noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 26, 2022 Acum 23 ore, morceaas a spus: Roxy sa nu ne uiti sper ca te vei intoarce... Eu chiar te astept... Ma voi intoarce.. Dar fara forum... Nu va sti nimeni ca m-am intors.. Voi lucra in anonimat. 🤫🤫🤫🤫 2
morceaas Reputație: 61 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Olt Oras:Olt Postat Iulie 26, 2022 Acum 1 minut, noname25 a spus: Ma voi intoarce.. Dar fara forum... Nu va sti nimeni ca m-am intors.. Voi lucra in anonimat. 🤫🤫🤫🤫 bunn perfect dar sa nu ma uiti si pe mine sa ma anunti nu ma lasa pe afara :)) vreau neaparat sa te vizitez 1
noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 26, 2022 Acum 3 minute, morceaas a spus: bunn perfect dar sa nu ma uiti si pe mine sa ma anunti nu ma lasa pe afara :)) vreau neaparat sa te vizitez 👌 Ok😘 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1845 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 26, 2022 2 hours ago, noname25 said: Ma voi intoarce.. Dar fara forum... Nu va sti nimeni ca m-am intors.. Voi lucra in anonimat. 🤫🤫🤫🤫 Crezi tu?
shshsh Reputație: 23 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Acum 2 ore, noname25 a spus: Ma voi intoarce.. Dar fara forum... Nu va sti nimeni ca m-am intors.. Voi lucra in anonimat. 🤫🤫🤫🤫 Vreau să îți fac să te vizitez și eu roxi . Nu vreau sa ratez de data asta . Te pup 😘😘😘 1
noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 26, 2022 Acum 13 minute, papura voda a spus: Crezi tu? Da. Schimbat poze numere telefon blabla. Cum fac altele. Si eu pot face asta si o voi face numai sa oftic anumite persoane. Sa moara de ciuda. Sa crape de nervi.. Pt ca m-au provocat.. Iar eu nu uit si nu iert. Asa sunt eu mai razbunatoare 2
noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 26, 2022 Acum 12 minute, shshsh a spus: Vreau să îți fac să te vizitez și eu roxi . Nu vreau sa ratez de data asta . Te pup 😘😘😘 😘😘😘😕 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1845 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 27, 2022 15 minutes ago, noname25 said: Da. Schimbat poze numere telefon blabla. Cum fac altele. Si eu pot face asta si o voi face numai sa oftic anumite persoane. Sa moara de ciuda. Sa crape de nervi.. Pt ca m-au provocat.. Iar eu nu uit si nu iert. Asa sunt eu mai razbunatoare Fii calmă! Nici nervii, nici răzbunările nu aduc nimic bun. Din câte am înțeles pe băieți i a deranjat tariful diferențiat între Slatina și Craiova, s au simțit prostiți și te au atacat. Altfel nu am observat sa aibă ceva cu tine. Și da e cam normal sa nu diferențiezi tarifele între orașe. 1
noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 27, 2022 Acum 36 minute, papura voda a spus: Fii calmă! Nici nervii, nici răzbunările nu aduc nimic bun. Din câte am înțeles pe băieți i a deranjat tariful diferențiat între Slatina și Craiova, s au simțit prostiți și te au atacat. Altfel nu am observat sa aibă ceva cu tine. Și da e cam normal sa nu diferențiezi tarifele între orașe. Eu inteleg asta. Dar nu pot intelege cum un om poate jigni o persoana fara sa o cunoasca fara sa fi avut vreodata vreun contact? Nici asa ceva nu e normal Iar marirea de tarif a fost din motivul selectarii clientilor. Unii au anumite cerinte dar nu le convine sa plateasca extra. Daca nu ma jignea acel user acum era totul ok. Asta a aratat caracterul lui jegos.. Un barbat adevarat nu jigneste niciodata o femeie.. 😳😳😳😳 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1845 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 27, 2022 30 minutes ago, noname25 said: Eu inteleg asta. Dar nu pot intelege cum un om poate jigni o persoana fara sa o cunoasca fara sa fi avut vreodata vreun contact? Nici asa ceva nu e normal Iar marirea de tarif a fost din motivul selectarii clientilor. Unii au anumite cerinte dar nu le convine sa plateasca extra. Daca nu ma jignea acel user acum era totul ok. Asta a aratat caracterul lui jegos.. Un barbat adevarat nu jigneste niciodata o femeie.. 😳😳😳😳 Eu sunt alături de tine, te cunosc, ne-am văzut de 2 ori și dacă avem noroc ne mai vedem 😃😃😃,ai dreptate, tu ești din altă zonă și e normal să nu te obișnuiești cu stilul mai vulcanic și poate uneori mai mitocănesc al oltenilor! Privirea sus și spre înainte! Bafta! 1
tetonel69 Reputație: 83 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iulie 27, 2022 7 hours ago, noname25 said: Ma voi intoarce.. Dar fara forum... Nu va sti nimeni ca m-am intors.. Voi lucra in anonimat. 🤫🤫🤫🤫 2
noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 27, 2022 La 23.07.2022 la 1:40, jonasquinn a spus: Nu pot sa ma cert cu un tomberon biped, e sub demnitatea mea. Eu ce am avut de spus, am spus, fiecare face ce vrea pe banii lui, doar am tras un semnal de alarma ca nesimtirea si jepcareala n au ce cauta nici in orasul asta, nici in alte parti. Eu am vorbit de ceva concret, de faptul ca ai marit la jepcareala un pret pentru acelasi serviciu, culmea, intr un oras mai mic si la 45km distanta, tu vorbesti de acvarii si pesti :))) Cand scriam eu recenzii, tu inca foloseai coceanul pe post de hartie igienica :))) atata poti, nu i nimic, daca te ducea putin capul nu te faceai singura de panarama venind la japca cu un pret marit peste noapte intr in oras mai mic si la mai putin de 50km de ultimul in care ai activat. Cum plm sa fii atat de imbecil ? Cuuum ? :)))) Ma amuzi maxim, in loc sa dregi busuiocu si sa ti ceri scuze oamenilor astia pentru mizeria aia de manevra de 2 lei pe care ai incercat o, poti sa i zici neantelegere sau orice altceva incercand sa te scoti, tu vii si bati campii de pesti si acvarii =))))) Cand se termina argumentele, incepe voma :)))) Stai linistita, nu sunt peste, dar cunosc niste baieti in uniforme gri albastre care te pot ajuta cu o reorientare profesionala :)))) dar nu mi prind mintea cu tn, pt ca nu meriti, imi place doar sa ma amuz cum se pisa toti pe tn si te plimbi intre orase ca tiganu cu cortu fara macar sa intelegi ce ai gresit, fie si n ultimul ceas =))))))) Esti demna de mila si dispret in egala masura Iti dau un sfat si am inchis subiectu', cere ti in plm scuze oamenilor astia ca ai venit sa i jepcaresti pe fata, ai dat o n bara din start, singura te ai bagat in rahatul asta, asuma ti chestia asta si mergi mai departe aici sau in alta parte, mi se fix rupe :))))) Oricum topicul asta l ai transformat singura intr o gluma proasta =))))))) Multumeste ti pentru asta ! Sa vezi cat de mult minti.... In alte orase am activat cu 150si 250inclusiv in craiova la inceput 2
noname25 Reputație: 1477 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iulie 27, 2022 2
morceaas Reputație: 61 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Olt Oras:Olt Postat Iulie 27, 2022 Acum 1 oră, noname25 a spus: Roxy nu trebuie sa dai explicatii ls toti frustratii... Pe bune acuma le dai satisfacție ii arati ca a reusit sa te enerveze nu are rost... Mai bine intoarce te mai repede la noi ca nu mai rezist :)) 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1845 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 27, 2022 Stimabililor care vi se aprind călcâiele după Roxana,vreau să vă spun că de la Slatina la Craiova sunt doar 50 de km,o nimica toată ca să ți satisfaci o dorință arzătoare! Eu am făcut pentru Mary,matura de la voi nu 100 ci 200 de km că eram rău plasat și pentru Roxana bruneta doar 100. Nu I regret nici pe unii,nici pe alții mai ales că sunt 2 fete deosebite.
morceaas Reputație: 61 Postat August 26, 2022 Oras:Olt Oras:Olt Postat August 26, 2022 La 27.07.2022 la 20:49, noname25 a spus: Roxy cand te intorci la Slatina ? 1
morceaas Reputație: 61 Postat Septembrie 21, 2022 Oras:Olt Oras:Olt Postat Septembrie 21, 2022 La 27.07.2022 la 20:49, noname25 a spus: Roxy chiar nu vrei sa mai treci si pe la Slatina ?
morceaas Reputație: 61 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:Olt Oras:Olt Postat Octombrie 23, 2022 La 21.07.2022 la 12:32, noname25 a spus: Nu este prima data cand lucrez in slatina dar inainte oamenii erau mai primitori. Roxy pe aici nu vrei sa mai treci deloc?
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 24, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 24, 2022 Doamne ferește, asa ceva n-am mai văzut! Pentru +50 de lei o fată cu servicii bune si de bun simt trebuie să le explice la băieți cum pune ea preț pe pizda ei, dacă nu, cică...sa-i fie rușine! Ce comedie! 😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum