sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 6, 2014 multumesc pt intampinare Numele meu este Sara lucrez in locatia de la Macul Rosu impreuna cu stefania.am mai lucrat si cu numele Bianca...servicile noastre sunt sex oral, normal si masaj de relaxare...preturile sunt 60lei pt o finalizare, si 120 pt o ora(ora inclide doua finalizari si masaj de relaxare)ne gasiti aici zilnic incepand cu ora 11:30 si terminam in functie de cum suna telefoanele... pupiciiii
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 Eu din recenzii am tras concluzia ca topicul acesta apartine Stefaniei. Imi spui te rog, din pozele postate pe prima pagina din topic care ii apartin ?
f3lix Reputație: 45 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 buna seara! deci Stefania nu este Delia ...Stefania este cea care a nascut... Iar Delia nu mai locuieste in locatia de la Macul Rosu. PUPICII Ok,Sara multumim de precizari ! Sa-nteleg ca ai scapat de raceala ?! :waytogo
f3lix Reputație: 45 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 Eu din recenzii am tras concluzia ca topicul acesta apartine Stefaniei. Imi spui te rog, din pozele postate pe prima pagina din topic care ii apartin ? Gabi eu as zice ca pozele alea de fapt sunt cu Nicole cea de langa Wish, cuib mai nou mutat intersectia Soveja cu Hasdeu langa statie Taxi .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Nu te contrazic. Tocmai de aceea am cerut lamuriri Sarei. Eu citisem in recenzia lui Dan Bursuc ca pozele sint reale. Apoi a mai postat Senya inca doua seturi de poze, care parca nu se prea pupa. Concluzia.... e clar ca nu e Sara.
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 multumesc pt intampinare Numele meu este Sara lucrez in locatia de la Macul Rosu impreuna cu stefania.am mai lucrat si cu numele Bianca...servicile noastre sunt sex oral, normal si masaj de relaxare...preturile sunt 60lei pt o finalizare, si 120 pt o ora(ora inclide doua finalizari si masaj de relaxare)ne gasiti aici zilnic incepand cu ora 11:30 si terminam in functie de cum suna telefoanele... pupiciiii sa inteleg ca Stefania este cea bruneta la ~170 ? bagamias pula in numele voastre ca mati tampit ... daca tot e nume de scena lasati dracu un nume si atat nu il mai schimbati
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Asa se pare.... Am inteles asta dintr-o alta postare a lui F3lix
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 7, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 7, 2014 ASTEA-S BGABOANTELEE DE LA FARMACIA SPIRIDON NASPA
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 7, 2014 o daaa bagaboante sau nu... ne schimbam numele cum vrem noi... nu cred k intereseaza pe cineva ... vi vezi iti comvine ramai nu iti comvine pleci... asa e cel mai frumos ... 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 7, 2014 Daca iti alegi un singur nume de scena si nu-l mai schimbi il poti ridica la rang de brand , bafta
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 7, 2014 multumim frumos pt sfat am citit cateva recenzi despre tine, esti super tine-o tot asa pupiii 1
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 7, 2014 F3LIX buna , da ma scapat de raceala 1
f3lix Reputație: 45 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 F3LIX buna , da ma scapat de raceala Bravo ! :waytogo @Cassy are multa dreptate acolo , oricum Sara este un nume frumos ai grija de el !!! Observ ca gandesti pozitiv spre deosebire de Stefania care este ceva mai "pesimista" ; iti trebuie mult tact si bunavointa in bransa asta unii tastand mai colorat gen "bagaboande" samd
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 8, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 8, 2014 da felix promit sa am grija de el puup si o dumunica frumoasa iti doresc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum