Sari la conținut

iulian16

Membru Banat
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

787 citiri profil

iulian16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-31

Reputație

  1. @cleopatra01a vrut sa faca ceva dar nu o lasa Gigi, nu poate sa faca ce vrea. Voi aste vechii in afara de prostul @picono sa schimbati conturi si o sa platiti ca prosti sa mearga forumul, credeti ca fara bani merge? A facut el la escorte 500 contul pai ce i duce el clientii la usa? O sa ramana cu voi clonele si cativa din membrii vechi, doar cativa exclus prostul de @piconala e pupicurist.
  2. Voi multi sunteti pe lista de banare pusi de cleo, dar asteapta startul lui pisicut, este exact ca la fcsb si la ei. Ei stiu ca au deaface tot cu aceiasi oamenii dar la un momendat se satura si va face sa va schimbati contul. El simte ca e pe sfarsite forumul, de ce credeti ca a dat drumul la injuraturi? Indata va baneaza pe rupte o sa ajunga sa faca ei conturi ca o sa ramana singuri.
  3. Caruta cu prosti. Popatiu, oparitu, potrivitu, curvaritu, boschetaru, Cei cu voi mai prostalailor platiti conturi aici din banii de paine si il faceti cu pula mare pe pisicuts, PROSTALAILOR. Asta are conturile pline voi munciti sai bagati lui bani in cont faceti conturi platiti si dupa va baneaza pe toti, rade de voi in pula mea, oameni batrani cu par la cur si cacat la cur in loc sa va spalati sa mergeti la munca stati si va injurati aici. Inteleg scrii ca ai fost la o curva ai fututo n cur pizda gura, da sa stati sa va futeti intre voi si cu plata, fara suparare sunteti niste prostalai. Am observat ca s au retras multi si cateva din fete va lasat pe voi sa platiti conturi si sa va izmaniti pe aici. Aici o sa muriti prostalailor cat o mai tine si porcaria asta, eu zic maxim un an si cade. La revedere adunatura de BOSCHETARI JEGOȘI.
  4. @pisicutsvreau să activez super premium și nu merge,mă ajuți?
  5. E o maimuțică cît casa poporului 😁
  6. Te cred ca muncești ai și o asigurare?
  7. Acolo e vorba de oameni cu bani nu de unii de pe aici ce se milogesc săi reducă fata 50 de roni, eu așa ceva nu am pomenit.
  8. Riscul meseriei te-ai băgat joacă pînă la capăt😜
  9. Exagerezi păi ce sunt paparazzi? 😁
  10. 🤔Măcar erau fotogenici? 😁😁
  11. Pe majoritatea le doare-n pizdă de clienți asta vo zic eu sigur, se uită după cum arată și după cît scoate din buzunar. Acuma 90 % din fetele ce lucreaza cu forumul cunosc forumiști și chiar au și nr salvat.
×
×
  • Creează nouă...