pittysmen Reputație: 861 Postat August 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 28, 2022 On 8/27/2022 at 3:45 PM, larisssa said: Da, mah! Mai zic o data, sa rămână consemnat. SUNTEȚI MISTO RĂU! Aci rămân, aproape în câmp. Profi l-am găsit, am fost deja de 3 ori, ma salut cu vânzătoarele...E bine. Dacă as găsi și o terasa sa beau un pahar de vin diseară după program ar fi perfect. Sa alunece hotdogii mai lin. Locația...eu zic, că e chiar ce trebuie...bine ..nu am fost in vizite pe acolo,dar m-am uitat pe maps ...și cine vizitează și pe L.R.....nu poti sa spui că e greu de ajuns aici.... Bine...după ce ai lăsat ultima postare aici ....băieții și-au dat seama că e rău să stai pe Rebreanu cu telefonul in mână....mai bine stau aici ...nu îi vede nimeni😅....🤣 Anyway ..ești full...cine știe când apucam sa ne futem și noi..😅... Succese sa ai,că poate mai revii...știi cum zic..😊...chiar in aceiași zona..daca nu mere rău .😏
celViteaz Reputație: 304 Postat August 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 28, 2022 Fusei (sau futui) azi si eu pe la Larisa cu 3 de s. Pentru cei care asteapta poze... pot sa va inteleg (si eu am vrut) dar eu zic sa va riscati ca nu o sa regretati. Vad ca are 'carnetelul' plin pentru vizita asta - deci nu as vrea sa va bagati unghea-n coi daca nu ajungeti, asa ca nu o sa intru foarte mult in detalii. Fata nu mai e 'pustoaica' dar asta e in avantajul experientei si serviciilor de alt nivel. Bineinteles ca am mers la ea pentru mult-laudatele calitati 'vocale'. Si fu-tare! Nu am fost deloc dezamagit ba chiar foarte impresionat de finalizarea...pana la ultima picatura de maduva. Ce sa mai zic?... O sa tin ochiul pe forum pentru urmatoarea vizita. 2
larisssa Reputație: 8905 Postat August 29, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 29, 2022 Am un pic de umblat prin oraș și îmi păstrasem niște ore mâine după masa pentru asta. Încerc sa rezolv astăzi și sa vb cu agentul dacă pot rămâne maine după ora de check-out pana pe la 17.30. Anunt dacă devine disponibil intervalul respectiv. Nu va gândiți ca iau 1927 de vizite pe zi. Eu programările le fac la 1h jum în primele doua zile, apoi la 2h când încep sa ma resimt. Dacă unul dintre cei programați sta doar "vizita scurta" astăzi, rămân cu 1h30m libera pana la următoarea programare. Știu, sunt detalii care în mod normal nu ar avea de ce sa fie scrise aici, dar am avut destui care, dupa ce le-am explicat ca nu mai am locuri libere, își baga doar virtual organul în gura mea, ca "oricum nu as veni dacă tot te futi cu 50 pe zi". 2 2
roz_cotetu Reputație: -24 Postat August 30, 2022 Telefon: Yahoo Oras:SM Telefon: Yahoo Oras:SM Postat August 30, 2022 Salutare, sunt relativ nou pe acest forum si m-am gatit sa las o recenzie in urma vizitei mele la aceasta doamna. La noi in oras fiind o oferta foarte slaba, am fost nevoit sa ma deplasez pana la voi sa pot sa o cunosc pe aceasta doamna, bine aveam si ceva treaba asa ca am combinat utilul cu placutul. Ce pot sa spun de larisssa, este o lady relativ mai in varsta decat mine care arata ok pentru varsta ei, ii dau nota 8 pentru corp si nota 9 pentru cum sa purtat cu mine, foarte de treaba. Oralul facut foarte bine, ca la carte, nu stiu daca cineva il face mai bine decat ea, nota 10. La sex normal am avut parte de o serie de pozitii, m-am lasat contus de ea pana la epuizare, cred ca am slabit cateva kilograme , nota 10. Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele, dar eu am sa mai dau o fuga la ea, cand am drum pe la voi. 4
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 30, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 30, 2022 Acum 21 minute, roz_cotetu a spus: Salutare, sunt relativ nou pe acest forum si m-am gatit sa las o recenzie in urma vizitei mele la aceasta doamna. La noi in oras fiind o oferta foarte slaba, am fost nevoit sa ma deplasez pana la voi sa pot sa o cunosc pe aceasta doamna, bine aveam si ceva treaba asa ca am combinat utilul cu placutul. Ce pot sa spun de larisssa, este o lady relativ mai in varsta decat mine care arata ok pentru varsta ei, ii dau nota 8 pentru corp si nota 9 pentru cum sa purtat cu mine, foarte de treaba. Oralul facut foarte bine, ca la carte, nu stiu daca cineva il face mai bine decat ea, nota 10. La sex normal am avut parte de o serie de pozitii, m-am lasat contus de ea pana la epuizare, cred ca am slabit cateva kilograme , nota 10. Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele, dar eu am sa mai dau o fuga la ea, cand am drum pe la voi. Sa fii atent ...ca si ea ii in trecere ...s ar putea sa nu o gasesti .
larisssa Reputație: 8905 Postat August 30, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 30, 2022 Mi-e și frica sa scriu naibii cu noile reguli... Enfin, azi plec. Mai am liber doar 15:00-16 30. A fost, din nou, o experienta foarte, foarte mișto ptr mine Timișoara. Sper ca și pentru voi. Spor s-avem! 1 1
roz_cotetu Reputație: -24 Postat August 30, 2022 Telefon: Yahoo Oras:SM Telefon: Yahoo Oras:SM Postat August 30, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Sa fii atent ...ca si ea ii in trecere ...s ar putea sa nu o gasesti . Uite ca pleaca😢 Asta e, altadata cand mai vine prin zone.
Administrator pisicuts Reputație: 114381 Postat August 30, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 30, 2022 Acum 3 ore, larisssa a spus: Mi-e și frica sa scriu naibii cu noile reguli... Enfin, azi plec. Mai am liber doar 15:00-16 30. A fost, din nou, o experienta foarte, foarte mișto ptr mine Timișoara. Sper ca și pentru voi. Spor s-avem! nu te teme larisa spune cum o fost vizita 2
larisssa Reputație: 8905 Postat August 30, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 30, 2022 Acum 36 minute, pisicuts a spus: spune cum o fost vizita A cui? 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 11, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 11, 2022 Ziceți repede repejor, Aradului sau 9 infanterie? 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 11, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 11, 2022 7 minutes ago, larisssa said: Ziceți repede repejor, Aradului sau 9 infanterie? Aradului! Cred că ai vrut să zici (Divizia)9 Cavalerie... De infanterie mai vedem Să fie pace și iubire!! 😇 🥰 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 11, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 11, 2022 Aia mah! Ce zici tu. Și celalalt are nume de cod "Dej Aradului". Deci zic ca îl vreau pe ăsta, Dej Aradului? 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Acum 12 minute, larisssa a spus: Aia mah! Ce zici tu. Și celalalt are nume de cod "Dej Aradului". Deci zic ca îl vreau pe ăsta, Dej Aradului? Sau la mine te găzduiesc sigur o noapte🤪
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 1 hour ago, larisssa said: Ziceți repede repejor, Aradului sau 9 infanterie? Imi place ca esti comica
povestitorul Reputație: 2965 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 11, 2022 1 oră în urmă, larisssa a spus: Ziceți repede repejor, Aradului sau 9 infanterie? Ti ai facut trupa ...commando "9 infanterie " 🤣🤣 ....si mergi la razboi ...😂😂 Pe Aradului se lanseaza ...bombe ...ii greu pentru infanterie . 😅😅😅 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 11, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 11, 2022 Pnm...ma grăbeam. Vb cu agentul în același timp și aștepta omul sa ma hotărăsc. Cu tine nu mai vb, am fost vecini-vecini și m-ai prostit ca ieșim la un Cico. 4
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 11, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 11, 2022 Valeu, nu mai pot edita postările?!? Wtf? LE : din cauza ta, @povestitorulpovestitorule,ca m-ai lăsat sa ma ofilesc în pustietatea aia , acu' ma duceam cu infanteria toată, sa fiu sigura!!!!!!!! 1
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 11, 2022 Membru Premium Postat Octombrie 11, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Ti ai facut trupa ...commando "9 infanterie " 🤣🤣 ....si mergi la razboi ...😂😂 Pe Aradului se lanseaza ...bombe ...ii greu pentru infanterie . 😅😅😅 Noooo, ce s-a intimplat??? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️ Ce e cu dunga aia? Wtf! 🤔🤔🤔 3
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Acum 10 ore, larisssa a spus: Ziceți repede repejor, Aradului sau 9 infanterie? Hai la cavaleria rusticana 😉🙂🙂
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 12, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 12, 2022 Hello! Voi fi disponibila începând de mâine (13.10), tot pentru câteva zile . Toate cum le știți. Programări putem face începând din aceasta seara. La telefon însă voi răspunde începând de mâine dimineață. Spor! 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 13, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 13, 2022 Bună dimineata! Toate detaliile le găsiți făcând click pe săgețica din dreapta username-ului meu. Locația va fi tot cea de data trecuta, pe Lalelelor. Dacă nu vad mesajul pe wts în momentul în care îl trimiteți, nu răspund decât dacă mi-ați lăsat un interval în care sa o pot face. Spor s'avem! 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 13, 2022 1 oră în urmă, larisssa a spus: Bună dimineata! Toate detaliile le găsiți făcând click pe săgețica din dreapta username-ului meu. Locația va fi tot cea de data trecuta, pe Lalelelor. Dacă nu vad mesajul pe wts în momentul în care îl trimiteți, nu răspund decât dacă mi-ați lăsat un interval în care sa o pot face. Spor s'avem! 😂😂😂😂.... Lalelelor ...zici ... Tocmai ce mi am luat bilet la expres ...dus -intors ...sa ajung pe Infanterie 😂😂😂 Acum ...ce fac cu biletul 🤔🤔🤔 4
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 13, 2022 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 13, 2022 Acum 8 minute, 20_14 a spus: 😂😂😂😂 Acum ...ce fac cu biletul 🤔🤔🤔 Ești sigur-sigur ca vrei sa îți ofer eu variante? Vezi ca la capitolul imaginație stau biiiiiiine 🙈🙈🙈 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 13, 2022 Acum 22 minute, larisssa a spus: Ești sigur-sigur ca vrei sa îți ofer eu variante? Vezi ca la capitolul imaginație stau biiiiiiine 🙈🙈🙈 🤣🤣🤣🤣 1
pittysmen Reputație: 861 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 13, 2022 46 minutes ago, 20_14 said: 😂😂😂😂.... Lalelelor ...zici ... Tocmai ce mi am luat bilet la expres ...dus -intors ...sa ajung pe Infanterie 😂😂😂 Acum ...ce fac cu biletul 🤔🤔🤔 Magni,tu ești? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum