Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Popescu: Așa ar fi corect, benzinăriile ar trebui să fie corecte cu românii Pai bai fantomă popescu nu mai bine vii tu și ne zici în ce lodve ești? Da pa bune? Au venit ăștia de la UE și va cam încurca nu? Popicule ne zici si noua name la loji? Cine te tine în spate ca ei au msj mereu... Dar noi prostii vrem sa înțelegem... Ne spui, fantomo?
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, cerculetu a spus: Popescu: Așa ar fi corect, benzinăriile ar trebui să fie corecte cu românii Pai bai fantomă popescu nu mai bine vii tu și ne zici în ce lodve ești? Da pa bune? Au venit ăștia de la UE și va cam încurca nu? Popicule ne zici si noua name la loji? Cine te tine în spate ca ei au msj mereu... Dar noi prostii vrem sa înțelegem... Ne spui, fantomo? Lojile la penele le vreau Popescu. Fii cetățean.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 5 minute, cerculetu a spus: Lojile la penele le vreau Popescu. Fii cetățean. Le vom cere și lojitixlw la pesedeu normal. Dar ei Mănânc crevete ei la nordului pe nervii tarii. Apropo it cucina unde l. Văzui pe ciiacushu are sa îmi dădea un leu rest. Eu nu uit. Pt tara. Sunt aici. Lupt pe baricade. La pesedeu nu cer loje ca o sa zică : noi? Deveneau Burebista tepes St cel Mare asa va fac. Sfat pt presa libera de masonerie. Vine unul maine în presei și îl iau eu cu mschineta și mergem la sediu mlnr sa cerem detalii? Sa vezi fmne ca dus rețin pizdii. Ca videochat ca străini ca nu noi m. Ca budist dați-vă dracului de parșivi. Unde este IP Culianu? Întreb... Nu pariursc... Pup... Continuam. Azazel dute în c8ndominunuiri m m te pup
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 14, 2022 Acum 7 minute, cerculetu a spus: Lojile la penele le vreau Popescu. Fii cetățean. Nu știu ce loji or fi, da' le știe Talpeș, plm eu zic că tre' făcute zob dîn interior... că dășchis și pă față nu cre'că-s prea mari șanse. Și... subscriu la treaba cu "fără silicoane" e un must. Fetelor nu vă mai sluțiți cu silicoane, tatuaje și piercing-uri. P.S. : bre, ai tu un stil așa dă zici că ești prăjit, da' unele lucruri le zici bine. Nu mai zic că ești și rapidist 👍
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 7 minute, cerculetu a spus: Le vom cere și lojitixlw la pesedeu normal. Dar ei Mănânc crevete ei la nordului pe nervii tarii. Apropo it cucina unde l. Văzui pe ciiacushu are sa îmi dădea un leu rest. Eu nu uit. Pt tara. Sunt aici. Lupt pe baricade. La pesedeu nu cer loje ca o sa zică : noi? Deveneau Burebista tepes St cel Mare asa va fac. Sfat pt presa libera de masonerie. Vine unul maine în presei și îl iau eu cu mschineta și mergem la sediu mlnr sa cerem detalii? Sa vezi fmne ca dus rețin pizdii. Ca videochat ca străini ca nu noi m. Ca budist dați-vă dracului de parșivi. Unde este IP Culianu? Întreb... Nu pariursc... Pup... Continuam. Azazel dute în c8ndominunuiri m m te pup Bai beau dar asa mesaj blurat rar am vz. Dovada clara ca exista
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 6 minute, Beton_Armat a spus: Nu știu ce loji or fi, da' le știe Talpeș, plm eu zic că tre' făcute zob dîn interior... că dășchis și pă față nu cre'că-s prea mari șanse. Și... subscriu la treaba cu "fără silicoane" e un must. Fetelor nu vă mai sluțiți cu silicoane, tatuaje și piercing-uri. P.S. : bre, ai tu un stil așa dă zici că ești prăjit, da' unele lucruri le zici bine. Nu mai zic că ești și rapidist 👍 Hai rapid. Mergi cu mine mâine sa cerem toate lojele din romanica?
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 14, 2022 Acum 5 minute, cerculetu a spus: Hai rapid. Mergi cu mine mâine sa cerem toate lojele din romanica? De unde le cerem boss ? Parcă îi și văd p-ăia cum se predau la noi 🤣😂😂
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Eu personal am fost la it cucina. Ciolacu care 3str un fraier măcar ca hrebe era manipulator dar asta e acolo (canf vreau cu ten5a anti ur functine sute cd vez) au ujn lei sa îmi dea. Vb serios eu pt un leu la it cucina(mafia pesdisto securiști nordului voi dormiți și ei va fac) nu renunț. Ii fut pana mor. Cum statea ciocolacu acolo cu niște trepăduși voi credeyi? Ma rog eu nam rate
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 2 minute, Beton_Armat a spus: De unde le cerem boss ? Parcă îi și văd p-ăia cum se predau la noi 🤣😂😂 Ai încercat?
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 2 minute, cerculetu a spus: Eu personal am fost la it cucina. Ciolacu care 3str un fraier măcar ca hrebe era manipulator dar asta e acolo (canf vreau cu ten5a anti ur functine sute cd vez) au ujn lei sa îmi dea. Vb serios eu pt un leu la it cucina(mafia pesdisto securiști nordului voi dormiți și ei va fac) nu renunț. Ii fut pana mor. Cum statea ciocolacu acolo cu niște trepăduși voi credeyi? Ma rog eu nam rate canf vreau cu ten5a anti ur functine sute cd vez)asta nam scris io
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 14, 2022 Acum 2 minute, cerculetu a spus: Ai încercat? Nu 🤷🏻
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 2 minute, Beton_Armat a spus: Nu 🤷🏻 Te diztrug sta calm
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, cerculetu a spus: Te diztrug sta calm Sper ca ai copii. Asa o sa te inteleg
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 14, 2022 Acum 1 minut, cerculetu a spus: Te diztrug sta calm Nu contează biruința, ci lupta 😉 Acum 3 minute, cerculetu a spus: Sper ca ai copii. Asa o sa te inteleg Dîn păcate, n-am 🤦
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, Beton_Armat a spus: Nu contează biruința, ci lupta 😉 Dîn păcate, n-am 🤦 Făci. E easy. Depinde cu cine și ptb ce
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 1 minut, cerculetu a spus: Făci. E easy. Depinde cu cine și ptb ce Te pup
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, cerculetu a spus: Te pup Fac o recenzie fake asa. Aia care o sa ma vrea ca și bărbat chiar nu o lăsați. Pe bune😍? Suna basjj pe tei. Sa pp ca trece una și ma vede bărbat... Nici nu știu ce sa fac... Atât a durat... Eu mai pot... Voi?
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 minute, cerculetu a spus: Fac o recenzie fake asa. Aia care o sa ma vrea ca și bărbat chiar nu o lăsați. Pe bune😍? Suna basjj pe tei. Sa pp ca trece una și ma vede bărbat... Nici nu știu ce sa fac... Atât a durat... Eu mai pot... Voi? Face poprscu asta cf de presa. Îl întreabă cineva ce loja reprezinta? Eu am stat chill ca era pt suflet dar dacă ei joaca tare o sa joc și eu. Provoc toată presa din romanica sa îl întrebe pe ciolacu și toți membrii guv în ce loji sunt și interesele acelor loji sa știm și noi. O sa întreb eu în cur and
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 15, 2022 Acum 10 ore, Beton_Armat a spus: Nu contează biruința, ci lupta 😉 Dîn păcate, n-am 🤦 Din FERICIRE pentru ei, că nu mai merită să exiști pe planeta asta, mai ales ca sărac român. Revenind la topic: ăștia sunt puiuții de sorosist-trotskisti, subofițerii armiei lui Klaus Schwab, ăia cu școli tip Young Global Leaders, tinerele speranțe ale WEF etc. Interesul lor este să formeze un URSS global, cu normă și o formă de rație pe cartelă pentru fiecare. S-a ajuns foarte departe în direcția asta.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 15, 2022 Acum 8 ore, Pagubitul a spus: Din FERICIRE pentru ei, că nu mai merită să exiști pe planeta asta, mai ales ca sărac român. Revenind la topic: ăștia sunt puiuții de sorosist-trotskisti, subofițerii armiei lui Klaus Schwab, ăia cu școli tip Young Global Leaders, tinerele speranțe ale WEF etc. Interesul lor este să formeze un URSS global, cu normă și o formă de rație pe cartelă pentru fiecare. S-a ajuns foarte departe în direcția asta. Am altă părere, copiii sunt o binecuvântare și o fericire pt om. În rest, dă-i în morții lor pă jigodiile alea care-și închipuie că ne dirijează nouă viața.
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 15, 2022 Acum 48 minute, Beton_Armat a spus: Am altă părere, copiii sunt o binecuvântare și o fericire pt om. În rest, dă-i în morții lor pă jigodiile alea care-și închipuie că ne dirijează nouă viața. Copiii sunt cea mai odioasă crimă dacă nu îi faci frumoși și bogați, cu înalt statut social. Este cea mai mizerabilă îndoctrinare a sclavilor, să facă noi victime pentru stăpâni. Ești sărac și de neam umil, ești dirijat ca orice bovină, suină, ovină, ești unealtă vorbitoare și consumabil. Restul e îndoctrinare ca să fii mândru că ești utilizat. Și intoxicația alcoolică sau cu heroină etc. e o fericire, dar nevinovată. Hai, noroc!
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 @Beton_Armat ți-a tras-o acuma păgubitul Fi atent ce îți spune omul... 55 minutes ago, Pagubitul said: Copiii sunt cea mai odioasă crimă dacă nu îi faci frumoși și bogați, cu înalt statut social. 55 minutes ago, Pagubitul said: Ești sărac și de neam umil, ești dirijat ca orice bovină, suină, ovină, ești unealtă vorbitoare și consumabil. 55 minutes ago, Pagubitul said: Restul e îndoctrinare ca să fii mândru că ești utilizat. Crezi că zice bine și corect, Păgubitul? Ce părere ai?
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 15, 2022 Nu i-am tras-o, mă, dacă este păros!? 😨 Este vorba de un principiu, explicat foarte bine în "Better Never To Have Been". Mai pune și tu mâna pe o carte. Înțeleg că ești atât de sărac încât, dacă nu erai bărbat, aproape nu aveai cu ce te juca dar sunt și gratis, pe www.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Frumoșilor... Este binișor. Dar acu ce facem? Citez din memorie ce zicea o blonda în lipsa de clienți... Cu mine în telefon. Hehe... Au venit cu the very Foundation of The country sa îmi ia pântecul mamei...ok. Pai acolo și vom merge... At the very Foundation... Bălcescu... Loji... Paris... E l amis de lasasins... 91 parca... V a aștept... Italienii prima data sa l facă pe gras și apoi și slabutzeii frantujiti cu țapul... Șefu di tutti... Dar eu am numele lui.... Veedem cum iese. Junele prim al societății fake românești care fura tara de 30 de ani o poate lăsa și bortoasa eventual. Merge pupilul pana în 7 ani ma ajuta sa întru în pântecul ei. Dar asra doar dacă fet ics va manifesta i do. Ceea ce e greu. Și atunci Mahomed la munte ca aia e. Pana în ziua mea anu viitor o sa plec. Nu merita niciunul dumnezeirea în sp Carpatodanubian.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 15, 2022 Acum 3 ore, Magnificul0 a spus: @Beton_Armat ți-a tras-o acuma păgubitul Fi atent ce îți spune omul... Crezi că zice bine și corect, Păgubitul? Ce părere ai? Nu mi-a tras-o, mie îmi place pizda 🤪😂😉 Sunt atent la ce spune, dar nu avem aceleași păreri, nu contează cum m-am născut și ce ne pregătesc unii sau alții, dacă ai conștiință...te lupți, nu mai știu cine a zis, dar mi-a plăcut mult : nu contează biruința, ci lupta... cre'că Steinhardt în Jurnalul Fericirii. Voi credeți că un copil, adică viața, e doar opera părinților ? Nu pune și Dumnezeu un grăunte de viață acolo ? Acum 45 minute, cerculetu a spus: Frumoșilor... Este binișor. Dar acu ce facem? Citez din memorie ce zicea o blonda în lipsa de clienți... Cu mine în telefon. Hehe... Au venit cu the very Foundation of The country sa îmi ia pântecul mamei...ok. Pai acolo și vom merge... At the very Foundation... Bălcescu... Loji... Paris... E l amis de lasasins... 91 parca... V a aștept... Italienii prima data sa l facă pe gras și apoi și slabutzeii frantujiti cu țapul... Șefu di tutti... Dar eu am numele lui.... Veedem cum iese. Junele prim al societății fake românești care fura tara de 30 de ani o poate lăsa și bortoasa eventual. Merge pupilul pana în 7 ani ma ajuta sa întru în pântecul ei. Dar asra doar dacă fet ics va manifesta i do. Ceea ce e greu. Și atunci Mahomed la munte ca aia e. Pana în ziua mea anu viitor o sa plec. Nu merita niciunul dumnezeirea în sp Carpatodanubian. Băi boss, ești o enigmă pt mine cu cimiliturile astea, recunosc că nu reușesc să mă hotărăsc ce hram porți... când pari lucid, când pari că o iei pă câmpii...plm, ceață la mal 😅 🙆🏻
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum