erectus Reputație: 278 Postat August 13, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 13, 2022 Bună, voi fi în trecere pe la Costinești. Puteți sa îmi recomandați ceva bun prin zona asta, de preferință cât mai tinere. Am văzut ca sunt destul de puține anunțuri pe publi Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2022 Asta este. În perioada asta vin studenții cu bani, deci fomica ioc. 😂 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 6 hours ago, g2br13l said: Asta este. În perioada asta vin studenții cu bani, deci fomica ioc. 😂 O sa-ti trimit in curand un porumbel avand in vedere ca altfel nu te pot contacta. 😂 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2022 14 minutes ago, Orb1t said: O sa-ti trimit in curand un porumbel avand in vedere ca altfel nu te pot contacta. 😂 Îmi e greu ca am mesageria plina și trebuie sa șterg mult. Dar dacă intri la profil, găsești adresa de e-mail. Și e activa și ma și uit la 2,3 zile. Dar acum o sa ma uit mai des. Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 1 hour ago, g2br13l said: Îmi e greu ca am mesageria plina și trebuie sa șterg mult. Dar dacă intri la profil, găsești adresa de e-mail. Și e activa și ma și uit la 2,3 zile. Dar acum o sa ma uit mai des. In curand o sa vb prin Cisco. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum