caineleDDB ReputaČie: 4962 Postat Aprilie 12 Telefon: 𤔠𤔠Oras:Republica bananiera RomĆ¢nia Telefon: 𤔠𤔠Oras:Republica bananiera RomĆ¢nia Postat Aprilie 12 Acum 17 minute, Spaghetti a spus: Ar putea face BacÄu-FocČani... Ar putea, dar nu vrea. š
Spaghetti ReputaČie: -9 Postat Aprilie 12 Oras:Pattaya Oras:Pattaya Postat Aprilie 12 32 minutes ago, caineleDDB said: Ar putea, dar nu vrea. š Nu fii pesimist... 1
pmgmihai ReputaČie: 0 Postat Aprilie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23 BunÄ Adela CĆ¢nd revi Ć®n PloieČti?
submisxxx ReputaČie: 160 Postat DuminicÄ la 11:17 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat DuminicÄ la 11:17 E la BraČov!! 1
submisxxx ReputaČie: 160 Postat Ieri la 11:10 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ieri la 11:10 SunteČi superba Ć®mi cer scuze ca nu am ajuns la dv dar sper sa ma primiČi cĆ¢nd reveniti Ć®n ploiesti 2
douapuncte ReputaČie: 62 Postat Ieri la 14:41 Oras:PLoiesti Oras:PLoiesti Postat Ieri la 14:41 te primeste gogule am fost si eu la ea acu ceva timp
borussia ReputaČie: 26 Postat Ieri la 15:58 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ieri la 15:58 1 orÄ Ć®n urmÄ, douapuncte a spus: te primeste gogule am fost si eu la ea acu ceva timp š
submisxxx ReputaČie: 160 Postat 11 ore Ć®n urmÄ Oras:Prahova Oras:Prahova Postat 11 ore Ć®n urmÄ Nu cred ca revine asa de curand
PostÄri Recomandate
CreeazÄ un cont sau autentificÄ-te pentru a adÄuga comentariu
Trebuie sÄ fi un membru pentru a putea lÄsa un comentariu.
CreeazÄ un cont
ĆnregistreazÄ-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostrÄ. Este simplu!
ĆnregistreazÄ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? AutentificÄ-te aici.
AutentificÄ-te acum