Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2022 Postat Septembrie 23, 2022 Stiati ca - leii, in perioada in care leoaica e in calduri, fac sex de 40 de ori pe zi. -unele specii de serpi fac sex timp de mai multe ore incontinuu, chiar si zile, pana mor de foame sau epuizare masculii Noroc ca noi ne tragem din maimuta.😆😆😆
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2022 Postat Septembrie 23, 2022 Cum să îi spui iubitei într-un mod mai elegant că s-a îngrășat Ești m-ai mult decât mi-am dorit🤦
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25, 2022 Doi prieteni varsta a treia discuta: -Tu mai poti face sex ? -Pot doar in anumite conditii : femeia sa fie gravida si sa am la mine ciocolata . -Nu inteleg . - Fixez ciocolata de scula si copilul le trage inauntru ... 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Postat Septembrie 25, 2022 La cat de des ma duc la curve ar trebui sa mi se faca card de infidelitate premium 😇.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Un copil este trimis la farmacie sa cumpere prezervative. Farmacistul il refuza: - In primul rand prezervativele nu sunt pt copii. In al doilea rand, ele sunt pe dimensiuni, iar in al treilea rand spune-i tatalui tau sa vina sa le cumpere singur. Copilul răspunde: -Prezervativele nu sunt pentru copii ci impotriva lor. Nu am sa il trimit pe tata deoarece pe mine mama m-a trimis sa le cumpăr fiindca pleacă in delegație si in al treilea rand, inca nu stie dimensiunea 😆.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Vasile vine de la muncă și se oprește la bar să bea o bere, la un momendat scoate telefonul și își sună soția și îi spune cu un ton impunător și hotărât: -Alo, pregătește apă caldă că nu am chef să pierd timpul când ajung acasă? Da!? Barmanul îl aude și îi spune. Bravo Vasile! așa trebuie să fac și eu, să fiu un bărbat adevărat să mă impun în fața soției, să fiu autoritar La care Vasile - Da ce crede nevasta mea că eu spăl vasele cu apă rece
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Vecinul lu' Irina
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Culmea căsniciei: -Să stai la rând să te culci cu nevasta😄 Culmea culmei căsniciei: -Să îți sară și rândul 😄
futaciosul_69 Reputație: 1855 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 5, 2022 https://postimg.cc/ZBBCRrzT 😓 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 3 minutes ago, futaciosul_69 said: https://postimg.cc/ZBBCRrzT 😓 Ti-ai gasit gagica? Sa fie intr-un ceas bun! Amu' e sita noua, stai sa se uzeze si iar spargi pusculita... Daca ai nevoie de scuze sa fugi de acasa, ne auzim si facem cumva.
Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 La 05.10.2022 la 20:39, futaciosul_69 a spus: https://postimg.cc/ZBBCRrzT 😓 Citeo data nu ai nevoie de scuze, Ai nevoie de inlocuitor🤦♂️. ANUNTI SI FACEM CUMVA🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣 PS: Aceasta gluma a fost facuta in spiritul acestui forum🙈😆😆😆 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Cum trebuie sa fie cafeaua sa fie buna? Fierbinte ca o femeie inainte de..., dulce ca femeia dupa... si neagra ca maica-sa dupa ce a aflat ce ai facut cu fiica-sa.😅
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 De la ardeleni😜 Sexul tre' să-l faci calm ușor și fără grabă.... dacă nu te termini azi nu-i nimic, te vei termina mâine
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 1 hour ago, Anthonio said: De la ardeleni😜 Sexul tre' să-l faci calm ușor și fără grabă.... dacă nu te termini azi nu-i nimic, te vei termina mâine Si platesti la finalizare?
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 1 oră în urmă, hateru_ a spus: Si platesti la finalizare? La început😜dar încet calm și fără grabă
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Daca ne mananca palma stanga stim ca urmeaza sa primim ceva. Daca ne mananca intre picioare, inseamna ca am prinit deja ceva...
OFllmodels Reputație: 3736 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Postat Octombrie 21, 2022 O pereche sta pe banca in parc. El catre ea: ”Pot sa-mi încalzesc mainile intre picioarele tale?”. Ea: ”La urechi nu ti-e frig?”. 1 2
bluecarfick Reputație: 284 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Asta e la capitolul "alte chestii drăguțe"... sinceritatea e de apreciat în orice formă vine ... Să intrăm în weekend și să vedem ce zice Ioana: disclaimer: orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare :) Ioană mi-i numele. Weekend plăcut!
bluecarfick Reputație: 284 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 opa, nu s-a postat linkul din prima ! vezi aici ce zice Ioana:
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 21, 2022 Trei batrani stau pe o banca in parc. Prin fata lor trece o tanara cu forme apetisante. -Of ce as mangaia-o -spune primul. -Of ce as saruta-o -spune al doilea. -Of ce as ... ce le mai faceam ? Intraba al treilea. 2
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2022 Postat Octombrie 23, 2022 Se duce un pescar la pescuit, cum tot prindea el acolo prinde scoate și vestitul peștișor de aur - Eu sunt peștișorul de aur, și dacă îmi dai drumul in apă îți îndeplinesc o dorință - Vreau un Q7 -în rate sau in leasing, și îl bufnește râsul 🤣 -Tu unde vrei in ulei sau in untură
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 23, 2022 O femeie intra in magazin : - Spuneti-mi va rog cat costa rochita mini de piele din vitrina ? - Nu e rochita doamna, este un cordon !
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Postat Noiembrie 2, 2022 Nu am vazut un sot mai fidel ca al meu, se lauda o doamna. Nu are in telefon nici macar un nume de femeie. Pana si pe mama lui a trecut-o Vasile...🤔🤣.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Postat Noiembrie 3, 2022 Voi știți de ce se freacă femeile dimineața la ochi? Pentru că nu au coaie să se scarpine Știți de ce bat șoferi cu piciorul în roată când se dau jos din mașină? Pentru aș dezlipi coaiele de chiloți
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 3, 2022 Sotul vine acasa foarte agitat . O ia de mana pe femeia lui si o duce in fata oglinzii. -Da jos repede chilotii stai in maini si departeaza-ti picioarele -spune el. Nevasta-sa crede ca o sa aiba parte de experienta unei noi pozitii sexuale si se conformeaza. Barbatul i-si aseaza barbia pe pi..da ei si se uita atent in oglinda. -Ma! Sa stii ca au dreptate colegii ! Chiar mi-ar sta bine cu barba ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum