Sari la conținut

VOTARE: Fraierul anului 2022

Fraierul anului 2022  

87 membri au votat

1. 1. Fraierul anului 2022

• https://nimfomane.com/forum/profile/214613-panoramic/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/295955-marcus6/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/337779-disjokey/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/255047-2peu_2peu/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/358167-vasile_69_69/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/365497-ekaterina22/

Postări Recomandate

• Oras:Unde pot
Postat
Acum 4 ore, marcus6 a spus:

Ba proasta puli, am intrat sa ti  dau cite o stea la topicurile ce li ai deschis si m am crucit ce postari ai. Cred ca e satul pisicuts cit il citezi esti mai rau ca o curva, hodorog libidinos. Se pare ca multi iti fut femeia 😁

Ai intrat tu să îmi dai stea. Mai mincinosule. Tu știi să dai numai minusuri.  Dar veI că mai am vreo 12 comentarii la care inca nu mi-ai dat minus . După aia nu mai poți face altceva decât să îmi sugi pula .

• Haha 1
Postat

Încă un lucru care atestă clar că @marcus6 e fraierul anului. Îmi dă minusuri , ca să îmi strice reputația. Dar se pare că fiecare minus de la el atrage 5 plusuri de la useri pe care nu ii cunosc. Deci sigur îmi dau plusuri în ciuda lui , că la cat de prost e , a supărat jumătate din forum. 😆

• Like 2
Vizitator pacornel
Reputație: 0
Postat

Are multi ”prieteni”.............pe mine-i suparat ca l-am votat aici..........

Pana la urmatoru concurs ii trece

Vizitator marcus6
Postat
Acum 5 minute, PaybackTime a spus:

Încă un lucru care atestă clar că @marcus6 e fraierul anului. Îmi dă minusuri , ca să îmi strice reputația. Dar se pare că fiecare minus de la el atrage 5 plusuri de la useri pe care nu ii cunosc. Deci sigur îmi dau plusuri în ciuda lui , că la cat de prost e , a supărat jumătate din forum. 😆

Boule te pluseaza @elprofesoaresi clonele lui, majoritatea conturilor ce au fost banate au fost plusate de retardat. 

Vizitator cezarrx
Postat
12 minutes ago, PaybackTime said:

Va continua sa iti dea minus chiar si dupa explicatia asta. Patronul @marcus6 iq 6 aka @iulian16 sufera de retard in stare acuta.

Vizitator cezarrx
Postat
1 minute ago, PaybackTime said:

Deci Marcus e acel @iulian16

Da, vorbea despre el la persoana a treia, e dereglat rau de tot piticul psihotic 😂😂

Postat
Acum 14 minute, pacornel a spus:

Are multi ”prieteni”.............pe mine-i suparat ca l-am votat aici..........

Pana la urmatoru concurs ii trece

Dar numai de pe un cont l-ai votat . Hai și cu celălalt!

Vizitator pacornel
Postat
Chiar acum, PaybackTime a spus:

mai este timp...................🤣

Vizitator marcus6
Postat
Acum 3 minute, cezarrx a spus:

Da, vorbea despre el la persoana a treia, e dereglat rau de tot piticul psihotic 😂😂

Ba tu esti boschetar si nu ai nici copii nici femeie, esti doar tu si cotetul unde trăesti, tu esti destul batut de soartă. Da la ailalti doi le dau la muie si lor si la familia lor indiferent de sex. Punct, retardatilor voi si in Wichend traiti aici? 

Postat
Chiar acum, marcus6 a spus:

Ba tu esti boschetar si nu ai nici copii nici femeie, esti doar tu si cotetul unde trăesti, tu esti destul batut de soartă. Da la ailalti doi le dau la muie si lor si la familia lor indiferent de sex. Punct, retardatilor voi si in Wichend traiti aici? 

Credeam că aiurează colegul . Dar reacția ta arată că are dreptate. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 8 minute, PaybackTime a spus:

Dute n crucea mati si cumpara mincare si haine la copii, educai dai la o scoală, futute n gura de retardat mintal asa iti educi tu copii dai la casa de copii retardatule ca tu stai aici si nevastata umbla beata dupa pula. 

Vizitator cezarrx
Postat
Just now, marcus6 said:

Patroane fa-ne in ciuda si pune pozele alea din Maldive, cu icrele alea negre !!! Ca tot te lauza pe aici ca ai hoteluri, gherete si vile. Saracio cum plm sa te lauzi ca ai sters la cur negrii pa Germania??? taranus basit si afumat care tastezi din colivie

Vizitator marcus6
Postat
Acum 2 minute, cezarrx a spus:

Patroane fa-ne in ciuda si pune pozele alea din Maldive, cu icrele alea negre !!! Ca tot te lauza pe aici ca ai hoteluri, gherete si vile. Saracio cum plm sa te lauzi ca ai sters la cur negrii pa Germania??? taranus basit si afumat care tastezi din colivie

Icre are mata si sorta la pizda de toate culorile, au facut icre bagaboantele decind se fut nespalate, si tu maniînci din mîinile lor. 

Postat
Acum 6 minute, marcus6 a spus:

Pai tu nu trăiești aici în 'wichend"? Tu ești mort aici?

Vizitator marcus6
Postat

@pisicutstu nu vezi cum ma atacă clonele si slugile, m ai zici ca eu injur da punete tu in locul meu. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 minut, PaybackTime a spus:

Mat i moartă de beată nu eu Marș 

Vizitator cezarrx
Postat
3 minutes ago, marcus6 said:

Icre are mata si sorta la pizda de toate culorile, au facut icre bagaboantele decind se fut nespalate, si tu maniînci din mîinile lor. 

Analfabetule, e rusine sa ajungi asa batran si sa nu stii sa scrii

Vizitator marcus6
Postat

Vreau clonele si retardati sa faca postari pentru reputatie, mergeti la munca si faceti avere retardatilor, asta reputatia de aici nu va ajuta cu nimic, retardatilor. Eu am contul asta gratis nu platesc nimic, voi unii platiti si luati ban si iarasi platiti, da na aveti reputatie ce dracu. Clone nebune si retardate. 

Vizitator cezarrx
Postat

Tu chiar crezi in ceea ce scrii? patroane.

Pizdoiule te dadeai mare vultur imperial aicisea, cand de fapt esti o gaina rupta'n cur.

Vizitator marcus6
Postat
Acum 18 minute, cezarrx a spus:

Tu chiar crezi in ceea ce scrii? patroane.

Pizdoiule te dadeai mare vultur imperial aicisea, cand de fapt esti o gaina rupta'n cur.

Mata si sorta e rupta de bautura, droguri si pula. 

Postat
Acum 4 ore, marcus6 a spus:

Mata si sorta e rupta de bautura, droguri si pula. 

Vezi ca a inceput Politia Locala sa ii adune pe boschetarii din canale. Am inteles ca ii duce la o spalatorie auto sa ii  spele cu furtunul (si stiu ca tie iti place sa puti ca un hoit , urasti sa fi spalat). Ascunde-te!

Vizitator marcus6
Postat
Acum 14 ore, PaybackTime a spus:

Ascultati la mine prostalailor retardarti, asta @elprofesoarezis elclonatore va pluseaza, dar uitativa pe conturile plusate de el toate sunt banate. E un retard ce isi bate pula de voi toti prostalai. Prostilor incuetilor, pisicuts vede tot deunde te conectez vede zona tot lui nu e greu sa descopere clonele, troli si prosti. Pai eu daca aveam conturi clona pisicuts rapid ma stie, dar omul ma cunoaste de vre o 4 ani stie ca respespect regulamentul, si ma i au doar cu clonele si troli aha si slugele. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 8 ore, PaybackTime a spus:

Vezi ca a inceput Politia Locala sa ii adune pe boschetarii din canale. Am inteles ca ii duce la o spalatorie auto sa ii  spele cu furtunul (si stiu ca tie iti place sa puti ca un hoit , urasti sa fi spalat). Ascunde-te!

Pai si unde ti a dus familia, pe tine de ce nu te a luat? 

Postat
Acum 6 minute, marcus6 a spus:

Pai si unde ti a dus familia, pe tine de ce nu te a luat? 

Noi nu trăim în canale. Ai vedenii de la prenadez .

• Haha 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...