kill3rk Reputație: 2 Postat Iulie 22, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 22, 2022 Ceva fete skinny care fac anal?
vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 23, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 23, 2022 Acum 14 ore, kill3rk a spus: Ceva fete skinny care fac anal? eu cunosc citeva fete skinny , sint target-ul meu , dar as fi curios daca ne poti da si tu noua ceva informatii despre vreo fata vizitata de tine , ti-am urmarit postarile si nu am gasit nimic despre experientele traite , doar multe intrebari , de fapt, numai intrebari , asa incit deocamdata ma abtin in a face recomandari , sper sa nu te superi dar gindeste-te ca de multe ori imi consum timpul si banii sa le descoper , mai scriu si recenzii in care descriu ce si cum iar tu vrei totul mura-n gura , fara pierdere de timp , punct ochit,punct lovit . 3
Michaeli Reputație: -317 Postat Iulie 23, 2022 Postat Iulie 23, 2022 3 minutes ago, vitceibo said: eu cunosc citeva fete skinny , sint target-ul meu , dar as fi curios daca ne poti da si tu noua ceva informatii despre vreo fata vizitata de tine , ti-am urmarit postarile si nu am gasit nimic despre experientele traite , doar multe intrebari , de fapt, numai intrebari , asa incit deocamdata ma abtin in a face recomandari , sper sa nu te superi dar gindeste-te ca de multe ori imi consum timpul si banii sa le descoper , mai scriu si recenzii in care descriu ce si cum iar tu vrei totul mura-n gura , fara pierdere de timp , punct ochit,punct lovit . De ce ești rău? 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 23, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 23, 2022 Acum 2 ore, Michaeli a spus: De ce ești rău? Nu e nimeni rau, are perfectă dreptate. Trebuie să mai și aduci informații, nu doar să pui întrebari 10 ani.
Michaeli Reputație: -317 Postat Iulie 23, 2022 Postat Iulie 23, 2022 25 minutes ago, benzema09 said: Nu e nimeni rau, are perfectă dreptate. Trebuie să mai și aduci informații, nu doar să pui întrebari 10 ani. După 10 ani...da... 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 24, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 24, 2022 Acum 21 ore, Michaeli a spus: De ce ești rău? nu sint . asta-in realitatea .
Michaeli Reputație: -317 Postat Iulie 24, 2022 Postat Iulie 24, 2022 23 minutes ago, vitceibo said: nu sint . asta-in realitatea . Tu când te ai dus la un loc de munca au sărit oamenii pe tine sa le dai informații, sa contribui cu nu știu ce lucruri sau te-au lăsat mai moale, te-au lăsat să înveți cum merg lucrurile mai întâi pe acolo? 1 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 24, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 24, 2022 Acum 5 minute, Michaeli a spus: Tu când te ai dus la un loc de munca au sărit oamenii pe tine sa le dai informații, sa contribui cu nu știu ce lucruri sau te-au lăsat mai moale, te-au lăsat să înveți cum merg lucrurile mai întâi pe acolo? domnule avocat , cititi intii continutul clientului dvs, membru pe forum din 2012 , judecati ce contine ,trageti concluzia si apoi lansati intrebari la adresa mea ,cu argumente solide daca se poate si daca sinteti capabil . daca era membru de ieri ,treaca mearga , daca ii transmit informatii sint acuzat de trolli ca pescaresc fetele , daca avea recenzii , le puteam citi si in functie de gusturile sale ,ii puteam recomanda ceva , asa... si ca sa iti satisfac curiozitatea , la 16 ani am inceput sa muncesc, m-am angajat la salvamar , mi s-a explicat ce am de facut , am primit o barca cu visle ,mare cit o salupa , grea si putin gaurita , am dat din visle pina am iesit de la mal , am scos apa cu canciocul si mi-am focusat atentia catre cei care se avintau in larg , avertizindu-i de pericolul de innec.n-am avut nici bona nici dadaca , am invatat repede , pentru a salva un om de la innec, mai intii il ard cu visla in cap pentru a-l anestezia , ii arunc colacul si apoi incerc sa il scot din apa , nu ma bag dupa el direct ,pentru ca in disperarea lui , ma poate prinde si ma trage la fund cu el cu tot. 1
Michaeli Reputație: -317 Postat Iulie 24, 2022 Postat Iulie 24, 2022 24 minutes ago, vitceibo said: am invatat repede , pentru a salva un om de la innec, mai intii il ard cu visla in cap pentru a-l anestezia , 😂 Vezi că n-ai învățat bine. Tu nu-i salvezi pe oameni așa, ci îi îneci...dacă mai întâi ii arzi cu vâsla in cap...ca sa îi anesteziezi. Ii "anestezia" de tot? 😱😂Nu te-au încadrat aia la pericol public...? Că mă îndoiesc că cineva sa te lase să salvezi oamenii în felul ăsta cum descrii tu ...ai fost și tu probabil un amator, cum se vede de altfel... 1 1 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 24, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 24, 2022 era vorba de un pamflet , n-ai inteles nimic... esti la fel ca si predecesorul tau pe acest forum, banat alaltaieri , stai jos baiete, ca faci valuri , invata sa citesti printre rinduri si cauta-ti anturaj in alta parte , la mine nu mai ai viteza de mult . hai te pupa tati , succes la guvizi .
leonidas69 Reputație: 345 Postat Iulie 24, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 24, 2022 N-a înțeles deoarece poate nu știe ce este acela un pamflet!🤣🤣🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum