său obișnuit. – Din fr. sévrage. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de liastancu | Semnalează o greșeală | Permalink Serioasa treaba. Cred ca deja exista victime printre userii care n-au rezistat sevrajului. Sper ca sorina sau laura n-a facut vre-un gest necugetat. Din fericire, cred ca au avut cine sa le sustina in aceste moment de deznadejde. Cum v-ati petrecut timpul, privati de accesul la forum? Ati inceput sa ziceti COB, COF, GFE prin casa? Fu' greu; dar bine ca trecu'. Pisicut...cred ca o sa trebuiasca sa platesti niste consultatii psihologice pentru membrii lezati.sorina nu parea deloc impresionata de nefunctionarea forumului. nici de departe vorba de sevraj , ne-am plimbat agale prin amsterdam si v-am birfit. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 16, 2014 sorina nu parea deloc impresionata de nefunctionarea forumului. nici de departe vorba de sevraj , ne-am plimbat agale prin amsterdam si v-am birfit.de pisic ce zicea? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Februarie 16, 2014 asta facea pisic, in timp ce Bronx varsa bolul cu cafea pe server!! http://www.sproutsnsquats.com/wp-content/uploads/2014/01/computer%2Bcat.jpg si dupa ce s-a trezit... a inceput mentenanta (servere, router.. etc) http://img.photobucket.com/albums/0903/Natalka/Computers/CatComputer3.jpg 1 Link spre comentariu
rodrigo Reputație: 640 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2014 Niste hackeri ultraortodocsi au spart serverul pentru a furniza Politiei baza de date. Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 16, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Februarie 16, 2014 Propun pisicului sa anunte cu o saptamana inainte cand mai face AROGANTE din astea. Nu de alta dar sa ne organizam timpul.Eu mi-am luat concediu saptamana trecuta.Daca stiam imi luam acum cand nu a mers forumul. De unele fete ce sa mai spunem, au consumat cate doua caiete de 48 de file.( Pai daca nu a mers forumul ce credeti, ca nu au mai scris deloc ? Asa ca, pisicule, cu o saptamana inainte, faci frumos topic cu ce ai de gand sa faci, asta ca nu cumva sa te trezesti ca te injura lumea )Oricum, sunt convins ca 90 % au crezut ca bianka este de vina ))) PS- e mai frumos acum ca inainte ))) Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 16, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Februarie 16, 2014 Ce? N-a functionat forumul? Nici nu mi-am dat seama. Cumpar un "F5" negru cu scris alb si led! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2014 Trebuie sa recunosc ca intrasem putin in panica Nu mai beti fratilor...cafea Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 16, 2014 Parca imi pierdusem busola. sunte-ti ca si morti fara forum .Pisicuts de vei inchide forumul vei face multe victime asta se numeste DEPENDENTA e ca tigara pt fumatori Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2014 Hai sa ne tinem de mana si sa cantam: Podul de patra s-a daramat / Avenit apa si l-a luat / Vom face altul pe rau in jos / Altul mai mare si mai frumos. Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 Va zic eu care a fost smecheria pana la urma. A fost pisicut ocupat http://loldamn.com/wp-content/uploads/2011/11/funny-gif-cat-following-a-red-dot.gif http://gatogordito.files.wordpress.com/2012/03/red-dotchico.gif Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 16, 2014 Pisicuts a fost ocupat cu minehttp://www.youtube.com/watch?v=Arqq7uNKBDc Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 16, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Februarie 16, 2014 ... Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Februarie 16, 2014 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Februarie 16, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Februarie 16, 2014 sevraj? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum