Sari la conținut

Pierdere virginitate


Postări Recomandate

Acum 22 ore, Vizitator Turcoaz4 a spus:

 Chiar că ești plânge pizdă. 

 🤣

PS  -  părerea personală.  

Așa cum surzi,  orbi,  dezvolta  unele simțuri la maxim,  asa și un bărbat mai urâțel  dezvolta  câteva arme în cucerirea unei femei.  

 Vrăjeală frumoasă,  percepe imediat ce tip de bărbat îi place femei pe care vrea s- o cucerească.  Amabil , bun simt  , curat  smd . 

Bineînțeles toate astea dacă vrea să devină vânător.   

  Ăștia care doar se victimizează,  sunt niște gunoaie și locul lor este într-un tomberon.   Aia e. 

Ce cai verzi pe pereti tot visezi bai Casanova? 😂 Tu nu vezi cat esti de prost? Tot o arzi pe macho pe un forum dedicat serviciilor de escorte ca vai " daca ai pula buna nu te paraseste niciuna". Atunci ce cauti aici? Te-ai saturat de femei si te-ai facut bulangiu?

Sa-mi rozi cucotu de papagal. Du-te-n sloboz, ieftinule. 😂

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 09.07.2022 la 0:02, MacArthur a spus:

Chiar i-as intreba pe virginii astia de 25-30 de ani cum s-a ajuns aici?

- esti (te consideri) urat?

- esti sarac?

- esti slab, gras?

- ai avut un tata care in loc sa se ocupe de tine in copilarie, si-a varsat toti nervii pe tine (sau asa incerca sa-si ascunde complexul de inferioritate, legandu-se tot timpulde un copil) sau pur si simplu nu te-a luat in seama?

- vrei doar fete peste nivelul tau?

- nu ai energie/pofta de viata, nu prea vrei nimic, cel putin nu esti dispus sa lupti pt nimic?

- cineva cu ani in urma te-a ranit asa de tare (poate printr-un simplu refuz) ca te-ai inchis in tine si ai aruncat cheia?

- esti genul care s-ar lua dupa fete doar daca va avea bani multi si masina faina?

pai la mine a fost la fel cam la toate intrebarile sunt da...

  • Like 1
Link spre comentariu
La 11.07.2022 la 16:32, Subteranaa a spus:

@Turcoaz4 si @bengos93 ba fraților ce va tot certați pe nimic? Pizde sunteți amundoi dacă va certați din nimic pentru nimic. “ esti urat, esti pizda, esti nasol, mori singur, faci laba, esti incult, esti primitiv, nu ai futut tu cât am futut eu” etc etc… mi-am imaginat doua țațe pe banca in parc la semințe cum tipă una la cealalta “ auzi faaaa….” 😂

plm terminați naiba cu cacanareala asta ca nu mai sunteți de țâță. 

Din punctul meu de vedere amundoi in mare parte aveți idei bune si dreptate. Si fiecare probabil le-a expus aici in urma propriei experiente. Poate colegul bengos93 a întâlnit foarte multe materialiste si având in vedere aspectele negative despre el(expuse chiar de el) a fost normal ca a găsit greu pe cineva pana la o vârsta, mai ales dacă nu a schimbat contextul social unde a cautat. Si cred ca ce a scris o sa-l ajute pe colegul virgin.

Iar turcoaz54(scz glumița) are si el dreptate când spune ca femeia vrea sa fie fututa bine ca uita ca esti sărac…Dar si cu standardele, este ok sa le cobori pana la limita sa te simți împăcat cu alegerea făcută pt ca dacă țintești doar la top modele o sa fie greu dacă nu chiar imposibil sa gasesti pe cineva. Deci amundoi aveți dreptate… 

Femeia este foarte selectiva mai ales dacă este frumoasa, pentru ca are multe variante si o sa aleagă in funcție de nevoile ei. Dacă este o femeia potenta financiar este posibil sa nu-i pese dacă si bărbatul are mulți bani sau nu, si o sa aleagă pe unu de care se simte foarte atrasa fizic, cu pula mare care s-o futa de se suie pe pereți. In schimb dacă ii ghiortaie mațele dar a simtit totusi gustul luxului o sa caute pe unul cu bani ca sa-i ofere ce nu are. Nu stiti ca îți dorești ceea ce nu ai?

Aspectul fizic al bărbatului conteaza si el, o femeie vrea sa se simtă protejata langa bărbatul care sta, sau dominata fizic, aici înălțimea joaca un rol important… sunt fel si fel de situații mai echilibrate sau mai putin echilibrate. O femeie echilibrata cu stima de sine buna, capabilă/deșteaptă o sa caute un tip echilibrat si stabil nu neaparat cu mulți bani sau cu pula de 1 metru DAR cu care sa se simtă bine care sa-i ofere siguranța pe toate planurile emotional dar si financiar. Deci se va uita si la alte aspecte ce tin de caracter pt ca vrea sa se simtă bine langa bărbatul de langa ea, s-o facă sa se simtă iubita, apreciata si protejata nu doar sa-i cumpere un cadou si atat(astea sunt si cuplurile care rezista cel mai mult) Deci poate sa treacă peste anumite aspecte ca luxul( e suficient sa ai un servici stabil ok plătit). Păcat ca sunt din ce in ce mai rare femeile astea.

IMPORTANT ESTE CA BĂRBATUL SA NU RENUNȚE SI SA ÎNCERCE PANA GASESETE DAR SI TREPTAT SA DEVINĂ O VARIANTA CÂT MAI BUNA A LUI, FIZIC SI MENTAL. EXISTA CINEVA PENTRU ORICINE PE PĂMÂNTUL ASTA! 

NU GASESTI? SCHIMBA LOCUL UNDE CAUȚI, MAI FA NISTE SPORT MAI CITEȘTE O CARTE MAI IEȘI DIN CASA MAI SCHIMBA GRUPUL UNDE TE INVATI SI O SA APARA SI FEMEILE. 
 

Bafta! 

 

Chiar stateam sa ma gandesc daca merita sa-ti dau reply la comentariu, dupa care am avut dubii dar in cele din urma m-am gandit mai bine. Am schimbat 3 locuri de munca, lucrez de la 16 ani, hobbi-uri am cu duiumu', viata sociala activa, merg la sala de cel putin 4 ori pe saptamana deci tot pachetul inclus. Despre ce context social vrei sa vorbim? Mi s-a spus in fata de cel putin trei ori motivul respingerii, toate avand legatura cu infatisarea. Si prin infatisare, mai exact vorbesc de raport inaltime/fata. 

Daca nu a fost una, a fost cealalta. Culmea e ca nu ma consider a fi un tip urat dar ma descalifica faptul ca sunt scund (1,65). De-abia anul trecut am reusit ca prin minune sa am o relatie care m-a tinut aproape 6 luni, motivul despartirii fiind distanta si raceala emotionala pe care o afisam fara sa-mi dau seama. Fata era uratica si ea. Nu eram atras fizic.  

Daca nu dadeam malai, ramaneam virgin pana anul trecut iar prima mea experienta sexuala ar fi fost cel mult mediocra. 

Ce solutie ramane atunci cand faci totul si nu se schimba nimic? Habar n-am. Dar n-o sa ma stresez in privinta lucrurilor pe care nu pot sa le schimb. O singura viata am si am de gand sa profit de ea din plin. Singurul lucru care ma deranjeaza e atunci cand aud barbati care se mint singuri ca cel mai mult conteaza personalitatea si caracterul, trasaturi care tot mai rar au vreo conotatie pozitiva in ziua de azi. 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor si va multumesc ca v-ati rupt niste timp sa raspundeti acestui topic. Apreciez recomandarile voastre, pe unele le-am luat deja in calcul. Nu am vrut sa starnesc certuri prin acest topic, imi pare rau ca s-a ajuns la asta. Si @bengos93, stay strong bro! Si eu sunt un tip scund (am 1.78), merg la sala la fel ca tine, dar nicio femeie n-a fost vreodata interesata de mine. Insa am invatat sa merg mai departe si sa ma bucur de viata, de natura, de lucrurile simple si sa incerc sa ma dezvolt pe toate planurile. Crede-ma, multi si-ar da si o mana sau un picior sa fie in situatia noastra, deci hai sa fim mai pozitivi, viata e frumoasa si trebuie traita oricum.

  • Like 3
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Stefan1504 a spus:

Salutare tuturor si va multumesc ca v-ati rupt niste timp sa raspundeti acestui topic. Apreciez recomandarile voastre, pe unele le-am luat deja in calcul. Nu am vrut sa starnesc certuri prin acest topic, imi pare rau ca s-a ajuns la asta. Si @bengos93, stay strong bro! Si eu sunt un tip scund (am 1.78), merg la sala la fel ca tine, dar nicio femeie n-a fost vreodata interesata de mine. Insa am invatat sa merg mai departe si sa ma bucur de viata, de natura, de lucrurile simple si sa incerc sa ma dezvolt pe toate planurile. Crede-ma, multi si-ar da si o mana sau un picior sa fie in situatia noastra, deci hai sa fim mai pozitivi, viata e frumoasa si trebuie traita oricum.

1.78 e cel puțin înălțime medie deci ai șanse cu mult mai mari decât mine din start. Nu știu cum arăți în rest dar te cred pe cuvânt. Îți înțeleg supărarea frate 😅

Eu îmi doresc altceva de la viață deci nu las o chestie nesemnificativă cum e asta să mă afecteze 💪 Mulțumesc frumos oricum și Doamne ajută să fim împliniți măcar pe celelalte planuri. 🙏🙌

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

I don't thrive on scandals, dar m-am distrat maxim citind acest topic.
Deci un coleg ne cere sa ii recomandam o pizda care sa il dezvirgineze. De ce ne-ntreaba pe noi, habar nu am, mie mi se pare o intrebare adresata aiurea, ca aici avem topuri de cel mai bun anal, cel mai bun oral, nicidecum best dezvirginator. Si majoritatea ne-am dezvirginat gratis, ca nu aveam atunci bani de curve, abia de ajungeau de o prajitura. Deci recomandarile cred ca ar fi venite de la niste ageamii in domeniu, chiar daca sunt cei mai experimentati curvari de pe forum.
In plus, de ce sa intrebi asta? Te uiti la recenzii, alegi ce iti imaginezi ca ti s-ar potrivi (ca poate unii vor ca prima oara sa fie macho iar altii sa stea doar pe spate) suni si faci o programare. Nu cred ca vreo fata are cu adevarat o problema ca tu nu ai mai futut inainte daca incepi prin a pune banii pe masa. Eu cel putin nu imi amintesc sa ma fi intrebat vreuna cate pizde am vazut inaintea ei. Si am fost si sa stau doar pe spate ca sa mi se suga pula sau ca sa fut ca animalul sau ca sa stau de preludiu... dupa ce chef am avut de fiecare data.
Dincolo de asta, culmea, in loc sa vedem pe forum recenzii, userii se aprind ca ala e scund, ca ala are pula mica si se intra intr-o spirala filozofala despre care fute si care nu, plus ca viata e greu si toate vrea futai doar cu aia cu bani si / sau pula tare..... Absurd si sa crezi asta, absurd si sa stai sa sustii. Cand va intalniti la lift cu vecinul de la 5 care o fute pe aia de 1,70 cu tatele mari, el are doar 1,95, mertan si doctorat la Sorbona?
Bai.... majoritatea si barbati si femei suntem mediocri ca infatisare si mediocri dpdv cultura si mediocri ca avere. Si ne futem intre noi... Fara carti de dezvoltare personala, psihologi samd. Aproape toti ne futem, ca totusi planeta ajunge la 8 mld de bipezi care majoritar nu sunt nascuti de curve profesioniste. Plm cu filozofiile astea de le-am citit aici...
Hai ca am scris de draci, m-am racorit, back to life!!!

  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...