Sari la conținut

Andreea 0741787472

chillin

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Salut confrati,

Dupa o serie de partide de vanatoare dupa caprioarele Iasi-ului, unele mai reusite, altele mai putin, am dat peste o caprioara a carei poveste merita spusa, asta fiind si primul meu topic.

Sunand la niste numere obisnuite si vorbind cu casuta vocala zic sa incerc ceva nou. Gasesc urmatorul anunt si sun:

Buna! Sunt Andreea o bruneta provocatoare 22 ani/1.70/50 kg frumoasa ofer d-lor generosi clipe de extaz fantezii nebunii. Igiena este impecabila discretia maxima satisfactia garantata. Detin apartament. tel 0741787472

http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/57007/andreea-o-bruneta-provocatoare-22-ani17050-kg

Imi raspunde o voce simpatica. Intreb cat...imi zice 70nr/150ora, intreb unde... zice pe langa Granit, intreb daca se poate.... zice ca da, intreaba cand... zic ca in 30 min.

Ajung acolo, imi raspunde, ma indruma, intru intr-o camera cu aspect mediu tipica pentru aceasta meserie unde era caprioara cu care am vb (165 / 50) imbracata in ceea ce eu as descrie ca fiind pijamale si mama mare a tuturor caprioarelor (170 / 90) imbracata provocator.

Zice caprioara sa iau un loc sa-mi explice mersul. Ca ele is 2 si vrea si mama tuturor caprioarelor sa se joace. Eu nu, nu, nu ele da, da, da. Intreb daca e o problema daca vreau doar cu caprioara si mi se explica ca nu, e dar era mai frumos asa. Mai zic un nu raspicat si ne intelegem.

Sunt plimbat in alt apartament al cladirii doar eu cu caprioara. Intreaba cat, eu zic o ora, achit 150 RON si la invitatia fetei....jos textila.

Sunt trimis la baie, i-am explicat ca facusem dus inainte dar ca sa nu incomodez fata si fiindca nu am o problema cu igiena merg la baie. Chiuveta infundata plina de apa, in cada un produs de curatat si o periuta de dinti, dau drumul la apa la cada si il clatesc pe ala micu.

Vin in camera, jos textila si hai la treaba. Ma intind, vine intre cracii mei, incepe un fel de oral. Nu o sugea ci doar dadea cu limbuta pe capul ... sfeclei, fix ca o matza care bea lapte dintr-un bol. Dau sa pun mana pe ea, se retrage si zice ca am mana rece. O invit sa se intoarca.. ca pentru un 69 sa-i vad pasarica, imi zice ca pot sa o vad si asa. Ii zic ca poate sa se joace cu pasarica ...ma intreaba de ce? ....sa te lubrifiezi....nu e nevoie, sunt gata lubrificata. Aoleo mama!

Se trezeste mititelul, se face mare, ea tot il linge pisicos. O invit sa o  bage in gura, macar capul caci recunosc ca nu era fizic posibil sa incapa ea toata in capul ei mic (si la propriu si la figurat). De acum daca tot era sculat micutzu ii zic sa-l imbrace si sunt intrebat daca nu am prezervative. Mirat raspund ca am, scot un pachet de Durex si inca o criza rezolvata.

Vazand cat de roz e treaba desi nu vazusem nimic roz inca zic hai la normal. Se intinde, imi zice sa vin deasupra si dai fratica. Statea ca stanca, ma ducea cu gandul la necrofilie. Dau sa o pup pe gat, pe umeri, ea foarte deranjata. Dupa nici 3 min de actiune intensa ma intreaba daca mai am. Dar printeso, te-am inchiriat cu ora... O rog sa schimbam pozitia si imi spune ca doar aia e. Ori misionar, ori oral. La asa raspuns am intrat in depresie, am iesit si ala micu si-a luat jucariile si s-a dus acasa.

Ea dorea o analiza ampla la ce se va intampla, eu ii zic sa consideram asta un numar (nici 20 min de cand ne-am vazut prima oara eu, ea si mama tuturor caprioarelor) si sa-mi dea un rest inapoi. Foarte deranjata zice ca ea bani inapoi nu da. Eu ii zic ca nu mi se pare corect caci nu prezinta interes. Ea imi reproseaza ca de ce nu am intrebat la telefon ce pozitii practica si ca ea nu ma da afara, e treaba mea ce fac cu cele 20 min, ca au trecut deja 20 min. Gasind ca nu are rost sa fac matematici avansate cu ea si sa-i explic divizarea orei in 60 min, ma imbrac. O mai intreb inca o data daca i se pare corect sa ia 150 RON pentru efortul depus si foarte deranjata imi zice ca ea nu ma da afara. Mai si suna pe cineva sa vina incoa (pp ca era un baiat). Imbracat fiind ii urez o zi frumoasa si plec.

Si acum note:

Cunostiinte de matematica: 1

Aspect: 6,5 (foarte slaba, fund bombat dar intangibil, sani mici - tip tzatza de matza)

Oral: 2 (daca ai fetishuri cu pisici poate mai mult)

Normal 2 (daca ai fetishuri cu morti poate mai mult)

Halatul 70 nr / 150 ora

Concluzii: Nu am sa mai revin la caprioara, spuneti voi daca considerati ca este de evitat sau nu. Mai este mama tuturor caprioarelor care mai este de incercat...poate de alt brav vanator.  

• Like 14
Vizitator cristi08
Reputație: 0
Postat

Mai este un topic deschis cu acelasi numar mai jos cu denumirea :

"0741787472 - PACURARI PECO MOL "

Postat

sorry, am dat search dupa numar si nu l-am gasit.

Mai este un topic deschis cu acelasi numar mai jos cu denumirea :
"0741787472 - PACURARI PECO MOL "

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.