Sari la conținut

Cică Maya

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 minut, Madalina99 a spus:

Buna ..imi  pare rău  ca nu mai găsit 🥺 am.fost acasa ca a fost ziua mea ...  Am revenit acum ...ma poți găsi tot pe bulevardul  Ion c bratinau am.locația 

La.multi anii ...sa fii iubita si sanatoasa ...🥰🥰

Aaa ...din tort ti a mai ramas ceva ...ca tare as vrea sa ma indulcesc 😁😁

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
Postat
29 minutes ago, Madalina99 said:

Buna ..imi  pare rău  ca nu mai găsit 🥺 am.fost acasa ca a fost ziua mea ...  Am revenit acum ...ma poți găsi tot pe bulevardul  Ion c bratinau am.locația 

La multi ani ! ,

nu au intrat zilele în sac și ne vedem noi cumva 😉☺️

• Oras:Craiova
Postat
Acum 59 minute, povestitorul a spus:

La.multi anii ...sa fii iubita si sanatoasa ...🥰🥰

Aaa ...din tort ti a mai ramas ceva ...ca tare as vrea sa ma indulcesc 😁😁

Mulțumesc  frumos  ... 😘😘

Postat

Si eu am vrut sa o vizitez, vb cu ea joi era in drum spre oras, am revenit duminca cu telefon, prima data a sunat si nu a raspuns dupa a avut telefonul inchis... Sper de data asta sa reusesc, poate ne spui si pana cand stai?

Vizitator Tinderboy
Postat

Nu mă omor cu tortul însă o savarină bine însiropată merge și la " aperitiv " 😉😅 clar nu aș refuza  !! 😇..

Postat
Acum 1 minut, Tinderboy a spus:

Nu mă omor cu tortul însă o savarină bine însiropată merge și la " aperitiv " 😉😅 clar nu aș refuza  !! 😇..

😁😁😁

Postat
1 hour ago, Madalina99 said:

La multi ani!

Postat
Acum 12 minute, mihaimihai5 a spus:

Si eu am vrut sa o vizitez, vb cu ea joi era in drum spre oras, am revenit duminca cu telefon, prima data a sunat si nu a raspuns dupa a avut telefonul inchis... Sper de data asta sa reusesc, poate ne spui si pana cand stai?

Duminică  dimineață  plec  

Vizitator Tinderboy
Postat

Salute' 

observ că în ultimul timp toate fetele vor recenzii și nu doar simple păreri , am decis sa îi fac și Mayei .

Deși nu obișnuiesc să merg noaptea o contactez și îi comunic ora la care pot ajunge, locația pe I. C. Brătianu doua scari mai in fața de cea a Denisei, nu este moderna însă este curat și un pat mare cu o saltea de calitate !!

Față de poze pare mai înaltă și mai bine făcută , este cărnoasă și cu forme, 30+ , sânii frumoși tip pară zice că ar vrea sa fie mai mari dar eu zic că sunt f. ok și frumoși , drăguță și la față îi fur un sărut , (venisem cu așteptări mari in urma unei recenzii dar nu este pupăcioasă) , apoi cunni din partea mea , curata fara mirosuri și trecem la On.

Aici excelează , are acea tehnica aparte , îl face Deep si umed , fara grabă , vine singura in fața ta in genunchi (știe ce ne place ) , fara ouțe dar foarte  bun.

La normal poziții puține , aici nu ne-am potrivit noi chiar așa bine , nici eu nu sunt in forma maxima și puțin obosit , poate data viitoare cunoscandu-ne va fi mai intens.

Nu am venit cu intenția să mă lungesc și aud la un moment dat un , ar fi timpul sa te concentrezi ...

Iarăși oral și termin pe sâni . Acuma fiind ultimul și nu mai primește ne-am dat în vorba , de forum, diverse , este la început cu astea și nu cunoaște încă termenii , Lot, Cim,...etc. dar o sa o învăț cu drag data viitoare .

Am stat de vorbă binișor , servit cu un suc rece (mulțumesc frumos) și a trebuit să mai și plec .

Mi-a rămas gândul la acea atât de confortabila saltea și cat de mulțumit ar fi fost spatele meu 😇😉.

Locație 8,5

Aspect  8,75

Oral  9

Normal  8

O experiență plăcută și cu mari șanse de a crește notele pe viitor .

Pup Maya 😘

Numai bine !

Postat
Acum 10 ore, Tinderboy a spus:

Salute' 

observ că în ultimul timp toate fetele vor recenzii și nu doar simple păreri , am decis sa îi fac și Mayei .

Deși nu obișnuiesc să merg noaptea o contactez și îi comunic ora la care pot ajunge, locația pe I. C. Brătianu doua scari mai in fața de cea a Denisei, nu este moderna însă este curat și un pat mare cu o saltea de calitate !!

Față de poze pare mai înaltă și mai bine făcută , este cărnoasă și cu forme, 30+ , sânii frumoși tip pară zice că ar vrea sa fie mai mari dar eu zic că sunt f. ok și frumoși , drăguță și la față îi fur un sărut , (venisem cu așteptări mari in urma unei recenzii dar nu este pupăcioasă) , apoi cunni din partea mea , curata fara mirosuri și trecem la On.

Aici excelează , are acea tehnica aparte , îl face Deep si umed , fara grabă , vine singura in fața ta in genunchi (știe ce ne place ) , fara ouțe dar foarte  bun.

La normal poziții puține , aici nu ne-am potrivit noi chiar așa bine , nici eu nu sunt in forma maxima și puțin obosit , poate data viitoare cunoscandu-ne va fi mai intens.

Nu am venit cu intenția să mă lungesc și aud la un moment dat un , ar fi timpul sa te concentrezi ...

Iarăși oral și termin pe sâni . Acuma fiind ultimul și nu mai primește ne-am dat în vorba , de forum, diverse , este la început cu astea și nu cunoaște încă termenii , Lot, Cim,...etc. dar o sa o învăț cu drag data viitoare .

Am stat de vorbă binișor , servit cu un suc rece (mulțumesc frumos) și a trebuit să mai și plec .

Mi-a rămas gândul la acea atât de confortabila saltea și cat de mulțumit ar fi fost spatele meu 😇😉.

Locație 8,5

Aspect  8,75

Oral  9

Normal  8

O experiență plăcută și cu mari șanse de a crește notele pe viitor .

Pup Maya 😘

Numai bine !

Mulțumesc  frumos  pentru  Recenzie  pt bomboane 😁😘   . Imi pare bine ca  te-am  cunoscut   esti o Companie plăcută o persoană  Deosebită 🤗

Vizitator Tinderboy
Postat
8 minutes ago, Madalina99 said:

Mulțumesc  frumos  pentru  Recenzie  pt bomboane 😁😘   . Imi pare bine ca  te-am  cunoscut   esti o Companie plăcută o persoană  Deosebită 🤗

🥰

Vizitator Tinderboy
Postat
3 minutes ago, Tinderboy said:

🥰

Sucul ăla rece dar mai ales compania ta au făcut cat 1000 de cafele ,☺️😊

și tu ești o fata deosebita , te pup și sper sa ne revedem cât mai curând 🤗😘

Postat
Acum 3 ore, Tinderboy a spus:

Sucul ăla rece dar mai ales compania ta au făcut cat 1000 de cafele ,☺️😊

și tu ești o fata deosebita , te pup și sper sa ne revedem cât mai curând 🤗😘

🤗😘 cu siguranță  ne vom mai vedea 

Vizitator Tinderboy
Postat
9 hours ago, Madalina99 said:

🤗😘 cu siguranță  ne vom mai vedea 

așa cred și eu ,

prea cu foc o spui și dacă este o chimie frumoasă .....cine ne poate opri ?!?!😊😘

Vizitator Tinderboy
Postat

mereu tare fostul (ex) bulan ăsta ,..

și mai tare că încă mai trăiește 😇, am crezut că a crăpat 😇😅😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare