Bbflv Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Salut, imi poate recomanda cineva o fata frumoasa in Mamaia? Mersi fain
talibanu Reputație: 9770 Postat Iulie 9, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 9, 2022 Publi24 te rezolva 1
danycernat Reputație: 448 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Acum 1 oră, Bbflv a spus: Salut, imi poate recomanda cineva o fata frumoasa in Mamaia? Mersi fain Intreaba pe la receptiile hoteliere sau pe la taximetristi, astia stiu tot ce mișca.... Daca nu gasti in Mamaia, incearca la Tataia, gasesti sigur!🐚 1
Bbflv Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Autor Postat Iulie 9, 2022 Acum 19 minute, talibanu a spus: Publi24 te rezolva Sunt multe fake sau cu poze fake, nu prea stiu care e pe bune
danycernat Reputație: 448 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 2 hours ago, Bbflv said: Sunt multe fake sau cu poze fake, nu prea stiu care e pe bune Mai risca si tu! Oricum ti-ai asumat un mare risc cand ai venit....
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2022 Sunt cateva...
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 9, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 9, 2022 Acum 36 minute, Razzvan1976 a spus: Sunt cateva... cateva? 251 anunturi pe site-ul Publi. Din care siguur sigur 90 poze false si descrieri anunt gen -Lasă-mă să te seduc și voi încerca să fac tot ce pot pentru tine!!! Dacă apreciezi discreția, confidențialitatea Sunt aici sa te ghidez intr-un labirint al placerii pe care nu l-ai mai explorat pana acum!Daca vrei sa cunosti o prezenta feminina care isi foloseste mintea si trupul pentru a te duce pe culmile satisfactiei totale,atunci eu sunt compania potrivita pentru tine Sunt aici pentru a iti satisface placerile intr-un ambient placut alaturi de o buna Scumpul Meu ..ești bărbat și vrei să te simți bine și să te relaxezi ? Nu ezita sa ma contactezi , sunt aici pentru tine . Ma numesc Alexandra Sunt total diferită de restul. Încearcă-mă și sigur nu vei pleca cu regret de la mine. Buna numele meu este -------i Sunt o fata dornică de senzați intense si să te cunosc, mereu cu zâmbetul pe buze imi place sa comunic și sa cunosc oameni noi! Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiențe ale tale 6
danycernat Reputație: 448 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 6 minutes ago, 2peu_2peu said: cateva? 251 anunturi pe site-ul Publi. Din care siguur sigur 90 poze false si descrieri anunt gen -Lasă-mă să te seduc și voi încerca să fac tot ce pot pentru tine!!! Dacă apreciezi discreția, confidențialitatea Sunt aici sa te ghidez intr-un labirint al placerii pe care nu l-ai mai explorat pana acum!Daca vrei sa cunosti o prezenta feminina care isi foloseste mintea si trupul pentru a te duce pe culmile satisfactiei totale,atunci eu sunt compania potrivita pentru tine Sunt aici pentru a iti satisface placerile intr-un ambient placut alaturi de o buna Scumpul Meu ..ești bărbat și vrei să te simți bine și să te relaxezi ? Nu ezita sa ma contactezi , sunt aici pentru tine . Ma numesc Alexandra Sunt total diferită de restul. Încearcă-mă și sigur nu vei pleca cu regret de la mine. Buna numele meu este -------i Sunt o fata dornică de senzați intense si să te cunosc, mereu cu zâmbetul pe buze imi place sa comunic și sa cunosc oameni noi! Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiențe ale tale Moama... ce atractiv suna! Mi-aș da toți banii...🙂☺😀😁😂 1
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2022 29 minutes ago, 2peu_2peu said: cateva? 251 anunturi pe site-ul Publi. Din care siguur sigur 90 poze false si descrieri anunt gen -Lasă-mă să te seduc și voi încerca să fac tot ce pot pentru tine!!! Dacă apreciezi discreția, confidențialitatea Sunt aici sa te ghidez intr-un labirint al placerii pe care nu l-ai mai explorat pana acum!Daca vrei sa cunosti o prezenta feminina care isi foloseste mintea si trupul pentru a te duce pe culmile satisfactiei totale,atunci eu sunt compania potrivita pentru tine Sunt aici pentru a iti satisface placerile intr-un ambient placut alaturi de o buna Scumpul Meu ..ești bărbat și vrei să te simți bine și să te relaxezi ? Nu ezita sa ma contactezi , sunt aici pentru tine . Ma numesc Alexandra Sunt total diferită de restul. Încearcă-mă și sigur nu vei pleca cu regret de la mine. Buna numele meu este -------i Sunt o fata dornică de senzați intense si să te cunosc, mereu cu zâmbetul pe buze imi place sa comunic și sa cunosc oameni noi! Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiențe ale tale Asa este
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum