Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 La 16.07.2022 la 0:29, Beton_Armat a spus: Nu mi-a tras-o, mie îmi place pizda 🤪😂😉 Sunt atent la ce spune, dar nu avem aceleași păreri, nu contează cum m-am născut și ce ne pregătesc unii sau alții, dacă ai conștiință...te lupți, nu mai știu cine a zis, dar mi-a plăcut mult : nu contează biruința, ci lupta... cre'că Steinhardt în Jurnalul Fericirii. Voi credeți că un copil, adică viața, e doar opera părinților ? Nu pune și Dumnezeu un grăunte de viață acolo ? Băi boss, ești o enigmă pt mine cu cimiliturile astea, recunosc că nu reușesc să mă hotărăsc ce hram porți... când pari lucid, când pari că o iei pă câmpii...plm, ceață la mal 😅 🙆🏻 Vainsaucixs sentimetre gheatza la mal,,,
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 E pagina despre masonei... O scriu aici... Merg acasă... Vreau sa fiu hapyy... Fac pancattva mâine cu ea... 8mi place... E ce trebe... Nu o lăsați e ok....dsr ma duc mâine și oricum 8mi iau un preze cu spermă transmut f3 pe publi și va va atac primu rezidențial de il aveți. Am azzl cu mine plus multe. Aștept sa verdemm.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 La 22.07.2022 la 0:10, cerculetu a spus: E pagina despre masonei... O scriu aici... Merg acasă... Vreau sa fiu hapyy... Fac pancattva mâine cu ea... 8mi place... E ce trebe... Nu o lăsați e ok....dsr ma duc mâine și oricum 8mi iau un preze cu spermă transmut f3 pe publi și va va atac primu rezidențial de il aveți. Am azzl cu mine plus multe. Aștept sa verdemm. 12 17 toate la voi.... Nu prea e sportiva treaba... Voi retrăi trecutul în anul asta abrasaxian știu ca nu va plece termenu dar fix când nu găsesc una voi da Luminița... Va pup... Vreau daath... Ultima ce pare sa fie cea din urma... Pt alalte și ce mișto erau când n-o vad lux veți avea. Nu stau mult, în august plec... La anu... Facetii pe ăștia ca merita :)))
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2022 Postat Iulie 27, 2022 La 23.07.2022 la 1:00, cerculetu a spus: 12 17 toate la voi.... Nu prea e sportiva treaba... Voi retrăi trecutul în anul asta abrasaxian știu ca nu va plece termenu dar fix când nu găsesc una voi da Luminița... Va pup... Vreau daath... Ultima ce pare sa fie cea din urma... Pt alalte și ce mișto erau când n-o vad lux veți avea. Nu stau mult, în august plec... La anu... Facetii pe ăștia ca merita :))) Daath am găsit-o... E ce trebuie... Seamănă cu toate. 1-12 nu le detaliez. Dar treispe tre sa vrea. Și are și iubit hehehehe... Măcar ca îl avea dinainte veedem cum iese cu ea.... Ea e daath dar cum a fost failure mereu... Eu o sa îmi fac treaba îmbunătățit... O vreau pt trecut. Dar bunicile care trebuie într-un final sa muere sunt lângă Zimnicea, aici e diferența între malcut și daat... Heeeeehe
greenless Reputație: 350 Postat Iulie 27, 2022 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Postat Iulie 27, 2022 La 15.07.2022 la 20:19, Pagubitul a spus: Copiii sunt cea mai odioasă crimă dacă nu îi faci frumoși și bogați, cu înalt statut social. Este cea mai mizerabilă îndoctrinare a sclavilor, să facă noi victime pentru stăpâni. Ești sărac și de neam umil, ești dirijat ca orice bovină, suină, ovină, ești unealtă vorbitoare și consumabil. Restul e îndoctrinare ca să fii mândru că ești utilizat. Și intoxicația alcoolică sau cu heroină etc. e o fericire, dar nevinovată. Hai, noroc! Pe de-o parte pot înțelege treaba asta cu antinatalismul despre care scrie Benetar – dacă mergem în extrema sărăciei. Altfel "Copiii sunt cea mai odioasă crimă dacă nu îi faci frumoși și bogați, cu înalt statut social." îmi sună a ceva utopie dubioasă spusă de cineva incapabil de a vedea mai multe nuanțe în viziunea sa asupra vieții 🤕 sorry de necropost, doar sunt puțin surprins că cinește cineva Benetar pe forumul ăsta :))))
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 28, 2022 Acum 7 ore, greenless a spus: Pe de-o parte pot înțelege treaba asta cu antinatalismul despre care scrie Benetar – dacă mergem în extrema sărăciei. Altfel "Copiii sunt cea mai odioasă crimă dacă nu îi faci frumoși și bogați, cu înalt statut social." îmi sună a ceva utopie dubioasă spusă de cineva incapabil de a vedea mai multe nuanțe în viziunea sa asupra vieții 🤕 sorry de necropost, doar sunt puțin surprins că cinește cineva Benetar pe forumul ăsta :)))) Nuanțele vieții sunt brusc reduse la alb și negru de realitatea suferinței. Deh, dacă nu vreau să fac pază, citesc și Benatar 🤓
TheNewMan Reputație: 130 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 28, 2022 16 hours ago, greenless said: Altfel "Copiii sunt cea mai odioasă crimă dacă nu îi faci frumoși și bogați, cu înalt statut social." îmi sună a ceva utopie dubioasă spusă de cineva incapabil de a vedea mai multe nuanțe în viziunea sa asupra vieții 🤕 sorry de necropost, doar sunt puțin surprins că cinește cineva Benetar pe forumul ăsta :)))) Deci Benetar ăsta ar vrea ca toți copiii/ oamenii să aibă un "înalt statut social"... Păi dacă toți copiii/ oamenii are avea statutul de care vorbește el, atunci acel statut nu ar mai avea nicio valoare 😄. Un lucru are valoare atunci când îl dețin puțini. Dar în primul rând, acest lucru nu e posibil. Nu se poate ca toți să fie în clasa socială înaltă; nu se poate ca toți să fie conducători. Aici îi contrazic pe Benetar și pe @Pagubitul. Copiii bogați și cu statut social înalt de cele mai multe ori nu sunt buni de nimic, o dau pe droguri, băuturi, petreceri non-stop, se răstoarnă cu mașina scumpă, risipesc banii, nu produc nimic, nu aduc nicio contribuție societății. Pe de altă parte, copiii cu părinți săraci adesea devin super competenți și reușesc să facă totul din nimic. Oamenii ăștia de obicei sunt adevărați războinici, stâlpi de susținere ai societății. Bogăția nu te face fericit, așa cum crede @Pagubitul, nici statutul social dacă nu l ai câștigat prin propriile forțe. Degeaba părinții tăi sunt cineva dacă tu nu te poți ridica la nivelul lor. Fericit te fac modelele parentale de care ai avut parte/ familia ce o ai în spate și ce te au învățat ei. 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 28, 2022 Acum 1 minut, TheNewMan a spus: Deci Benetar ăsta ar vrea ca toți copiii/ oamenii să aibă un "înalt statut social"... Păi dacă toți copiii/ oamenii are avea statutul de care vorbește el, atunci acel statut nu ar mai avea nicio valoare 😄. Un lucru are valoare atunci când îl dețin puțini. Dar în primul rând, acest lucru nu e posibil. Nu se poate ca toți să fie în clasa socială înaltă; nu se poate ca toți să fie conducători. Aici îi contrazic pe Benetar și pe @Pagubitul. Copiii bogați și cu statut social înalt de cele mai multe ori nu sunt buni de nimic, o dau pe droguri, băuturi, petreceri non-stop, se răstoarnă cu mașina scumpă, risipesc banii, nu produc nimic, nu aduc nicio contribuție societății. Pe de altă parte, copiii cu părinți săraci adesea devin super competenți și reușesc să facă totul din nimic. Oamenii ăștia de obicei sunt adevărați războinici, stâlpi de susținere ai societății. Bogăția nu te face fericit, așa cum crede @Pagubitul, nici statutul social dacă nu l ai câștigat prin propriile forțe. Degeaba părinții tăi sunt cineva dacă tu nu te poți ridica la nivelul lor. Fericit te fac modelele parentale de care ai avut parte/ familia ce o ai în spate și ce te au învățat ei. Pune mâna pe cartea aia întâi. E gratis pe www. Nu ai înțeles nimic. Aia e o excepție pe care am.facut-o eu, prin prisma unei filozofii evoluționiste. Benatar argumentează clar și inatacabil că "Better Never To Have Been" și atât. Referitor la restul postării tale, fac rezumatul: eroare totală, fiecare idee în parte.
TheNewMan Reputație: 130 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 28, 2022 Just now, Pagubitul said: Benatar argumentează clar și inatacabil că "Better Never To Have Been" și atât. Tu spui despre tine că nu ai lucrat nimic toată viața dar ești bogat. Dacă luăm în considerare și filozofia ta, ajungem la concluzia că nu ți-ai trăit viața. Nu e de mirare că ai ajuns nihilist. Cum spuneam, cei din categoria ta adesea devin mai mult sau mai puțin nihiliști. Unii merg atât de departe cu atitudinea lor nihilistă încât mor de droguri, distrug o mașină de 50000 euro de dragul alcoolului, ba chiar se sinucid. Quote Referitor la restul postării tale, fac rezumatul: eroare totală, fiecare idee în parte. Dacă zici că n-ai lucrat nimic toată viața înseamnă că sunt dimensiuni esențiale ale realității ce tu nu le cunoști. 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 28, 2022 Acum 6 minute, TheNewMan a spus: Tu spui despre tine că nu ai lucrat nimic toată viața dar ești bogat. Dacă luăm în considerare și filozofia ta, ajungem la concluzia că nu ți-ai trăit viața. Nu e de mirare că ai ajuns nihilist. Cum spuneam, cei din categoria ta adesea devin mai mult sau mai puțin nihiliști. Unii merg atât de departe cu atitudinea lor nihilistă încât mor de droguri, distrug o mașină de 50000 euro de dragul alcoolului, ba chiar se sinucid. Dacă zici că n-ai lucrat nimic toată viața înseamnă că sunt dimensiuni esențiale ale realității ce tu nu le cunoști. Sclavia și dezumanizarea nu sunt "dimensiuni esențiale ale realității", la fel cum nu sunt nici cancerul sau invaliditatea, ori captivitatea la animale. Sunt stări de boală care trebuie evitate cu orice preț. Libertatea și demnitatea sunt noțiuni interzise demult, așa cum este acum PACEA și ideea de vindecare naturală ("Natural Healing" , vezi cartea. Ca și "Carnivore Code").
TheNewMan Reputație: 130 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 28, 2022 16 minutes ago, Pagubitul said: Sclavia și dezumanizarea nu sunt "dimensiuni esențiale ale realității", la fel cum nu sunt nici cancerul sau invaliditatea, ori captivitatea la animale. Sunt stări de boală care trebuie evitate cu orice preț. Libertatea și demnitatea sunt noțiuni interzise demult, așa cum este acum PACEA și ideea de vindecare naturală ("Natural Healing" , vezi cartea. Ca și "Carnivore Code"). Ia meseriile astea ca exemplu: mecanic auto, instalator, constructor exterioare/ interioare. În ziua de azi cei care practică meseriile astea câștigă cât un chirurg sau chiar mai mult dacă sunt liber profesioniști. Oamenii ăștia chiar pot crește un copil în condiții foarte bune. Dacă ne referim strict la prezent, să știi că îți dau dreptate în proporție de 60-70%. În ziua de azi cele mai multe locuri de muncă sunt sclavie pură. Exploatare generalizată există chiar și la nivelul angajaților cu studii superioare care lucrează pe baza studiilor lor. De exemplu, este o clinică privată de stomatologie la care eu merg de ani de zile. Acolo medicii se tot schimbă. Acolo mereu văd alți medici. Nu e semn bun pt viitorul oamenilor. Mai știu și alte cazuri de genul, cazuri în care respectivii profesioniști mi s au plâns direct mie. Asta fiind la privat. Mai e și munca la stat. Acolo este o mare delăsare și plin de oameni incompetenți. O parte din ei o duc bine, dar trag societatea în jos prin faptul că nu își fac treaba/ sunt chiulangii/ incompetenți și cei de la privat le plătesc salariile. La stat mai sunt și angajați competenți care își fac bine treaba, cum ar fi profesorii de gimnaziu/ liceu. Doar că oamenii aceștia sunt batjocoriți de cei care ar trebui să i respecte: elevii și părinții. În mai multe postări ai spus că plozii sunt handicapați. Cei mai mulți sunt. Și aici îți dau dreptate. Debandadă. Haos. Știu ce vrei să zici. Mă întreb cât mai putem coborî... Că ai menționat evoluționismul... Să știi că e parțial greșit. 1 1
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2022 Postat Iulie 30, 2022 La 27.07.2022 la 23:46, cerculetu a spus: Daath am găsit-o... E ce trebuie... Seamănă cu toate. 1-12 nu le detaliez. Dar treispe tre sa vrea. Și are și iubit hehehehe... Măcar ca îl avea dinainte veedem cum iese cu ea.... Ea e daath dar cum a fost failure mereu... Eu o sa îmi fac treaba îmbunătățit... O vreau pt trecut. Dar bunicile care trebuie într-un final sa muere sunt lângă Zimnicea, aici e diferența între malcut și daat... Heeeeeh Daath asa pe final. O postare. La cum parca omu xcinciu sau era 6 dracu știe mai avea un pic și-l baga în lobby sau la dush... Hehe... O sa ma mai duc la ea... Probabil sa am motiv sa ies din casa... Știu ca o poate face... Ce?! Nici eu nu știu, dar o poate face. Dar altfel a obosit și ea și sa vii lunea fututa mental într-o relație doar sa fie... Ma rog o fii impulat sau bănos... Ultima postare o sa ies pt daath nici nu știu de ce, de trecerea timpului probabil. Hai spor la futut. Ca de altfel, vb poetului: ignorance is bliss. Ultima postare. Va pup în ceru gurii.
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 8, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 8, 2022 La ce crizoi mondial vine... Voi va jucati sa ma faceți cu daath... Vad ca nu o vad de când nu postez... Ok... Reluam...o voiam sa o vad liniștit, voi vreți altfel... Facem ce trebe atunci...
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 8, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 8, 2022 La ce crizoi mondial vine... Voi va jucati sa ma faceți cu daath... Vad ca nu o vad de când nu postez... Ok... Reluam...o voiam sa o vad liniștit, voi vreți altfel... Facem ce trebe atunci...
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Septembrie 9, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Septembrie 9, 2022 Bre, prea vorbești în cimilituri...cine e daath asta ? 🧐 2
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 9, 2022 Acum 2 ore, Beton_Armat a spus: Bre, prea vorbești în cimilituri...cine e daath asta ? 🧐 E ea. Dar acuma posesoru de xcinciu își ia partea leului, normal cumva. Sa vedeedem ce fac băieții... Porma... 1
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 9, 2022 Eu aștept, sunt obișnuit. Dar un condominiun misto sa ma pish pe magia voastră neagra sper ca găsiți sapt viit, cs sa o vad și io :))). Sufletul ei ma scoate în orice locație ma lăsați sa o vad. Asta ca să nu vă stresați prea tare :). Ideea simbolica ar fi sa o în cheie m cu ea, ca cu fete gem ea ați și început gen... Ma rog, vedem cum iese. Dar ar fi mișto sa o încheiem ce asa. Va primesc în suflet prin ea pe toți. Fără capul pe butuc ca John gen real, nu întrați oricum. Dar puteți încerca, eu oricum sunt foarte atașat sa o vad. Hehehe....mlnr... 1
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 12, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 12, 2022 La 09.09.2022 la 23:38, cezarsalsa a spus: Eu aștept, sunt obișnuit. Dar un condominiun misto sa ma pish pe magia voastră neagra sper ca găsiți sapt viit, cs sa o vad și io :))). Sufletul ei ma scoate în orice locație ma lăsați sa o vad. Asta ca să nu vă stresați prea tare :). Ideea simbolica ar fi sa o în cheie m cu ea, ca cu fete gem ea ați și început gen... Ma rog, vedem cum iese. Dar ar fi mișto sa o încheiem ce asa. Va primesc în suflet prin ea pe toți. Fără capul pe butuc ca John gen real, nu întrați oricum. Dar puteți încerca, eu oricum sunt foarte atașat sa o vad. Hehehe....mlnr... Voi face o loja. Singur nu pot. Dar poate găsesc șapte nebuni pe aici sa vrea sa experimenteze cu iluzia. Eu știu cum. Aștept daath. Altfel vom trai vremuri interesante. Și nu ca la voi face eu. Pupici
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 12, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 12, 2022 Chiar acum, cezarsalsa a spus: Voi face o loja. Singur nu pot. Dar poate găsesc șapte nebuni pe aici sa vrea sa experimenteze cu iluzia. Eu știu cum. Aștept daath. Altfel vom trai vremuri interesante. Și nu ca la voi face eu. Pupici În blocurile one ma simt cel mai rău asa ca hint. Plus orice loc unde ați făcut asa zisul teatru magic. Oricum merg unde vreți. Doar sa o vad.
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 13, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 13, 2022 La 12.09.2022 la 23:05, cezarsalsa a spus: Voi face o loja. Singur nu pot. Dar poate găsesc șapte nebuni pe aici sa vrea sa experimenteze cu iluzia. Eu știu cum. Aștept daath. Altfel vom trai vremuri interesante. Și nu ca la voi face eu. Pupici Sufletul femeiiilor este cheia lojii. Nu am nevoie de vreo vrăjitoare sau cine știe ce acord din UK... Hehe... De altfel God a vorbit cam despre la ce nivel de suflet au dus-o ei... Vezi fratele regelui dovedit pedofil... Ca ritualurile nu mai funcționa neapărat cu femei, ca îs pervertite toate, ei pentru suflet au trecut la alt level, merg acolo unde fakeuiala lor nu a putut pătrunde... La copii frate, asta fac. Pt suflet, care este dzeu pe pământ. Arta pizdii, sufletul... Voi cauta singur, nui bai, exista femei sexuale prin ro, singur dacă trebe le voi găsi. Acum aștept daat. Trebuie sa dea ea ceva real. Poate... Sper... :))) știi femei sexuale și nu știi ce sa faci? Da mi un semn :)))
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 14, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 14, 2022 La 09.09.2022 la 23:38, cezarsalsa a spus: Eu aștept, sunt obișnuit. Dar un condominiun misto sa ma pish pe magia voastră neagra sper ca găsiți sapt viit, cs sa o vad și io :))). Sufletul ei ma scoate în orice locație ma lăsați sa o vad. Asta ca să nu vă stresați prea tare :). Ideea simbolica ar fi sa o în cheie m cu ea, ca cu fete gem ea ați și început gen... Ma rog, vedem cum iese. Dar ar fi mișto sa o încheiem ce asa. Va primesc în suflet prin ea pe toți. Fără capul pe butuc ca John gen real, nu întrați oricum. Dar puteți încerca, eu oricum sunt foarte atașat sa o vad. Hehehe....mlnr... Acasă aici sa produs întâlnirea cu șefu vostru... Maine o aștept aici. Prin ea, puteți veni toți, condominiu uri și prezenta voastră în zona e mare... Hehehe... E singurul loc unde sunt bine mental... Va rog sa o lăsați... Eu las protecția mentala de aici... Vreau sa o vad în casa cum probeaza sutienele. Facem un schimb? Gen ca la gumele turbo când eram mici... Va băgați? De 10 bulioane oricum pot face altceva... Va aștept, cât mai mulți sa fiți... The more the merrier... He he mi se termina berea... Apropo de drugs... Ea e un drog... Sunt în sevraj... Va las sa întrați...
Sharkasm Reputație: 7 Postat Septembrie 15, 2022 Postat Septembrie 15, 2022 17 hours ago, cezarsalsa said: Acasă aici sa produs întâlnirea cu șefu vostru... Maine o aștept aici. Prin ea, puteți veni toți, condominiu uri și prezenta voastră în zona e mare... Hehehe... E singurul loc unde sunt bine mental... Va rog sa o lăsați... Eu las protecția mentala de aici... Vreau sa o vad în casa cum probeaza sutienele. Facem un schimb? Gen ca la gumele turbo când eram mici... Va băgați? De 10 bulioane oricum pot face altceva... Va aștept, cât mai mulți sa fiți... The more the merrier... He he mi se termina berea... Apropo de drugs... Ea e un drog... Sunt în sevraj... Va las sa întrați... @Cerculețule, insist să cred că ai probleme majore la cap, asta dacă nu cumva consumi și tu același spectru de substanțe pe care le trage pe nări jarca din Anglia, sau amfetaminele băgate în ciorbă de campionalele nopților târzii cu conturi roșii ce-au înțesat DG București cu semnătura lor imensă, mai rău ca o cangrenă. A venit și pe nimfo vremea matriliniatului după cum văz, așa zisa discrimirare pozitivă se manifestă prin a nu mai mișca din partea masculilor nicio frunză pe topicele fetițelor înafară de recenzii, pe când ele pot zburda nestigherite la DG făcându-și indirect reclamă cu kilometrul de la semnătură. Cleo-Pisi : 1-0 1
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 15, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 15, 2022 Acum 5 ore, Sharkasm a spus: @Cerculețule, insist să cred că ai probleme majore la cap, asta dacă nu cumva consumi și tu același spectru de substanțe pe care le trage pe nări jarca din Anglia, sau amfetaminele băgate în ciorbă de campionalele nopților târzii cu conturi roșii ce-au înțesat DG București cu semnătura lor imensă, mai rău ca o cangrenă. A venit și pe nimfo vremea matriliniatului după cum văz, așa zisa discrimirare pozitivă se manifestă prin a nu mai mișca din partea masculilor nicio frunză pe topicele fetițelor înafară de recenzii, pe când ele pot zburda nestigherite la DG făcându-și indirect reclamă cu kilometrul de la semnătură. Cleo-Pisi : 1-0 Eu nu înțeleg nimic din mesajul tău. Dar îl respect. O întrebare totuși. Ești în vreo loja? Gen real, nu la meci fcsb macabi? Ca să știu cum vb cu tine.
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 15, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 15, 2022 Acum 1 minut, cezarsalsa a spus: Eu nu înțeleg nimic din mesajul tău. Dar îl respect. O întrebare totuși. Ești în vreo loja? Gen real, nu la meci fcsb macabi? Ca să știu cum vb cu tine. Ce ma amuza pe mine pe forum, e cza unii încearcă sa scrie corect gramatical, cu cratime și alea alea. De parca aici e doom online și le da cine va veun premiu... Moor... 1
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Septembrie 16, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Septembrie 16, 2022 Psalmul 154(cred ca am mai scris eu vreau 2-3, Davidutzu lăsase 150) deci merge... Dumnezeule mare tu care ai făcut cedrii în Liban... Hehe e lunga varianta asta și cezar e bătrân... Îmi place daath dar gen mult sa știi... Ea face bine acolo unde altele au făcut rău sau nau făcut. Cu powerul ei mental feminin, toate îl au pentru control, ar putea face rău fix acolo unde doare, dar culmea acolo iese binele... Te rog doamne lasă să se manifeste daath acolo unde răutatea lumii a închis feminitatea... Fa ceva te rog, bine ziua mea și nu vreau sa negociez. Team pupat. Cântarea cântărilor 9 nu o voi scrie pt ca Solomon a scris-o pe 8 asa bine și actual ca rest my case. Vezi mai jos 4Vă rog* fierbinte, fiice ale Ierusalimului, nu stârniţi, nu treziţi dragostea până nu vine ea. – * Cant 2:7 Cant 3:5 5Cine* este aceea care se suie din pustie rezemată de iubitul ei şi zicând: „Te-am trezit sub măr; acolo te-a născut mamă-ta, acolo te-a născut şi te-a făcut ea”? – * Cant 3:6 6Pune-mă* ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe braţul tău; căci dragostea este tare ca moartea, şi gelozia este neînduplecată ca Locuinţa morţilor; jarul ei este jar de foc, o flacără a Domnului. * Isa 49:16 Ier 22:24 Hag 2:23 7Apele cele mari nu pot să stingă dragostea, şi râurile n-ar putea s-o înece; de* ar da omul toate averile din casa lui pentru dragoste, tot n-ar avea decât dispreţ. – * Prov 6:35 8Avem o soră micuţă*, care n-are încă ţâţe. Ce vom face cu sora noastră în ziua când îi vor veni peţitorii? * Ezec 23:33 9Dacă este zid, vom zidi nişte zimţi de argint pe ea; dar dacă este uşă, o vom închide cu o scândură de cedru. – 10Eu sunt un zid şi ţâţele mele sunt ca nişte turnuri; în ochii lui am fost ca una care a găsit pace. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum