Rafaelooo Reputație: 1677 Postat Mai 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 18, 2023 😂🤣😂🤣😂🤣😂 Preotul în biserică: - Unii dintre voi, faceți sex atât de prost, încât nu puteți fi trecuți la păcate....! 😂😂😂😂 2
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Mai 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 20, 2023 "Eu cred ca nevasta-mea ma inseala. Ne-am mutat deja in al patrulea oras dar noi peste tot avem acelasi postas ..." 3
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Postat Iunie 14, 2023 Un cuplu aflat in concediu, in care relatia sexuala nu prea mai functiona, hotaraste sa isi condimenteze viata sexuala printr-o experienta de tip voyeur, invitand un negru sa le faca vant cu o frunza de banan in timp ce ei se iubesc. La sfarsit, barbatul o intreaba daca a simtit ceva deosebit. Ea raspunde ca nu, totul a fost la fel de monoton. Nervos, barbatul ia frunza si il pune pe negru la lucru la nevastă. Intr-un final, sotia zambeste fericita, la care sotul ii arunca negrului: - Vezi ma prostule, asa se face vant cu frunza, nu cum făceai tu!
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2023 Postat Iulie 13, 2023 -iubitule, ai folosit prezervativul? - Sigur ca l-am folosit, draga mea, doar ca imi era prea lung si l-am taiat putin din varf...😅
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 -Iubito, tu de ce nu clipesti cand facem dragoste? - Ca nu apuc😅
Rafaelooo Reputație: 1677 Postat August 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 20, 2023 Teoria relativității la femei. Într-un pat le doare capul, în alt pat nu. Na așe! 3
Semakone Reputație: 1573 Postat August 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 20, 2023 Într-o seară Ion și Maria au vrut sex spontan . Zis și făcut ,au stins becul și sau așezat în colțuri paralele. Când sau întâlnit zise Ion către Maria ,vai draga ce pizda electrocutata ai la care Maria vai Ioane ce pula cârna ai... 1
anthonio Reputație: 2566 Postat August 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 21, 2023 Acum 17 ore, Semakone a spus: Într-o seară Ion și Maria au vrut sex spontan . Zis și făcut ,au stins becul și sau așezat în colțuri paralele. Când sau întâlnit zise Ion către Maria ,vai draga ce pizda electrocutata ai la care Maria vai Ioane ce pula cârna ai... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 morrrrr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mă piș pă mine🤣🤣🤣🤣 nu maaaaaai pot🤪
Rafaelooo Reputație: 1677 Postat August 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 21, 2023 A intrat soțul meu pe un grup! Cică e singur și își caută perechea! ...... Nu mai știu, în colivă se pune și nucă?? 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 Eva discută cu Adam: - Așa porti frunza aia de parcă îți este rușine că o ai mică! - In comparație cu cine?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 2 colegi discută la birou: -Băi, săptămâna trecută a fost extraordinară, am făcut dragoste cu nevastă-mea de 15 ori! - Eu numai de 3 ori...😪 - Ha ha ha, îmbătrânești, nu mai poți!😁 - Ba am mai putut, dar am avut loc de tine?😆😆😆
bluecarfick Reputație: 280 Postat Septembrie 6, 2023 Postat Septembrie 6, 2023 5 hours ago, unsuflet said: 2 colegi discută la birou: -Băi, săptămâna trecută a fost extraordinară, am făcut dragoste cu nevastă-mea de 15 ori! - Eu numai de 3 ori...😪 - Ha ha ha, îmbătrânești, nu mai poți!😁 - Ba am mai putut, dar am avut loc de tine?😆😆😆 vorba aia: Discutau vecinii de la etajul unu de pe scara unui bloc; auăleu vecine, să vezi: tu ai știut că ne-o fute ăla de la 4 pe nevastă-ta :) 1
Rafaelooo Reputație: 1677 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 Sal! Am o problemă. Ce problemă? Astăzi mi-au făcut testul antidrog la muncă și am ieșit negativ. Și asta e o problemă? Cam da Ce pl mea îmi vinzi de 5 luni cu 400 de lei gramu'? 2
Rafaelooo Reputație: 1677 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 24, 2023 -Unele muieri beu mai bine ca bărbații.... - Îi drept. Da și unii bărbați stau pe tocuri mai bine ca muierile... 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2023 Postat Septembrie 26, 2023 -Ioane, tu te piș între 2 numere, când meri la femei? - Mă piș, da, cine poate rezista 6 luni fără să se pișe!😆 Client serios Ion ăsta!
Rafaelooo Reputație: 1677 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 28, 2023 Când crezi că ai găsit femeia potrivită..... Apare un model nou. 1
bluecarfick Reputație: 280 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Lectorița: Ce este un ginecolog? Bulă: este o persoană care caută probleme acolo unde alții caută fericirea
anthonio Reputație: 2566 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 29, 2023 Ion și Gheorghe pleacă în delegație și se cazează împreună într-o cameră să facă economie. Înainte de culcare coboară la bar și se fac amândoi mangă. Dimineața când se trezesc spune Gheorghe Ioane am 1-0 Pt ce mă Gheorghe? Aseară te-am ars🤣 Aveam încredere în tine dar tu te ți de prosti . Lasă mă Ioane că oricum n-ai simțit nimic A două seară iar la bar, iar mangă amândoi Dimineața zice Ion Gheorghe îi egalitate 1-1 Bă Ioane eu am glumit și am spus totul doar in glumă Atunci îi 1-0 pt mine
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Postat Octombrie 5, 2023 Impăratul il cheamă pe fierar: -Mâine plec la luptă, te rog să ii pui centura de castitate impărătesei! -Am ințeles, Măria Ta, dar am o intrevsre. - Vorbește! - Să ii pun și botniță?😆 Stia fierarul ce știa, se pare că impărăteasa nu taxa extra pt on sau cim🙃.
1marcus Reputație: 288 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Octombrie 5, 2023 Acum 1 oră, unsuflet a spus: Impăratul il cheamă pe fierar: -Mâine plec la luptă, te rog să ii pui centura de castitate impărătesei! -Am ințeles, Măria Ta, dar am o intrevsre. - Vorbește! - Să ii pun și botniță?😆 Stia fierarul ce știa, se pare că impărăteasa nu taxa extra pt on sau cim🙃. Cei cu tine ma linge blide? Nu te mai screme pe aici ca te caci si te ungi tot. 2
1marcus Reputație: 288 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat Octombrie 5, 2023 La 05.08.2023 la 12:42, unsuflet a spus: -Iubito, tu de ce nu clipesti cand facem dragoste? - Ca nu apuc😅 Depinde cu cine face,tu nu ai cu ce sa faci din cate stiu. 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2023 Postat Noiembrie 9, 2023 - Ai incercat vreodată să faci sex cu nevasta ta in cealaltâ găurică? - Esti nebun, acolo poate să rămână gravidă😅😅😅?!
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2023 Postat Noiembrie 11, 2023 De la imor culese: Bune-s Doamne nucile Da' mai bune-s bucile Că de nuci te doare-n gură Dar de buci de doare-n p..ă.😅😅😅
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 Un bărbat merge la vrăjitoare, iar aceasta ii prezice câ va avea probleme serioase in dragoste și va trebui sa facă ceva schimbări. Intr-adevăr, a doua zi omul alunecă și își rupe mâna dreaptă...
Rafaelooo Reputație: 1677 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 16, 2023 --Alo, Palatul Cotroceni? --Da. --Sunt foarte plăcut impresionat că ați răspuns. Mă așteptam să-mi intre robotul. --Robotul e în Tanzania, revine săptămâna viitoare.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum