Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Octombrie 26, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Octombrie 26, 2024 Azi se schimbă ora-n țară Deci să nu avem probleme, Limbile se dau diseară Cu o oră mai devreme😃. 1 3
bluecarfick Reputație: 283 Postat Noiembrie 3, 2024 Postat Noiembrie 3, 2024 Ajunge șeful de tren acasă după 3 zile de deplasări prin toata țara. Intră vesel în casă și vrea să facă o glumă cu nevastă-sa: - Biletele la control vă rog! La care unu` de sub pat: - Abonament! 1 3
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Noiembrie 5, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 5, 2024 Potrivit noului cod rutier, trusa medicală va fi dotată și cu prezervative, ..... pentru înțelegerea amiabilă.😏😂😂😂 1
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Noiembrie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 6, 2024 --Tată, am pană. --Sună pe soțul tău. -- Nu răspunde. -- Rezerva unde este? -- Nici el nu răspunde .....😂 1 2
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Noiembrie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 6, 2024 Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat? Bunica: - A murit bunicu. ! - Pai cum s-a intamplat ASA o nenorocire? - Azi dimineata in timp ce faceam sex. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal ! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea! - Si atunci care a fost problema! - A trecut nenorocitul de poștaș cu soneria lui de la bicicleta !!! 3
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Noiembrie 12, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 12, 2024 Sex la telefon -- Acum îmi scot primul ciorap, acum pe-al doilea ciorap, acum îl scot pe al treilea ciorap.... -- Ce faci nebuno, ești de la Cernobîl... -- De la Covasna, .... la noi îi cam frig... 1 2
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Noiembrie 20, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2024 -Mamă, cum se numeste o persoană dependentă de sex? - Nimfomană, draga mea. - Multumesc mamă de lămurire, că la școala băieții ziceau ca sunt curvă🤣🤣🤣. 2
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Decembrie 2, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2, 2024 Discuțiile despre familia tradițională sunt mult mai numeroase decât despre corupție. Pe români îi deranjează mai mult o pwlă'n cur decât o mână în buzunar chiar dacă e propriul buzunar și curu' altuia. 😂 1
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Ianuarie 14 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 14 Doi tipi se laudă cu câinii lor. -- I-am dat la câinele meu să miroase o blană de iepure și mi-a adus un iepure întreg. --Să-l vez' pe al meu, i-am dat să miroase tanga lu' nevastă și într-o oră mi-a adus bilele lu' poștaș. 😂 2
Membru Premium unsuflet Reputație: 1915 Postat Ianuarie 14 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Ianuarie 14 Acum 51 minute, Rafaelooo a spus: Doi tipi se laudă cu câinii lor. -- I-am dat la câinele meu să miroase o blană de iepure și mi-a adus un iepure întreg. --Să-l vez' pe al meu, i-am dat să miroase tanga lu' nevastă și într-o oră mi-a adus bilele lu' poștaș. 😂 Am crezut ca i-a adus inapoi un kilogram de pește... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum