niku731 Reputație: 490 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 7, 2022 Acum 53 minute, calin2305 a spus: Hei, dar de ce nu ai fi zis ca Dumbrăvița e "sufocat ", mai ales la propriu, sunt și alte locații decente....E și un studiu pe site în care mulți clienți ( inclusiv eu ) renunță la zone periferice, stai pe ceas 20-30 min sa intri sau sa iesi din Dumbrăvița sa fim serioși....👿👿👿 Este drum nou care duce de la muzeul satului în Dumbrăvița 😁. Faci 3-5 minute 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 7, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 7, 2022 Am găsit ceva pe Take Ionescu, pare-se ultracentral. Numai ca nu e liber de azi,abia de mâine. Și eu mâine am timpul necesar ptr a ma muta liber abia pe la 15:30. Fuck,fuck,fuck! A rămas ca ma anunța agentul dacă se eliberează in noaptea asta. Poate am noroc și nu trebuie sa mai stau aici și mâine in prima parte a zilei
Realboss Reputație: 692 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Iulie 7, 2022 1 oră în urmă, larisssa a spus: liber abia pe la 15:30. Vin sa te ajut cu mutatul😈😜😎
marcusm Reputație: 927 Postat Iulie 7, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 7, 2022 Acum 2 minute, Realboss a spus: Vin sa te ajut cu mutatul😈😜😎 Dacă era o bătrânică , erai tot așa de săritor ? 1
Realboss Reputație: 692 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Iulie 7, 2022 Acum 2 minute, marcusm a spus: Dacă era o bătrânică , erai tot așa de săritor ? Cum sa nu, face parte din mine. Cand vad nevoia, sar in ajutor😂😂😎😈😈 1 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 7, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 7, 2022 Acum 17 minute, Realboss a spus: Vin sa te ajut cu mutatul😈😜😎 Suna bine! Nu zice de doua ori, ca nu am de gând sa refuz.
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 1 oră în urmă, larisssa a spus: Suna bine! Nu zice de doua ori, ca nu am de gând sa refuz. Take Ionescu aș fi vecin 🤩
Realboss Reputație: 692 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Iulie 7, 2022 Acum 1 oră, larisssa a spus: Suna bine! Nu zice de doua ori, ca nu am de gând sa refuz. Na, deci ramane stabilit🥁🥁😈
Ae4040 Reputație: 7 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 8, 2022 https://www.replicaonline.ro/bmw-ul-santajistului-sexual-din-medgidia-scos-la-licitatie-de-anaf-524951/
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 8, 2022 Te-ai instalat? Credit pe cartelă ai? Îți pot trimite un sms? Ne iubim și noi zilele astea?? Vezi că n-am bani de bilet la cușetă... 🥺
Ae4040 Reputație: 7 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 8, 2022 Acum 4 minute, Ae4040 a spus: https://www.replicaonline.ro/bmw-ul-santajistului-sexual-din-medgidia-scos-la-licitatie-de-anaf-524951/ Larisa sau Raluca, dacă nu te superi 1
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 8, 2022 Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 Salut Am vizitat - o pe Larisssa azi. O experienta de tinut minte🙊🙊🙊. Este un om f fain, e o doamna 😘🤗 A fost o intilnire f atipica. Ce pot sa va spun e ca face un on tare tare fain. Greu de rezistat! 🤦♂️ Din pacate doar atit pot sa spun, pt ca nu am trecut proba orala🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙈🙈🙈 Eu as mai reveni la ea cu tot dragul. Acu sa vad cind, cum si unde🤔🤔🤔. 3
Nikos1 Reputație: -7 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Timisoata Oras:Timisoata Postat Iulie 8, 2022 Dar ceva poze se poate
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2022 Acum 4 ore, Cozonac7 a spus: Te-ai instalat? Credit pe cartelă ai? Îți pot trimite un sms? Ne iubim și noi zilele astea?? Vezi că n-am bani de bilet la cușetă... 🥺 Ce afurisita e chielișica pe tine….hmmm! Te găsi timiditatea și tre’ sa ceri permisiunea sa îmi zici ca vrei sa ma “iubești”? UPDATE : sunt in Dumbravita, pe Str. Silistra. Știu ca e posibil ca unele programări sa fie anulate (poate va e peste mâna, poate efectiv nu aveți timpul necesar drumului pana aici), va rog doar sa îmi Trimiteți un mesaj și sa ma anuntați. Astăzi nu am răspuns nici la telefon și nici mesajelor, am avut zi plină cu programările in avans și mutatul mi-a dat un pic peste cap programul( încă o data mulțumesc din suflet celor care au fost direct afectați și nu doar ca au înțeles,ba chiar mi-au ușurat unele chestii). Maine mai am câteva ferestre in a doua parte a zilei și duminica sunt liberă pana după-amiaza. Spor!
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 8, 2022 Sigur ești în Dumbrăvița și nu în Lipovei? În fine... Mai puțin contează asta. Spor să ai... (și credit să răspunzi la mesaje)! 🥰
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2022 Acum 17 minute, Cozonac7 a spus: Sigur ești în Dumbrăvița și nu în Lipovei? În fine... Mai puțin contează asta. Spor să ai... (și credit să răspunzi la mesaje)! 🥰 De ce ma zăpăcești mah de cap de tot?!? Pai tu crezi ca eu știu ce zic?! Ca zic ce îmi zic alții. Bine,nah, habar nu am in ce zona sunt. E Str. Silistra. Acu’ ești mulțumit? 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 8, 2022 1 hour ago, larisssa said: De ce ma zăpăcești mah de cap de tot?!? Pai tu crezi ca eu știu ce zic?! Ca zic ce îmi zic alții. Bine,nah, habar nu am in ce zona sunt. E Str. Silistra. Acu’ ești mulțumit? Nu! Ce te face să ai impresia că mă mulțumesc dintr-atât?
Realboss Reputație: 692 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Iulie 8, 2022 ajunsei acasa deja de cateva ore dar asta de jos inca se gandeste la atiu ea petrecuta cu aceasta femeie extraordinara. greu am prins o programare dar am prins! ajunsei la adresa si sun la numarul indica, raspunde o doamna si ce sa vezi, nu era doamna care trebuie😂 scara gresita.. pana la urma am ajunsei la cine trebuie si statui la povesti, e simpatica Larisa, chir avusei ce discuta cu ea. Bine, trebe sa spun ca si eu sunt si patic😂 la dus are tot ce trebe si actiunea a fost ft buna. oral de milioane, fara numar, fara numar, atenta la oute, adanc, facefuck, oral in diferite poziti, am stat o ora, a doua fin am mers in sufragerie😂 la normal se misca de te rupe, incercai diferite pozitii si in pat si pe canapea, ce sa zic, profesoara, ea ar trebui sa se numeasca “la profesora”😜 merita incercata cu varf si indesat la final statui la o poveste, o tigara si plecai, sper sa o mai prind odata pana pleaca 3 1 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 On 7/7/2022 at 3:01 PM, Realboss said: Vin sa te ajut cu mutatul😈😜😎 On 7/7/2022 at 3:04 PM, marcusm said: Dacă era o bătrânică , erai tot așa de săritor ? On 7/7/2022 at 3:07 PM, Realboss said: Cum sa nu, face parte din mine. Cand vad nevoia, sar in ajutor😂😂😎😈😈 Va recunoasteti cumva in gluma asta?! Ora de dirigentie la o clasa de liceu. Diriginta intreaba: "ce fapta buna ati facut saptamana asta?" Se ridica un elev: "am ajutat o batranica sa urce in tren" "foarte bine! stai jos" Se ridica alt elev: "am ajutat o batranica sa urce in tren" "foarte bine! stai jos" Se ridica un alt elev: "am ajutat o batranica sa urce in tren". Diriginta, deja uimita: "foarte bine! stai jos" Se mai ridica un elev: "am ajutat o batranica sa urce in tren" "Bine mai, dar toti ati ajutat o batranica sa urce intren?!" "DA!" raspund elevii - "ca nu vroia!" 🤪 5
Dyonysy Reputație: 310 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 8, 2022 Larisa ar fi bine sa specifici pana la ce ora iti desfășori programul xa sa nu stam prea mulți cu gândul la tine 😉
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 9, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 9, 2022 Buna dimineața! Fiind destul de matinala, nu ma veți găsi la ore târzii. Cam ora 20:00 e un maxim al programului, dar nu e bătut in cuie, mai sunt și excepții uneori,in funcție de cât de solicitanta e ziua. Acum 11 ore, Cozonac7 a spus: Nu! Ce te face să ai impresia că mă mulțumesc dintr-atât? Nu știu ce armata de draci ma împinge sa te întreb : Ia spune tu lu’ mama CE te-ar multumi pe tine, puișor? Un scurt top 5 ale celor mai arzătoare dorințe. 🙄🙄🙄
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Fără supărare Larissa dacă ești foarte solicitată de ce nu rămâi mai multe zile in oraș?
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iulie 9, 2022 12 minutes ago, larisssa said: ............... Nu știu ce armata de draci ma împinge sa te întreb : Ia spune tu lu’ mama CE te-ar multumi pe tine, puișor? Un scurt top 5 ale celor mai arzătoare dorințe. 🙄🙄🙄 1) sa ai orgasm 2) AP 3) FK 4) uimeste-ma 5) surprinde-ma 2 1
clasament12 Reputație: 25 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Acum 9 ore, Realboss a spus: ajunsei acasa deja de cateva ore dar asta de jos inca se gandeste la atiu ea petrecuta cu aceasta femeie extraordinara. greu am prins o programare dar am prins! ajunsei la adresa si sun la numarul indica, raspunde o doamna si ce sa vezi, nu era doamna care trebuie😂 scara gresita.. pana la urma am ajunsei la cine trebuie si statui la povesti, e simpatica Larisa, chir avusei ce discuta cu ea. Bine, trebe sa spun ca si eu sunt si patic😂 la dus are tot ce trebe si actiunea a fost ft buna. oral de milioane, fara numar, fara numar, atenta la oute, adanc, facefuck, oral in diferite poziti, am stat o ora, a doua fin am mers in sufragerie😂 la normal se misca de te rupe, incercai diferite pozitii si in pat si pe canapea, ce sa zic, profesoara, ea ar trebui sa se numeasca “la profesora”😜 merita incercata cu varf si indesat la final statui la o poveste, o tigara si plecai, sper sa o mai prind odata pana pleaca Futu-te in gura, oltene. Statui🤣🤣🤣 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 9, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 9, 2022 Acum 22 minute, danp123 a spus: 1) sa ai orgasm 2) AP 3) FK 4) uimeste-ma 5) surprinde-ma Da’ de ce te bagi peste dorințele cozonacului? Nu-i frumos sa șoptești! Trebuia sa îl lași pe el sa zică primul, CU CUvintele lui. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum