povestitorul Reputație: 2965 Postat August 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 7, 2022 Acum 14 minute, Madalina99 a spus: Buna eu sunt tipa despre care vorbești ..imi pare rău dacă ai plecat neterminat nu știu daca este vina mea în totalitate .. nu pot sta o ora pt 100 de lei ca să poți finaliza tu Buna ... Dar ai dreptate ...de vina ii somnul 😅😅🤣 si eu ca am ales sa te vizitez la.ora aia . Ca timp ...de cand am intrat in casa si pana am plecat ...maxim.15 min au fost . Din care sa zic asa vreo 8 de sex chinuit . Hai sa ai succes .
Madalina99 Reputație: 10 Postat August 7, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2022 Acum 11 minute, Tinderboy a spus: Hey, suntem tare bucuroși că ne putem auzi aici , ... singura ta vina este că fiind o ora f. târzie și aproape adormita puteai sa o lași pe "mâine'. Ca sa clarificam pe aici te rog sa postezi lista completa de servicii . Mulțumesc ! 100 RON finalizare 10 min 150 RON 30 min 250 ora cu doua finalizare , sex oral și normal oralul se face în funcție de igiena .Nu fac finalizare orala ..normalul protejat .. legat de săruturi rămâne la apreciere mea dacă se poate sau nu
Jardeldinamo Reputație: -82 Postat August 7, 2022 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat August 7, 2022 A fost cineva recent la ea , arată ca in poze? Mi-e îmi lasă impresia ca ar fii romanca, puțin de etnie😏?
Madalina99 Reputație: 10 Postat August 7, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2022 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Buna ... Dar ai dreptate ...de vina ii somnul 😅😅🤣 si eu ca am ales sa te vizitez la.ora aia . Ca timp ...de cand am intrat in casa si pana am plecat ...maxim.15 min au fost . Din care sa zic asa vreo 8 de sex chinuit . Hai sa ai ... imi pare rău ca ai rămas nefinalizat .... Daca vrei iti pot da 100 de lei înapoi ... ca sa iti treacă supărarea 😘 🤗
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat August 7, 2022 Postat August 7, 2022 3 minutes ago, Madalina99 said: ... imi pare rău ca ai rămas nefinalizat .... Daca vrei iti pot da 100 de lei înapoi ... ca sa iti treacă supărarea 😘 🤗 Madalino nu e cazul sa fii sarcastică că nu așa rezolvi treaba. Băiatul a fost destul de finuț și nu ți a dat cu hate , fiind 2 noaptea și prea obosita trebuia că tu să închizi prăvălia si sa nu îl mai iei 😉 A fost chiar dulce și a zis doar atât ,.. "Am plecat neterminat si intaratat ...nu am mai gasit nimic de futut ...in noaptea aia ...cand ai ghinion ...ai ghinion . Cam atat . Numai bine . "
Madalina99 Reputație: 10 Postat August 7, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2022 Acum 2 minute, Tinderboy a spus: Madalino nu e cazul sa fii sarcastică că nu așa rezolvi treaba. Băiatul a fost destul de finuț și nu ți a dat cu hate , fiind 2 noaptea și prea obosita trebuia că tu să închizi prăvălia si sa nu îl mai iei 😉 A fost chiar dulce și a zis doar atât ,.. "Am plecat neterminat si intaratat ...nu am mai gasit nimic de futut ...in noaptea aia ...cand ai ghinion ...ai ghinion . Cam atat . Numai bine . " Nu sunt Sarcastica deloc eu doar vroiam sa îmi repar greseala fata de el atata tot pt ca mi s-a părut deranjat .
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat August 7, 2022 Postat August 7, 2022 9 minutes ago, Madalina99 said: Nu sunt Sarcastica deloc eu doar vroiam sa îmi repar greseala fata de el atata tot pt ca mi s-a părut deranjat . Atunci cu mult mai bine și puține ca tine si care vor să își îndrepte greșala. Felicitari și mă înclin daca așa pui problema 👍
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat August 7, 2022 Postat August 7, 2022 4 minutes ago, Tinderboy said: Atunci cu mult mai bine și puține ca tine si care vor să își îndrepte greșala. Felicitari și mă înclin daca așa pui problema 👍 Respect !!!
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 7, 2022 1 oră în urmă, Jardeldinamo a spus: A fost cineva recent la ea , arată ca in poze? Mi-e îmi lasă impresia ca ar fii romanca, puțin de etnie😏? Nu e tiganca ... daca asta intrebi. 1 oră în urmă, Madalina99 a spus: ... imi pare rău ca ai rămas nefinalizat .... Daca vrei iti pot da 100 de lei înapoi ... ca sa iti treacă supărarea 😘 🤗 De unde ai dedus ...ca as fi suparat !! Si iti multumesc pentru oferta ...dar momentan nu am nevoie de acea suta ...cand voi avea ...stiu la cine sa apelez 😉😉😉
nagato Reputație: 0 Postat August 7, 2022 Oras:Mehedinti Oras:Mehedinti Postat August 7, 2022 Un nr de telefon sa luam si noi legatura cu tine madalina , ne poti lasa aici ? 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 7, 2022 1 oră în urmă, Madalina99 a spus: Nu sunt Sarcastica deloc eu doar vroiam sa îmi repar greseala fata de el atata tot pt ca mi s-a părut deranjat . Eee...daca vroiai sa repari ceva ...cred ca era mai buna ...o invitatie la cafea ....asa a sunat sec ... sa vii sa iti dau suta . Dar poate alta data am mai mult noroc .
Madalina99 Reputație: 10 Postat August 7, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Nu e tiganca ... daca asta intrebi. De unde ai dedus ...ca as fi suparat !! Si iti multumesc pentru oferta ...dar momentan nu am nevoie de acea suta ...cand voi avea ...stiu la cine sa apelez 😉😉😉 Asa am avut impresia după recenzia care ai lăsat-o ... Imi pare rău pt tot 😔
Madalina99 Reputație: 10 Postat August 7, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Eee...daca vroiai sa repari ceva ...cred ca era mai buna ...o invitatie la cafea ....asa a sunat sec ... sa vii sa iti dau suta . Dar poate alta data am mai mult noroc Tura viitoare când ma întorc la Severin te invit la o cafea dacă imi promiți ca iti trece supărarea pe mine 😉😉😉
Madalina99 Reputație: 10 Postat August 7, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 7, 2022 Acum 2 ore, nagato a spus: Un nr de telefon sa luam si noi legatura cu tine madalina , ne poti lasa aici ? 0726627738 Acum 2 ore, nagato a spus: Un nr de telefon sa luam si noi legatura cu tine madalina , ne poti lasa aici ? 0726627738
Madalina99 Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 1, 2022 La 07.08.2022 la 22:43, povestitorul a spus: Eee...daca vroiai sa repari ceva ...cred ca era mai buna ...o invitatie la cafea ....asa a sunat sec ... sa vii sa iti dau suta . Dar poate alta data am mai mult noroc . Buna ..😘 ce facem bem cafeaua aia. ? 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2022 Acum 4 ore, Madalina99 a spus: Buna ..😘 ce facem bem cafeaua aia. ? Buna , cu parere de rau iti trasmit ca trebuie sa te refuz . Imi pare rau , dar nu sunt in oras ...cu alta ocazie ...cu siguranta . Chiar esti o persoana de cuvant .
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 5 minutes ago, povestitorul said: Buna , cu parere de rau iti trasmit ca trebuie sa te refuz . Imi pare rau , dar nu sunt in oras ...cu alta ocazie ...cu siguranta . Chiar esti o persoana de cuvant . trimite pe barbosi ce au fost și la Giulia 😉
valy901 Reputație: 3 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Septembrie 1, 2022 Am fost eu la ea astazi, 100 fin, mi-a facut o muie de neuitat, are botox in buze, o suge bine, pt oral o recomand, normal nu am incercat. locatia este curata!! Inca ceva, a sunat cineva si zis ca in 10 minute....
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 43 minutes ago, valy901 said: Am fost eu la ea astazi, 100 fin, mi-a facut o muie de neuitat, are botox in buze, o suge bine, pt oral o recomand, normal nu am incercat. locatia este curata!! Inca ceva, a sunat cineva si zis ca in 10 minute.... Merci , interesant ar fi cum ai finalizat 😇
Madalina99 Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 1, 2022 Acum 1 oră, povestitorul a spus: Buna , cu parere de rau iti trasmit ca trebuie sa te refuz . Imi pare rau , dar nu sunt in oras ...cu alta ocazie ...cu siguranta . Chiar esti o persoana de cuvant . Sunt pana Duminica în Oras dacă te întorci pana atunci dă un semn ceva 1
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 3 minutes ago, Madalina99 said: Sunt pana Duminica în Oras dacă te întorci pana atunci dă un semn ceva Buna , așa ceva mai rar am văzut și ne spune multe despre tine Mădălina , ..să îți dea Dumnezeu sănătate , si celelalte fete au ce învața de la tine !! 😊 Cuvintele sunt de prisos și nu pot decât să îți mulțumesc deși încă nu ne-am întâlnit 🙏. Numai bine !
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2022 Acum 50 minute, Madalina99 a spus: Sunt pana Duminica în Oras dacă te întorci pana atunci dă un semn ceva Este vreme ...stai linistita ...inca o data multumesc pentru invitatie . Daca vrei poti sa il chemi pe.Tinder in locul meu ...eu nu ma supar ... mai ales pe tine 😂😂
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 1 minute ago, povestitorul said: Este vreme ...stai linistita ...inca o data multumesc pentru invitatie . Daca vrei poti sa il chemi pe.Tinder in locul meu ...eu nu ma supar ... mai ales pe tine 😂😂 foarte frumos gest din partea ta .... trebuie să facă o cafea tare bună !😇😉
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2022 Postat Septembrie 11, 2022 Buna @Madalina99, vineri eram chitit sa te vizitez și la îndemnul povestitorului ca să mă inviți pe mine la cafea (el neputând ajunge ) daca nu m-ai chemat am zis să mă autoinvit ...😊 Fix in acea zi ai fost însă plecata , am așteptat și sunat (telefonul suna ) până pe la un 14 în ideea că poate începi mai târziu după o noapte mai lunga și am ajuns într-un final in brațele altei colege . La recomandările colegilor chiar doresc sa te cunosc .., as dori in acest sens daca se poate să ne spui unde ai acum locația și până când mai stai pe la noi ? Multumesc frumos și te ...pup 😘
Madalina99 Reputație: 10 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 15, 2022 La 11.09.2022 la 20:13, Tinderboy a spus: Buna @Madalina99, vineri eram chitit sa te vizitez și la îndemnul povestitorului ca să mă inviți pe mine la cafea (el neputând ajunge ) daca nu m-ai chemat am zis să mă autoinvit ...😊 Fix in acea zi ai fost însă plecata , am așteptat și sunat (telefonul suna ) până pe la un 14 în ideea că poate începi mai târziu după o noapte mai lunga și am ajuns într-un final in brațele altei colege . La recomandările colegilor chiar doresc sa te cunosc .., as dori in acest sens daca se poate să ne spui unde ai acum locația și până când mai stai pe la noi ? Multumesc frumos și te ...pup 😘 Buna ..imi pare rău ca nu mai găsit 🥺 am.fost acasa ca a fost ziua mea ... Am revenit acum ...ma poți găsi tot pe bulevardul Ion c bratinau am.locația
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum