Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2022 Buna ziua! Eu sunt Cerasela și am 29 ani. Sunt o tipa simpatica, comunicativa,... mai pe românește, o tipa de treabă! La fizic sunt corpolenta, înaltă pe la 1,70m și 65 kg, cu poze reale! Serviciile mele sunt: 🌟preludiu (mangaieri,sarutari corporale), 🌟sex oral protejat/neprotejat, 🌟sex normal protejat, 🌟GFE, 🌟PSE, 🌟dus(impreuna,asistat), 🌟masaj erotic/de relaxare, 🌟mici fantezii, 🌟foot fetish, 🌟hand job, 🌟role play, 🌟jocuri cu vibratorul, 🌟facesiting, 🌟dominare ușoară eu fiind activa, 🌟despre alte servicii/fantezii vom discuta telefonic, pe whats'app. 🌟atingeri corporale, 🌟cunii & anii pasiva, ☎️PROGRAMARI PE APEL & WHATS'APP: 📞 0724430294 🙏Daca ai placere si disponibilitate pentru a ne cunoaste, scrie-mi te rog, din timp (pe whats'app) in vederea unei programari. 🙏Intarzierile neanuntate duc automat la anularea intalnirii & blocarea nr de tel (un apel scurt sau un sms nu te costa nimic). 🌟Sunt disponiba intre orele 09.00_20.00 🌟Locuiesc singura! 💰 200 lei finalizarea (sex oral protejat/neprotejat si normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 30 minute. 💰 400 lei, o finalizare si masaj de relaxare sau 2 finalizari (sex oral protejat/neprotejat, normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 60 minute 🏠Locatia este in zona: CALEA VITAN Va aștept să vă ofer relaxarea pe care o meritați pe deplin!
marianpavel366 Reputație: 59 Postat Iulie 19, 2022 Postat Iulie 19, 2022 Acum 2 ore, Ceraselaa a spus: Buna ziua! Eu sunt Cerasela și am 29 ani. Sunt o tipa simpatica, comunicativa,... mai pe românește, o tipa de treabă! La fizic sunt corpolenta, înaltă pe la 1,70m și 65 kg, cu poze reale! Serviciile mele sunt: 🌟preludiu (mangaieri,sarutari corporale), 🌟sex oral protejat/neprotejat, 🌟sex normal protejat, 🌟GFE, 🌟PSE, 🌟dus(impreuna,asistat), 🌟masaj erotic/de relaxare, 🌟mici fantezii, 🌟foot fetish, 🌟hand job, 🌟role play, 🌟jocuri cu vibratorul, 🌟facesiting, 🌟dominare ușoară eu fiind activa, 🌟despre alte servicii/fantezii vom discuta telefonic, pe whats'app. 🌟atingeri corporale, 🌟cunii & anii pasiva, ☎️PROGRAMARI PE APEL & WHATS'APP: 📞 0724430294 🙏Daca ai placere si disponibilitate pentru a ne cunoaste, scrie-mi te rog, din timp (pe whats'app) in vederea unei programari. 🙏Intarzierile neanuntate duc automat la anularea intalnirii & blocarea nr de tel (un apel scurt sau un sms nu te costa nimic). 🌟Sunt disponiba intre orele 09.00_20.00 🌟Locuiesc singura! 💰 200 lei finalizarea (sex oral protejat/neprotejat si normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 30 minute. 💰 400 lei, o finalizare si masaj de relaxare sau 2 finalizari (sex oral protejat/neprotejat, normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 60 minute 🏠Locatia este in zona: CALEA VITAN Va aștept să vă ofer relaxarea pe care o meritați pe deplin! Nu ai whatsapp!!!!! Desi spui ca da....... 1
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2022 Buna. Am wtz. Mai încearcă, te rog. 😇
ronny9999 Reputație: 350 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2022 3 hours ago, Ceraselaa said: Buna ziua! Eu sunt Cerasela și am 29 ani. Sunt o tipa simpatica, comunicativa,... mai pe românește, o tipa de treabă! La fizic sunt corpolenta, înaltă pe la 1,70m și 65 kg, cu poze reale! Serviciile mele sunt: 🌟preludiu (mangaieri,sarutari corporale), 🌟sex oral protejat/neprotejat, 🌟sex normal protejat, 🌟GFE, 🌟PSE, 🌟dus(impreuna,asistat), 🌟masaj erotic/de relaxare, 🌟mici fantezii, 🌟foot fetish, 🌟hand job, 🌟role play, 🌟jocuri cu vibratorul, 🌟facesiting, 🌟dominare ușoară eu fiind activa, 🌟despre alte servicii/fantezii vom discuta telefonic, pe whats'app. 🌟atingeri corporale, 🌟cunii & anii pasiva, ☎️PROGRAMARI PE APEL & WHATS'APP: 📞 0724430294 🙏Daca ai placere si disponibilitate pentru a ne cunoaste, scrie-mi te rog, din timp (pe whats'app) in vederea unei programari. 🙏Intarzierile neanuntate duc automat la anularea intalnirii & blocarea nr de tel (un apel scurt sau un sms nu te costa nimic). 🌟Sunt disponiba intre orele 09.00_20.00 🌟Locuiesc singura! 💰 200 lei finalizarea (sex oral protejat/neprotejat si normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 30 minute. 💰 400 lei, o finalizare si masaj de relaxare sau 2 finalizari (sex oral protejat/neprotejat, normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 60 minute 🏠Locatia este in zona: CALEA VITAN Va aștept să vă ofer relaxarea pe care o meritați pe deplin! Asa cur 😋😋😋 1
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2022 Da bby. Uite! 🤗
ronny9999 Reputație: 350 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2022 1 hour ago, Ceraselaa said: Da bby. Uite! 🤗 Daca tot ne intarati cu fundul asta Bagi in meniu si anal 😋😛 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2022 ... s-a spart conducta, de unde vin frate fomistele ăstea așa dospite?!? 1 2 3
S1lvica Reputație: 33 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iulie 19, 2022 Mi-a mirosit a carne proaspătă. Mare bunăciune e fata asta. Trebuie sa o incercam fraților! 😅 1
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20, 2022 Buna băieți. Mi-am inceput programul și sunt disponibila astăzi până la ora 21.00 🤗
Latinoboyyy Reputație: 35 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 20, 2022 Sexy rauuuu 🥰🥰🥰 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 20, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 20, 2022 Acum 1 oră, Latinoboyyy a spus: Sexy rauuuu 🥰🥰🥰 Clar, nici nu ne făceam probleme în privința asta... 1 1 3
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20, 2022 Sunteți niște drăgălași și va îmbrățișez pe toți. 🤗😇 1
ions83125 Reputație: -138 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Postat Iulie 20, 2022 Măi Cerasela, ia spune tu drept, îți place sa sugi pula? O faci cu plăcere? 1 2
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2022 Acum 2 ore, bic.c a spus: Clar, nici nu ne făceam probleme în privința asta... Salut ! Adevărul este că puține femei sunt atât de sexy și bine că titulara.... Nu te saturi de ea 1-2 ore, minim o noapte sa o ai sa te bucuri de nurii ei ! 😂😂😂 2
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2022 Neața băieți. 🤗😇 Mă faceți să roșesc. Abia aștept să vă cunosc și să ne simțim bine împreună. 😅
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2022 Buna băieți. Ce faceți? 🤗😇
ninfomanee Reputație: 564 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Încă nu a spart nimeni gheața sa ne zică și noua dacă e rece apa? 😂 Cu puțin noroc sper sa ajung azi- mâine eu la dânsa să vedem dacă Cerasela mai spală din imaginea nou venitelor😘
damianblack Reputație: 502 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Iulie 21, 2022 27 minutes ago, ninfomanee said: Încă nu a spart nimeni gheața sa ne zică și noua dacă e rece apa? 😂 Cu puțin noroc sper sa ajung azi- mâine eu la dânsa să vedem dacă Cerasela mai spală din imaginea nou venitelor😘 Am fost și am plecat e rebranding e alta care mai era pe forum și nu are treaba pozele cu ea e mai bbw și mai old de la usa am plecat 3 1 1
Ceraselaa Reputație: 8 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2022 Gata, "rebranding". Ai spart gura târgului! 🙄 Unii dintre voi chiar nu aveți altceva mai bun de făcut? Serios acum! 😒
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 21, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2022 Pai ce făcuși Ceraselo, te-a prins pârdalnicul de client cu cioara vopsită?.... sau, mă rog... 2 3 3
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2022 Acum 23 minute, bic.c a spus: Pai ce făcuși Ceraselo, te-a prins pârdalnicul de client cu cioara vopsită?.... sau, mă rog... Salutare.... Este un pic delicata situația, nu este chiar așa 😂 Cred că vrea să-i strice "imaginea", altfel nu înțeleg.... 😂😂😂
ninfomanee Reputație: 564 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 4 ore, damianblack a spus: Am fost și am plecat e rebranding e alta care mai era pe forum și nu are treaba pozele cu ea e mai bbw și mai old de la usa am plecat Mersi, m-ai scutit de 200 lei aruncati pe geam. . Rebranding de la cine, cumva Cassy?
damianblack Reputație: 502 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Iulie 22, 2022 13 hours ago, ninfomanee said: Mersi, m-ai scutit de 200 lei aruncati pe geam. . Rebranding de la cine, cumva Cassy? Parca bianca bia era numele dar rețin cine a deschis ușa și nu are treaba cu pozele și nici bianca nu avea 1 1
damianblack Reputație: 502 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Iulie 22, 2022 14 hours ago, hennesy said: Salutare.... Este un pic delicata situația, nu este chiar așa 😂 Cred că vrea să-i strice "imaginea", altfel nu înțeleg.... 😂😂😂 https://ibb.co/TTJchRF asta are la profil la usa una scunda, lata ca imi mai trebuiau 2 maini sa o prind si sunt si eu mai solid si are o alunita mare pe buza, nu au treaba pozele cu realitatea, de parca oricine se duce si vede ca nu e cum trebuie nu poti pleca chiar daca ai dat pe taxi bani si iti vezi de treaba la alta. Pt asta e forumul nu sa mergi la ghici pe publi cu poze false. 1 1 1
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2022 Acum 2 ore, damianblack a spus: https://ibb.co/TTJchRF asta are la profil la usa una scunda, lata ca imi mai trebuiau 2 maini sa o prind si sunt si eu mai solid si are o alunita mare pe buza, nu au treaba pozele cu realitatea, de parca oricine se duce si vede ca nu e cum trebuie nu poti pleca chiar daca ai dat pe taxi bani si iti vezi de treaba la alta. Pt asta e forumul nu sa mergi la ghici pe publi cu poze false. Salut ! Eram doar ironic colegi....la genul asta și mort de beat sa fiu nu mi se scoală.... 1
Postări Recomandate