Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19 Postat Aprilie 19 Paște fericit alături de cei dragi va doresc 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19 Postat Aprilie 19 Acum 3 ore, gladiato a spus: Sărbători pascale luminate... Multumesc la fel și ție 😘
raynefabyan Reputație: 202 Postat Aprilie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 19 Acum 1 oră, Misha12 a spus: Paște fericit alături de cei dragi va doresc 😘 Asemeni si tie Misha. 😘Esti azi?
raynefabyan Reputație: 202 Postat Aprilie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 19 Chiar acum, raynefabyan a spus: Asemeni si tie Misha. 😘Esti azi?
Mocior Reputație: 71 Postat Aprilie 23 Postat Aprilie 23 Las o recenzie si pt Misha Locatie: a schimbat mai multe, dar acum am vazut ca a ramas pe Cantemir, langa Dristor Igiena: 10. Nu am simtit niciodata nimic neplacut, dusul este civilizat, chiar daca e cam dezordine Aspect: corp -7? s a cam ingrasat, dar pentru cei care prefera asa, eu zic ca va creste nota. La chip este o fata normala, deci nici zana, dar nici urata. Oral: 10. Mi se pare wow. Umed, super deep, lung si cu cim. E destul de permisiva, daca o apesi pe cap cu bun simt. E printre cele mai faine din oras din punctul meu de vedere Normal: nu prea am facut Atitudine: nu mi se pare foarte vorbareata, dar nici nu pot sa zic ca am incercat sa destind atmosfera prea tare. Clar e de recomandat si revenit pt oral 3 2
vrabi Reputație: 61 Postat Aprilie 23 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 23 1 hour ago, Mocior said: Las o recenzie si pt Misha Locatie: a schimbat mai multe, dar acum am vazut ca a ramas pe Cantemir, langa Dristor Igiena: 10. Nu am simtit niciodata nimic neplacut, dusul este civilizat, chiar daca e cam dezordine Aspect: corp -7? s a cam ingrasat, dar pentru cei care prefera asa, eu zic ca va creste nota. La chip este o fata normala, deci nici zana, dar nici urata. Oral: 10. Mi se pare wow. Umed, super deep, lung si cu cim. E destul de permisiva, daca o apesi pe cap cu bun simt. E printre cele mai faine din oras din punctul meu de vedere Normal: nu prea am facut Atitudine: nu mi se pare foarte vorbareata, dar nici nu pot sa zic ca am incercat sa destind atmosfera prea tare. Clar e de recomandat si revenit pt oral exact la fel as fi scris și eu după ce am fost la ea. Super oral.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Postat Mai 9 Bună dragilor disponibilă doar astăzi până la ora 22
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum