Sari la conținut

Florina

Postări Recomandate

Postat
La 08.08.2022 la 16:33, Nicky71 a spus:

Îți promisesem când am plecat de la tine că vin să mă revanșez. La Bacău. Răspunsul a fost că te muți pe Galați. Eu că vin 2 ore și jumătate. Și ai venit cu oferta de a rămâne la tine după ultimul client. Aici, pe Bacău, mai e valabilă oferta?

Tu chiar esti asa naiv sa te increzi pe ce stabilesti cu o prostituata?

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

La pușcata asta i-am scris intr-o seara ca vreau o programare, imi spune ca e ok, e disponibila, privindui pozele ii zic sa ma astepte in rochia roz, poza de pe pagina anterioara si pac, mare block ce imi da😂😂pai fmm de rablă, trebuia sa scrii frumos ca: "nu te pot astepta asa", nu sa ma blochezi!! aici ceva pute, dar pute rau🤷‍♂️

• Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 20 ore, AdamcuPmare a spus:

Pana la urma e tiganca sau nu? Din poze nu pare a fi de la satra.

La 21.08.2022 la 9:25, Baadboykills a spus:

La pușcata asta i-am scris intr-o seara ca vreau o programare, imi spune ca e ok, e disponibila, privindui pozele ii zic sa ma astepte in rochia roz, poza de pe pagina anterioara si pac, mare block ce imi da😂😂pai fmm de rablă, trebuia sa scrii frumos ca: "nu te pot astepta asa", nu sa ma blochezi!! aici ceva pute, dar pute rau🤷‍♂️

Îmi selectez clienți,i nu intru cu orice specimen 🤣🐀

• Like 1
Postat
La 21.08.2022 la 9:25, Baadboykills a spus:

1 oră în urmă, chiareu21 a spus:

cam imbracata, dar ok😋

❤️

• Like 1
  • Telefon: 0758272942
  • Oras:Un sat mai mare
  • Telefon: 0758272942
  • Oras:Un sat mai mare
Postat

ma da o fost unu pana la urma sa verifice daca-i aia din poze sau nu ?

Postat
Acum 30 minute, alchemistu a spus:

ma da o fost unu pana la urma sa verifice daca-i aia din poze sau nu ?

Nu a fost nimeni , nu te mai deranja sa întrebi 🤣

• Like 1
  • Trist 1
Postat
1 hour ago, DanielaDany said:

Nu a fost nimeni , nu te mai deranja sa întrebi 🤣

E caldura mare, nu prea mai are lumea chef de futai :)) desi, daca esti cea in poze ar fi trebuit sa ai deja cativa admiratori 😁

• Minus 1
Postat
Acum 7 ore, DanielaDany a spus:

Îmi selectez clienți,i nu intru cu orice specimen 🤣🐀

Pe mine nu aveai cum sa ma vezi, nu aveam poza cu mine la profil, insa mie mi-a selectat dumnezeu fata in seara aia, s-a gandit probabil la prostu ala de jos din masina, sa nu fie batut, sa mearga la manastire sa se mai roage o data:))) cand am zis ca ceva pute, atunci chiar pute:)))

Postat
Acum 11 minute, Baadboykills a spus:

Pe mine nu aveai cum sa ma vezi, nu aveam poza cu mine la profil, insa mie mi-a selectat dumnezeu fata in seara aia, s-a gandit probabil la prostu ala de jos din masina, sa nu fie batut, sa mearga la manastire sa se mai roage o data:))) cand am zis ca ceva pute, atunci chiar pute:)))

Domnul fie cu tine🙌

• Like 1
  • Oras:Pizdeia-tara fara prosti!
Postat
47 minutes ago, Baadboykills said:

:))))) nici curvele  nu te primesc ba jegosule! :))))))))). vai de pl ta! ai mers la 5 in ziua aia si nu mai puteai a 6-a.:))))))))))))). asta cu selectia lui dumnezeu a curvelor pt un peste jegos ca tine e perla perlelor. deci asa mergi tu la curve. iti selecteaza dumnezeu curva.:)))))))))))). ba , prostane imopusca-te! esti penibil si prost fara pereche! 

• Like 1
Postat
Acum 17 ore, centuris a spus:

:))))) nici curvele  nu te primesc ba jegosule! :))))))))). vai de pl ta! ai mers la 5 in ziua aia si nu mai puteai a 6-a.:))))))))))))). asta cu selectia lui dumnezeu a curvelor pt un peste jegos ca tine e perla perlelor. deci asa mergi tu la curve. iti selecteaza dumnezeu curva.:)))))))))))). ba , prostane imopusca-te! esti penibil si prost fara pereche! 

Alt peste care se plictisește 😆🤣

• Like 1
Postat
1 minute ago, DanielaDany said:

Alt peste care se plictisește 😆🤣

pe tine doar fizicu' te ajuta 'papuse'. din ce vad e aproape degeba si asta. nu te-am vizitat. de ce? pai cica ai servicii de cacat. creier clar nu ai. curva intelectuala e oricum ceva mai rar. cand ai nevoie de peste , incearca pe lacurile din jurul Iulius. :)). 

• Haha 1
Postat
1 hour ago, DanielaDany said:

Am lăsat undița acasă 🤷

cand mergi sa iti iei si 'creierul' , ca si ala e 'uitat' pe undeva, ia si undita! nu stii ce 'pica'. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...