Sari la conținut

Sara 0741571645

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Am vizitat-o și eu pe Sara, prima oară în Brăila, a doua oara saptamana trecută în Galați. 

A doua vizita a fost mai mult de verificare dacă evoluează la gfe, dar nu.

În afara de fizic care este cu potențial și mai ales fundul în poziția capră, la implicare trece clasa cu nota minima. Începând cu conversația care lipsește cu desăvârșire,  aia de dinainte de sex, pentru acomodare, nici la implicare în actul propriu zis nu strălucește,  zici ca nu este acolo, nu participă cu tine, parca nu i-ar face plăcere ceea ce face.

Fizic 8-9

Normal 8

Oral 7-8

Gfe 5 am detaliat mai sus

Igienă 9 nu era proaspăt epilata 

Tariful e ok, de o descărcare mai ales ca e lipsă de fete de calitate merge.

Poate mai încerc odată pentru anal, 100+100= 150+50, asa ca la suma totală nu e diferență. 

• Like 3
Postat
Acum 13 ore, baietzelul12 a spus:

Am vizitat-o și eu pe Sara, prima oară în Brăila, a doua oara saptamana trecută în Galați. 

A doua vizita a fost mai mult de verificare dacă evoluează la gfe, dar nu.

În afara de fizic care este cu potențial și mai ales fundul în poziția capră, la implicare trece clasa cu nota minima. Începând cu conversația care lipsește cu desăvârșire,  aia de dinainte de sex, pentru acomodare, nici la implicare în actul propriu zis nu strălucește,  zici ca nu este acolo, nu participă cu tine, parca nu i-ar face plăcere ceea ce face.

Fizic 8-9

Normal 8

Oral 7-8

Gfe 5 am detaliat mai sus

Igienă 9 nu era proaspăt epilata 

Tariful e ok, de o descărcare mai ales ca e lipsă de fete de calitate merge.

Poate mai încerc odată pentru anal, 100+100= 150+50, asa ca la suma totală nu e diferență. 

nu vreau sa te contrazic, dar daca nu ma inseala memoria, cred ca ultimul tau calcul de matematica, e gresit....cel putin in cazul Sara si anal....insa poti verifica usor, daca ii dai un mesaj...primesti retur lista actualizata cu servicii si tarife!

• Like 1
  • Oras:Galati
Postat

Salut,

Eu am câteva vizite la ea ....într-adevăr nu este olimpica la GFE dar...ai ce discuta cu ea, și pana la urma ...mergi sa te descarci...nu sa legi prietenii ...mai depinde și de "chimia" care se leagă..pur și simplu unii oameni nu sunt compatibili...

În plus, aspectul fizic compensează cu brio "minusul" din cealaltă parte 👍

• Like 1
  • Telefon: 0741 571 645
  • Oras:Galați
Postat

Bună dragilor AM REVENIT  la voi..🥰🥰😘 locație aproape de celebrele auri.. totuși am optat pt ceva nai liniștit..  BLOC PS 14 lângă locul de joaca × și 0  

Va aștept cu drag ❤️😈😈🥰

Postat
Acum 2 ore, Sara_real00 a spus:

Bună dragilor AM REVENIT  la voi..🥰🥰😘 locație aproape de celebrele auri.. totuși am optat pt ceva nai liniștit..  BLOC PS 14 lângă locul de joaca × și 0  

Va aștept cu drag ❤️😈😈🥰

Dacă ai respecta și programările.....

Postat

Dragul meu eu programarile le respect..dar în momentul în care tu îmi spui ca ma suni când ajungi la locație ...asta poate însemna și mâine.. și poimâine.. și în 5 min.. și în 30.....pentru a avea o programare trebuie sa îmi spui exact timpul când ajungi..și sa stabilim amândoi... aia se numește programare 😘😘 

Spor ❤️

• Like 2
Postat

Nu că aș vrea să i iau apărarea domnișoarei dar cel puțin cu mine mereu și a păstrat programările,întradevăr mai are de lucrat la GFE dar per total că preț și servicii putem spune ( cei care i am trecut pragul ) că chiar se merita ( mai ales priveliștea de la spate ) nu e de ratat fata.......mai este timp și de mici îmbunătățiri și poate ține cont și ea de părerea noastră 

• Like 2
  • Oras:Ici colo
Postat

Numai ce anunțase aici ca a revenit, am sunat-o și am mai băgat o vizită, locatie noua cu oglinzi pt priveliștile din mai multe unghiuri, aceleași servicii bune cu nota crescătoare. Sa tot joci X și O cu Sara!

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Tenerife 😂😂
  • Oras:Tenerife 😂😂
Postat

Ba baieti 🖐!nu contest in vreun fel serviciile lui Sara ...doar ca..."programarea" despre care vb voi si Sara nu prea e programare 😉🤭 ...adica daca anunti cu 20min inate ca vii aia e nu e programare, e doar o confirmare pt ca poti fi la 2km de locatie sau 5min, 10min ca estimezi acesti 15- 20min sa ajungi........programare o vad de pe o zi pe alta, de la 2zile sau de la.o ora indepartata la.ora stabilita...

Am.incercat sa ma.programez la Sara cu cateva ore inainte si nu ia decat cu 20min inainte ....deci despre ce programari vorbim 😅😅😅......sau poate face si am avut eu ghinion,anyway ....

Imi pare ca sensul de programare e pic gresit in cazul Sarei...

Pt mai multe discutii deschidem topic ...

• Like 1
Postat

Eu unul, de câte ori am fost la ea nu a fost vb de o programare…am zis ajung in 15-20 min și nu am avut probleme, deci serioasa 

• Like 1
Postat
La 23.09.2022 la 22:02, beatranga a spus:

Ba baieti 🖐!nu contest in vreun fel serviciile lui Sara ...doar ca..."programarea" despre care vb voi si Sara nu prea e programare 😉🤭 ...adica daca anunti cu 20min inate ca vii aia e nu e programare, e doar o confirmare pt ca poti fi la 2km de locatie sau 5min, 10min ca estimezi acesti 15- 20min sa ajungi........programare o vad de pe o zi pe alta, de la 2zile sau de la.o ora indepartata la.ora stabilita...

Am.incercat sa ma.programez la Sara cu cateva ore inainte si nu ia decat cu 20min inainte ....deci despre ce programari vorbim 😅😅😅......sau poate face si am avut eu ghinion,anyway ....

Imi pare ca sensul de programare e pic gresit in cazul Sarei...

Pt mai multe discutii deschidem topic ...

Eu am reușit sa fac programari și cu câteva ore înainte...un minus este ca nu își notează numerele de telefon și tot trăiește cu impresia ca își ia "teapa" ceea ce e și de înțeles la câte apeluri fake primește sa o tina ocupata băiețașii care au fete mult mai urate și cu servicii jalnice ...

Ca și idee, pana acum ce programări am avut la Sara ..s-au respectat și dacă știi cum sa o iei și sa interacționezi..chiar ai ce vorbi cu ea 👍 și felul în care arata ...hmm, bomba...cu ceas 😁

Postat

Sunat de două ori 

Prima data i-am zis că in zece minute și după 8 minute nu a mai răspuns

A doua oară în cinci minute ajuns in față la PS14 blocat numărul

Colegii de mai sus au dreptate in legătură cu programările 

Postat
Acum 42 minute, alessandro20 a spus:

Sunat de două ori 

Contul tău cu 8 plusuri este foarte credibil 🤣🤣  cum spuneau și cei de mai sus..cei care ma vizitează frecvent..respect programarile.. unii dintre ei îmi și știu carnețelul cu programările notate.. 🥰🥰 

Programarea ta a fost în felul următor..  mi.ai spus ca  o sa ma suni când ajungi la adresa...ceea ce pentru mine poate inseamna și mâine și diseară... asta nu înseamnă programare..

Spor la fufu ❤️

• Like 1
  • Oras:Aicisipestetot
  • Oras:Aicisipestetot
Postat

Am ajuns si eu la domnita sara,ce pot zice decat ca eu am fost mai norocos cu programarea,stabilit ora si in scurt timo am fost la ea.Gagica e bine tare pe posterior si pe sani chiar,ba mai mult si la fata e super dragalasa

Prea multe de zis nu prea sunt au zis colegii cam tot,dar in cazul meu am avut parte de un oral super bine executat,normal pe la spate ca deh piesa de rezistenta este funduletul si finalizat glorios si cam aia a fost.La pretul asta e mai mult decat ok ce ofera gagica.

On-9

Np-8 nu prea vrea multe pozitii,poate chiar si niste sunete ar fi mai incitante,fie ele si false😁

Aspect/igiena-9

Locatia-9

Halat super bine 100 de leuti

Gfe-8

Din punctul meu de vedere mai revin cu drag,te pup sara

• Like 4
Postat
Acum 32 minute, Amfostaici a spus:

Am ajuns si eu la domnita sara,ce pot zice decat ca eu am fost mai norocos cu programarea,stabilit ora si in scurt timo am fost la ea.Gagica e bine tare pe posterior si pe sani chiar,ba mai mult si la fata e super dragalasa

Prea multe de zis nu prea sunt au zis colegii cam tot,dar in cazul meu am avut parte de un oral super bine executat,normal pe la spate ca deh piesa de rezistenta este funduletul si finalizat glorios si cam aia a fost.La pretul asta e mai mult decat ok ce ofera gagica.

On-9

Np-8 nu prea vrea multe pozitii,poate chiar si niste sunete ar fi mai incitante,fie ele si false😁

Aspect/igiena-9

Locatia-9

Halat super bine 100 de leuti

Gfe-8

Din punctul meu de vedere mai revin cu drag,te pup sara

Te pup și eu și te mai astept cu drag 😘😘

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, Sara_real00 a spus:

Contul tău cu 8 plusuri este foarte credibil 🤣🤣  cum spuneau și cei de mai sus..cei care ma vizitează frecvent..respect programarile.. unii dintre ei îmi și știu carnețelul cu programările notate.. 🥰🥰 

Programarea ta a fost în felul următor..  mi.ai spus ca  o sa ma suni când ajungi la adresa...ceea ce pentru mine poate inseamna și mâine și diseară... asta nu înseamnă programare..

Spor la fufu ❤️

Ce treabă au plusurile cu seriozitatea ??? 😂😂😂

Dacă mă învață cineva cum pun poze ,am să pun și conversația plus orele la care ai fost sunată 

Acum nu știu pe cine mă deranjat,pe tine sau pe 🐟

Postat
Acum 40 minute, alessandro20 a spus:

Ce treabă au plusurile cu seriozitatea ??? 😂😂😂

Dacă mă învață cineva cum pun poze ,am să pun și conversația plus orele la care ai fost sunată 

Acum nu știu pe cine mă deranjat,pe tine sau pe 🐟

Dragul  meu tu poate ai fi vrut sau chiar ajungeai în 10 ..15  minute..dar mie nu mai specificat asta și nu mia  spus nimeni ca ajunge în 10 min  si sa nu îl aștept.. tot ce mi.ai spus a fost te sun când ajung la adresa ta..asa cum fac majoritatea...si nici nu am blocat pe nimeni pentru atata lucru .eu nu lucrez asa scuza.ma.. pentru o programare trebuie specificat  timpul în care ajungi și sa îți spun și eu ca este ok..

În fine nu ma mai complic cu tine...cei care ma vizitează  știu ce și cum... tu nu mai deranjat și nici nu am fish..ca sa poți sa îl deranjezi.... probabil am deranjat-o eu pe madama ta 😳🤣🤦‍♀️

Spor la bani 🤣🤣

Postat

Salutare. Am fost si eu pentru a doua oara la titularea tipicului. Am sunat mi a raspuns i am spus ca ajung in 10-15 min. Locatia undeva pe la Ps uri...este retrasa cu cateva locuri de parcare. Urc si dupa usa gasesc o fata de 160 de cm, cam 50 de kg, simpatica la fata cu ochi verzi, cu sanii destul de proieminenti atrasi un pic de gravitatie, cu cateva tatuaje, un corp bine tonefiat, mai nou isi pusese extensii ca vroia sa si faca si o noua sedinta de poze, si nu in ultimul rand fundul ala care este piesa de rezistenta.

Locatia: 8 usor de ajuns, baia echipata cu tot ce ti trebuie prosoape curate la intare...depunctez un pic ptr cada...in camera de tortura un dresing mare cu doua usi cu oglinzi

Oral: 7,5 neprotejat, face si CIM(extra50), bunicel cat sa scoale soldatul dar a mai facut un pic progrese de la ultima vizita, umed fara deep si fara atentii la sateliti

Fizic: 9

Anal: extra dar nu ma primit din cauza soldatului

Normal: 8,5 protejat cu lubrefiant, am inceput cu lot iar dupaia am schimbat vreo 3 pozitii fara sa comenteze

Gfe: mai subtireanu 6:5

Atitudine: 9 deschisa ai ai ce diacuta

Telefonul a sunat o data...mai mult a sunat al meu😅. Am luat o ora 200 de leuti...calitate pret f buna... per total Sara este o fata super care merita vizitata.

De revizitat: DA

De recomandat:DA

• Like 5
Postat
Acum 16 minute, lorenzo12 a spus:

Salutare. Am fost si eu pentru a doua oara la titularea tipicului. Am sunat mi a raspuns i am spus ca ajung in 10-15 min. Locatia undeva pe la Ps uri...este retrasa cu cateva locuri de parcare. Urc si dupa usa gasesc o fata de 160 de cm, cam 50 de kg, simpatica la fata cu ochi verzi, cu sanii destul de proieminenti atrasi un pic de gravitatie, cu cateva tatuaje, un corp bine tonefiat, mai nou isi pusese extensii ca vroia sa si faca si o noua sedinta de poze, si nu in ultimul rand fundul ala care este piesa de rezistenta.

Locatia: 8 usor de ajuns, baia echipata cu tot ce ti trebuie prosoape curate la intare...depunctez un pic ptr cada...in camera de tortura un dresing mare cu doua usi cu oglinzi

Oral: 7,5 neprotejat, face si CIM(extra50), bunicel cat sa scoale soldatul dar a mai facut un pic progrese de la ultima vizita, umed fara deep si fara atentii la sateliti

Fizic: 9

Anal: extra dar nu ma primit din cauza soldatului

Normal: 8,5 protejat cu lubrefiant, am inceput cu lot iar dupaia am schimbat vreo 3 pozitii fara sa comenteze

Gfe: mai subtireanu 6:5

Atitudine: 9 deschisa ai ai ce diacuta

Telefonul a sunat o data...mai mult a sunat al meu😅. Am luat o ora 200 de leuti...calitate pret f buna... per total Sara este o fata super care merita vizitata.

De revizitat: DA

De recomandat:DA

Multumesc ❤️ te mai astept 

De obicei dau telefonul  pe silent, acum am uitat 😔 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
  •  

Salutare dragilor,

Vizitat Sara astăzi in GL, la PS-uri. Fata e super drăguță la chip, sâni mari, puțin lăsați dar foarte apetisanți. Punctul forte, bineînțeles, fundul ăla de braziliancă. A fost punctuală, n-am fost nevoit sa astept. Optat pentru o finalizare, ON si NP cu extra CIM.

Destul de amabilă si ascultătoare fata, dar într-adevăr, la GFE trece cu greu clasa, îi scoți cu cleștele vorbele din gură.

Ca si note, aș zice:

Normal 8 (stă cum vrei, dar nu se implică)

Oral 8 (prestat destul de neglijent, dar buzele ei carnoase si CIM-ul facut cu rabdare, pana la ultima picătură, au mai salvat situația)

Anal - incerc neapărat la următoarea vizita.

Gfe 6

Igienă 10, fata foarte fresh.

Halat 150 ron, tarif mai mult decat corect in opinia mea.

De revenit 

Să aveți spor!

• Like 1
  • Oras:Braila
Postat
La 26.09.2022 la 12:01, alessandro20 a spus:

Sunat de două ori 

Aici are dreptate colegul așa am pățit și eu pe Brăila am sunat i-am spus că ajung sigur in 20 de min mi-a spus sa sun când ajung la locație și am sunat și nu a răspuns după am așteptat și am mai sunat după 10 min și am încercat și după 30 de min și după o oră și după mi-a blocat numărul macar îmi putea zice că nu mai poate sau ceva dar așa mi-am pierdut timpul

Postat
Acum 4 minute, edy1208 a spus:

Aici are dreptate colegul așa am pățit și eu pe Brăila am sunat i-am spus că ajung sigur in 20 de min mi-a spus sa sun când ajung la locație și am sunat și nu a răspuns după am așteptat și am mai sunat după 10 min și am încercat și după 30 de min și după o oră și după mi-a blocat numărul macar îmi putea zice că nu mai poate sau ceva dar așa mi-am pierdut timpul

Foarte amuzanți sunteți 🤣🤣 nu blochez pe nimeni doar pentru simplul fapt ca ma sunat.🤣🤣🤣  

Postat

INDISPONIBILA IN ORASUL VOSTRU😘😘  la următoarea vizita va aștept cu drag❤️❤️😘

Postat
Acum 54 minute, Sara_real00 a spus:

Foarte amuzanți sunteți 🤣🤣 nu blochez pe nimeni doar pentru simplul fapt ca ma sunat.🤣🤣🤣  

Uite că îți spun și numărul daca vrei și să vezi că m-ai blocat pe degeaba incepe cu 0711 și se termină cu 021

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...