barosanu1 Reputație: 537 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 11, 2022 Acum 4 minute, inconfundabil a spus: tu ai fost? Nu, si n-am comentat nimic despre ea. 1
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2022 La 09.07.2022 la 20:33, iamwhoiam a spus: Am fost eu la ea, in poze pare sa fie ea. De supt suge decent, FK niet, actiunea banala, anal unde a cerut normal dupa vreo 5 minute, dupa care normal unde a incercat sa ma termine destul de pe repede inainte, nu prea i-a reusit, finalizat, igienizat cu servetele, imbracat si plecat. Dus in apartament exista cu siguranta, dar n-am fost nici invitat acolo, nici n-am cerut eu. Decartat 250 1fin+anal, overall pt o descarcare rapida ar cam merge, desi e un pic piperat, dar cred ca exista optiuni mai bune pentru cei care vor mai mult decat un fast fuck semi-decent. Note nu dau, trageti singuri concluziile. Salut ! Mulțam de recenzie...aveai opțiuni mai bune la 150 lei cu anal inclus....mă tenta pentru anal dar la 250 lei fin nu merita, nu arata de atât ! Ele se aruncă la preț, daca tine tine daca nu....asta e.
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 12, 2022 Disponibilă❤️
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 12, 2022 Acum 4 ore, iopjkl a spus: Analul e inclus si el la ora? Da 1
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2022 Bună dimineața disponibilă
donbdonb Reputație: 38 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2022 Ti-am scris pe WhatsApp
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 14, 2022 Disponibilă pana la ora 20:00
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 14, 2022 ❤️💋 1 1
Motanu1234 Reputație: 6 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 La 12.07.2022 la 8:40, hennesy a spus: Salut ! Mulțam de recenzie...aveai opțiuni mai bune la 150 lei cu anal inclus....mă tenta pentru anal dar la 250 lei fin nu merita, nu arata de atât ! Ele se aruncă la preț, daca tine tine daca nu....asta e. Salut Spune care sunt opțiunile ? 1 1
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 5 minutes ago, Motanu1234 said: Salut Spune care sunt opțiunile ? Motane, păi tu ești plafonat la 100 de lei, că atât ai la tine. La ce-ți trebuie recomandări la 150 de lei? On 5/25/2022 at 3:36 PM, Miruna2 said: 6
awokeone10 Reputație: 9330 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 9 minute, uritescu a spus: Motane, păi tu ești plafonat la 100 de lei, că atât ai la tine. La ce-ți trebuie recomandări la 150 de lei? Nu stii cum e?Incercarea moarte n-are! Si perseverenta este o forma de castig!🤣🤣🤣 2
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 16 minutes ago, awokeone10 said: Nu stii cum e?Incercarea moarte n-are! Si perseverenta este o forma de castig!🤣🤣🤣 Da, ca la vechile librete CEC cu dobândă și câștig. 1 1
Motanu1234 Reputație: 6 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 Acum 13 minute, awokeone10 a spus: Nu stii cum e?Incercarea moarte n-are! Si perseverenta este o forma de castig!🤣🤣🤣 Acum 23 minute, uritescu a spus: Motane, păi tu ești plafonat la 100 de lei, că atât ai la tine. La ce-ți trebuie recomandări la 150 de lei? Asta este femeie de 150 RON 🤣🤣🤣
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 20 minutes ago, Motanu1234 said: Asta este femeie de 150 RON 🤣🤣🤣 Nu știu, nu am fost la ea. Ca să-ți răspund tot cu o întrebare: de ce te interesează variante la 150 de lei, dacă bugetul tău e sub acea sumă? Între timp ai primit alocația? Sau vrei să te treacă și @Maria.a în telefon "nu primesc"? 2
awokeone10 Reputație: 9330 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 45 minute, Motanu1234 a spus: Asta este femeie de 150 RON 🤣🤣🤣 Daca nu eset de 150 de ce te rogi de ea sa te primeasca???? 3
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 17 minutes ago, awokeone10 said: Daca nu eset de 150 de ce te rogi de ea sa te primeasca???? Nu, nu, stai așa! Deocamdată doar @Miruna2 l-a trecut în telefon "NU PRIMESC". Restul fetelor urmează. Probabil de aceea caută cât mai multe variante la 150 de lei. Vrea să devină cel mai popular băiat din clasă. 3
andrei.ivan2014 Reputație: 17 Postat Iulie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, Maria.a a spus: ❤️💋 Super ! Maria, maine de la cat incepi programul ?
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 6 ore, Motanu1234 a spus: Salut Spune care sunt opțiunile ? Salut ! Pe Miruna ți-o recomandam dar mi-a luat-o înainte colegi uritescu. La fizic cel puțin este mult mai ok decât titulara, bun simt, fara grabă, etc.
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 9 minutes ago, hennesy said: Salut ! Pe Miruna ți-o recomandam dar mi-a luat-o înainte colegi uritescu. Tocmai că l-a Miruna l-a catalogat "NU PRIMESC", ea făcut public print screen-ul repostat de mine 🤣🤣🤣 Aaaaaaa, stai un pic! Tu erai sarcastic și m-am prins eu greu?
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 15, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 15, 2022 Disponibilă❤️
cristiandavid Reputație: 345 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 O experiență dezamăgitoare cu dra. Atras de oferta complexă m-am programat, ajuns acolo am așteptat vreo 5 minute și am fost invitat sus. "Fara supărare" a fost expresia zilei și răspunsul la orice, de parcă era vreo formula magica pentru a depăși orice obstacol. Am vizitat multe și am o idee destul de buna despre ce și cum, dar cu ea nu s-a putut multe. Evident că eu supărat acum de la atâta "fără supărare" vi le zic pe toate: Atitudine: 6 banii de la ușă înainte să mă așez. Ok, trecem peste. Locație: 6 fara apă caldă, m-am spălat și așa pentru că așa e normal. Prosop luat de pe calorifer nu știu cât de folosit, dar trecem peste Aspect: era mai bine la alt preț, dar supărat fiind și pentru 300 de lei: 6 pentru că îi curg sânii și pe tot corpul are un strat moale de grăsime, pozele sunt reale cred dar o avantajează, pe burta urme vizibile și recente de la naștere, păsărică neepilata, cum de altfel e tot corpul, machiaj și părul plăcut, deși se vede de pe lună că e satană sub acoperire care nu avea voie să se vopsească pe durata sarcinii și doar ce a născut cred. Acțiune platonică, op la alegerea ei pentru că papule perlate peniene, am mai avut problema, nu m-am supărat nici pentru asta, dar nota pentru oral tot pe fondul supărării este 6 pentru că nu e nici adânc, nici soft, nici hard, am simțit și dinți și implicare minima. Np in două poziții, nici că prea ai unde sa te desfășori pe canapeaua închisă nota 6 pentru că a fost măcar. De artificiile din anunț nici nu poate fi vorba, cel mai potrivit era sa scrie op/on np, 150/300 și nimic mai mult nu ce filme aberează pe acolo cu AP, FK, GFE, CIM, COF și nu mai știu eu ce... Am fost eu că sa nu trebuiască să mergeți voi keep away! 2 2
cristiandavid Reputație: 345 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 On 7/9/2022 at 2:48 PM, psyko527 said: Finalizare facială faci și la 30 de minute? Faci cu placere sau în scârbă? E oricum tot în scârbă și fără fin. faciala. Temperatura in locație mai mare decât afară pentru că fără AC
Maria.a Reputație: 12 Postat Iulie 15, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 15, 2022 Acum 36 minute, cristiandavid a spus: O experiență dezamăgitoare cu dra. Atras de oferta complexă m-am programat, ajuns acolo am așteptat vreo 5 minute și am fost invitat sus. "Fara supărare" a fost expresia zilei și răspunsul la orice, de parcă era vreo formula magica pentru a depăși orice obstacol. Am vizitat multe și am o idee destul de buna despre ce și cum, dar cu ea nu s-a putut multe. Evident că eu supărat acum de la atâta "fără supărare" vi le zic pe toate: Atitudine: 6 banii de la ușă înainte să mă așez. Ok, trecem peste. Locație: 6 fara apă caldă, m-am spălat și așa pentru că așa e normal. Prosop luat de pe calorifer nu știu cât de folosit, dar trecem peste Aspect: era mai bine la alt preț, dar supărat fiind și pentru 300 de lei: 6 pentru că îi curg sânii și pe tot corpul are un strat moale de grăsime, pozele sunt reale cred dar o avantajează, pe burta urme vizibile și recente de la naștere, păsărică neepilata, cum de altfel e tot corpul, machiaj și părul plăcut, deși se vede de pe lună că e satană sub acoperire care nu avea voie să se vopsească pe durata sarcinii și doar ce a născut cred. Acțiune platonică, op la alegerea ei pentru că papule perlate peniene, am mai avut problema, nu m-am supărat nici pentru asta, dar nota pentru oral tot pe fondul supărării este 6 pentru că nu e nici adânc, nici soft, nici hard, am simțit și dinți și implicare minima. Np in două poziții, nici că prea ai unde sa te desfășori pe canapeaua închisă nota 6 pentru că a fost măcar. De artificiile din anunț nici nu poate fi vorba, cel mai potrivit era sa scrie op/on np, 150/300 și nimic mai mult nu ce filme aberează pe acolo cu AP, FK, GFE, CIM, COF și nu mai știu eu ce... Am fost eu că sa nu trebuiască să mergeți voi keep away! Auzi intaite se supărare spala te in gura tu câți pute rau de tot dacă e sa vorbim de supărare ca a debutat sa supărare un miros de ne descriu mai spala te la cur ca ai lăsat urma de cacat unde ai stat, tot pe fondul supărări. De stat 5 min ai stat dacă ai ajuns mai devreme ce să-ți fac. Și mai mult nu stau să-mi bant capu cu tine. Cad vreți anumite lucruri spalativa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum