Sari la conținut

Noua in oras , diponibila pentru domni manierati si civilizati . Va pup dulce

Vizitator Yourwishinna

Postări Recomandate

Vizitator Yourwishinna
Reputație: 0
Postat

Hey tu!

Sunt Inna, am 23 de ani, o minioana blonda de 1.60cm , slim.
Pozele sunt reale , te vei convinge la fata locului. xoxo

-preludiu (mangaieri,sarutari corporale),
-sex oral protejat/neprotejat (discutabil la fata locului),
-finalizare orala/faciala (discutabil la fata locului-extra),
-lins owo,
-sex normal protejat,
-GFE,
-PSE,
-masaj erotic/de relaxare,
-masaj body nud,
-mici fantezii,
-foot fetish,
-hand job,
-role play,
-facesiting,

-despre alte servicii/fantezii vom discuta telefonic, pe whats'app.

-DOAR CU PROGRAMARI TEL SAU PE WHATS'APP: 0740 493 207

-Intarzierile neanuntate duc automat la anularea intalnirii & blocarea nr de tel(un apel scurt sau un sms nu te doare mana).

Preturile sunt:

-250 lei finalizarea (sex oral protejat/neprotejat si normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 30 minute.

-400 lei, o finalizare si masaj de relaxare sau 2 finalizari (sex oral protejat/neprotejat, normal protejat, finalizare corporala, diferite pozitii, mici fantezii) - 60 minute

NU PRIMESC CU BILE sau IN STARE DE EBRIETATE !

IMG-20220807-WA0003.jpg

4bus (1)_edit_146451979274007.jpg

4bus (4).jpg

4bus (7).jpg

IMG-20220807-WA0004.jpg

IMG-20220807-WA0005.jpg

IMG-20220807-WA0006.jpg

• Oras:Oradea
Postat

Nu esti moale Inna😅imi place despre tine😋

La 250 ron fin plus alte chestii extra ii perfect😋😅eu zic ca poti si mai mult....

Te pwp💋

Ps:sa stii ca orasul ii frumos,viziteaza.l daca ai timp😅sa nu ma injuri😁

• Like 8
  • Haha 7
Vizitator VIP-DON
Postat
Acum 46 minute, rechinii77 a spus:

La 250 ron fin plus alte chestii extra ii perfect😋😅eu zic ca poti si mai mult....

Te pwp💋

@rechinii77 🤣🤣🤣🤣 mor

Postat

Sa va scutesc de pierderea timpului. Un mic rezumat... Pe București o încercare de a activa. Spun încercare deoarece în 8  pagini cât are topicul  ei doar o singura recenzie. Pozitiva, dar se pare ca e destul de începătoare și de timorata. În rest în cele 8 pagini doar teoria chibritului, scuze am vrut sa zic al prețului.... A main spus ca activat pe forum și în aceasta branșă, dar recenzia spunea altceva. Aaa și sa nu uit, destul de artagoasa în comentarii, nu spun jignitoare ci doar foarte combativa.. În fine.... Interesant... Eu cred ca o sa ii dau o șansă, și asa îmi plac cauzele pierdute sau cele care nu duc nicăieri... Măcar mai batem un cui..... 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Dă-i ce vrei la artagoasa 😂

Poți s-o și trimiți acasa
Însă poate sa și stea
Și sa facă ce vrea ea 😜

Eu promit ca nu ma duc
Nu vreau cu bani sa arunc
Oricum iarăși fug din tara
Dar mai fut o domnișoară 🙀

Ca deja sunt programat
Azi și mâine sunt mufat
Cand ajung la musulmani
Stau cuminte că-s golani 😹🙀
  • Like 2
  • Haha 2
Postat
1 oră în urmă, x the impaler a spus:

Însă poate sa și stea
Și sa facă ce vrea ea 😜

Eu promit ca nu ma duc

Ca deja sunt programat
Azi și mâine sunt mufat
Cand ajung la musulmani

Nu s golani ca asa sunt ei 

Din fire mai deberdei 

Au apucături cam proste

Dar nu sunt morții lor de zmei

Ale lor cadane negre

Îmbrăcate ca un satrap

Le fug ochii după perle 

Și privesc printr un ciorap

Dar de sub valul cel ascuns 

De pândește un eunuc 

De te prinde c ai visat 

Te castreaza ca pe un copac. 

Iarta mi maestre stangacia, dar dacă te prind ăștia pe acolo ca dai iama în bunăciunile lor, asta o sa ți se întâmple😃😝😋

• Like 2
  • Haha 1
Vizitator Yourwishinna
Postat
Acum 5 ore, calingeorge a spus:

Dupa poze nu merita deloc 250/400 . 

nu pot sa fiu pe placul tuturor . te pup

Vizitator Yourwishinna
Postat
Acum 5 ore, rechinii77 a spus:

Te pwp💋

deabia acum am avut timp sa citesc si sa raspund , dar mersi de sfat . te pup 

Vizitator Yourwishinna
Postat
Acum 4 ore, VIP-DON a spus:

@rechinii77 🤣🤣🤣🤣 mor

nu inteleg , dar totusi frumos fund 😍 . te pup

Vizitator Yourwishinna
Postat
Acum 3 ore, fatalyty a spus:

Sa va scutesc de pierderea timpului. Un mic rezumat... Pe București o încercare de a activa. Spun încercare deoarece în 8  pagini cât are topicul  ei doar o singura recenzie. Pozitiva, dar se pare ca e destul de începătoare și de timorata. În rest în cele 8 pagini doar teoria chibritului, scuze am vrut sa zic al prețului.... A main spus ca activat pe forum și în aceasta branșă, dar recenzia spunea altceva. Aaa și sa nu uit, destul de artagoasa în comentarii, nu spun jignitoare ci doar foarte combativa.. În fine.... Interesant... Eu cred ca o sa ii dau o șansă, și asa îmi plac cauzele pierdute sau cele care nu duc nicăieri... Măcar mai batem un cui..... 

hate ul si'a facut datoria si acolo , se pare ca incepe si aici de la tine . te pup

Vizitator Yourwishinna
Postat
Acum 2 ore, x the impaler a spus:

Însă poate sa și stea
Și sa facă ce vrea ea 😜

Eu promit ca nu ma duc

Ca deja sunt programat
Azi și mâine sunt mufat
Cand ajung la musulmani

super poezia :D te pup

Vizitator Yourwishinna
Postat
1 oră în urmă, fatalyty a spus:

Nu s golani ca asa sunt ei 

Din fire mai deberdei 

Au apucături cam proste

Dar nu sunt morții lor de zmei

Ale lor cadane negre

Îmbrăcate ca un satrap

Le fug ochii după perle 

Și privesc printr un ciorap

Dar de sub valul cel ascuns 

De pândește un eunuc 

De te prinde c ai visat 

Te castreaza ca pe un copac. 

Iarta mi maestre stangacia, dar dacă te prind ăștia pe acolo ca dai iama în bunăciunile lor, asta o sa ți se întâmple😃😝😋

super si continuarea ta :D te pup

Vizitator VIP-DON
Postat
Acum 58 minute, Yourwishinna a spus:

nu inteleg , dar totusi frumos fund 😍 . te pup

Nu e nimic de înțeles :) 

1 oră în urmă, Yourwishinna a spus:

Asta înseamnă că nu ai avut timp de a vizita frumosul nostru oraș (deci ai avut clienți ) . 🤣🤣

Este bine că ai fost ocupată . 

P.s Multi acuză preturile înainte de a încerca ,posibil să merite prețul cerut de tine ,  hateuri vor fi destule .

Te pup 😘

Postat
Acum 1 oră, Yourwishinna a spus:

Ma bucur pt tine,inseamna ca este cv clientela😁

Te pwp

Ps:te.am vazut azi ca ai tras cu ochiul aici😅

• Like 7
Postat
Acum 9 ore, Yourwishinna a spus:

hate ul si'a facut datoria si acolo , se pare ca incepe si aici de la tine . te pup

Nu știu unde vezi tu în postarea mea vre o urma de hate. Pur și simplu am relatat factual faptele de pe topicul din  București. Sa nu mai piardă vremea colegii. Acum chiar ca ma faci sa îmi pun întrebări... Te am criticat? Am comentat la preturi? Am zis ca nu ești frumoasa?  Care e hate ul? Chiar am menționat ca vreau sa te vizitez.. Sper ca nu ești AF care nu ȘSCUTLPV. Sper... Ai grija de tine și o vizita cât mai productiva în Oradea. 

• Like 2
Postat
Acum 9 ore, Yourwishinna a spus:

super si continuarea ta :D te pup

Mulţumesc. Oricum nu ma ridic la nivelul maestrului.... Dar poate da peste vre o cadana pe la musulmani și atunci va trebui cautat suplinitor... 😃😃😃

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
Acum 15 ore, rechinii77 a spus:

Te pwp💋

Alo colegu ce facem aici ? Te bagi peste mine ? Eu eram cu turismul, cu ghidul...ii frumos ? 🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 2
Postat
10 hours ago, Yourwishinna said:

super poezia :D te pup

Fundul ti l-as accesa
Ceva fonduri ti-as pompa 💦
Rata de schimb nu-mi convine
Doua buci - patru "batrane"? :slap2

Patru tate de-ai avea :hmmm
Pe ganduri nu as prea sta 
Doua buci si doua tatze
Gasesc cam la orice matze 🙀

Indicii de-i ajustezi
Si la preturi mai lucrezi
Tragi de ele mai in jos
Promit sa te fut frumos 😋

Ceva mare as baga
Fix la pusculitza ta
Aia roza de iubit
Coaiele mi-as fi golit

Furtunul meu de pompieri 
Ti l-as fi prezentat ieri 😂
De lucrai mai ieftinel
Ti-l dadeam deja pe chel 😜

Azi purtam negocieri
Pentru ceilalti pionieri
Ca deja sunt rezervat
Azi, ca maine am plecat 😆😜

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 57 minute, chrisbbmike a spus:

Alo colegu ce facem aici ? Te bagi peste mine ? Eu eram cu turismul, cu ghidul...ii frumos ? 🤣🤣🤣🤣🤣

Chiar aveam de gand sa te citez😁stai linistit frate ca nu ma bag peste tine😅aratai linistit la Inna orasul....doar sa aiba timp mandra😂

• Like 5
  • Haha 3
Postat
Acum 21 ore, calingeorge a spus:

Dupa poze nu merita deloc 250/400 . 

Nu prea.Sunt la 150 /250 care arata mult mai bine.dar e dreptul ei sa ceara cât vrea.eu unul sigur nu merg la ea .Bafta!

• Like 1
Postat

Da..... unii colegi au dreptate. Și astăzi eu am învățat o lecție din nou pe pielea mea. Servicii scumpe nu înseamnă servicii bune.... 

Deci sa începem, programare făcută în primele ore ale dimineții. De fapt eu i am scris la 9 ea îmi răspunde la 14. În fine, stabilim  ora, punctual ma prezint, îmi trimite blocul de pe onestilor unde sa ma prezint și la ora stabilita întreb de apartament. Îmi spune sa ii scriu când sunt în fata blocului, ii scriu și îmi spune nu te vad, probabil ca ești la întrarea cealaltă. Ma mut în spatele blocului, eu credeam ca se uita de pe geam sau ceva de genul și asa își face verificarea. Ii spun ma vezi? Ea nimic, hei, nimic, 10  minute nici un răspuns. Ok., ma urc în mașină și ma gândeam ce prost sunt... Îmi scrie după 12 minute și ma redirecționează către interfon, de unde sa ma vadă. Eu nu am mai pățit asa ceva... Dar na, probabil sunt eu mai de la Oradea. 

Ajung sus, o domnișoara frumușică, machiata destul de mult, rimel la greu, în fine... 

Apartament cu ușile închise, ma refer la bucătărie și camera cealaltă, salteaua doar cu protecție fără cearceaf... 

Fără chef de vorba ma întreabă dacă vreau la dus... Primesc prosopul și atenționarea ca e ud pe jos... In camera ma aștepta într o camăsuță, gen halat, sexy. Ma pune naiba sa întreb de tarife. 250 numărul, 400 ora, 50 extra fk, și hop ca oralul îl face doar protejat. Uluit, ma salvez de restul de bani, eu vroiam să stau o ora. Plătesc 300 RON ma întind pe pat și începe sa ma sature pe gat pe piept și sa se joace cu juniorul. Din punctul asta de vedere era lipicioasa chiar mi a plăcut, FK era susținut. În fine monteaza capisonul și începe sa suga. Dracu simte ceva prin guma aia. Tehnica interesanta, dar ținea mana și ii baga doar capul. Nervos dar și excitat de corpul ei, o rog sa vina deasupra, dar nici o șansă căci nu o baga decât vârful. Trecut în misionar și finalizat de draci și nervi. Ma trimite la baie sa ma descurc cu prezervativul. Fac un dus rapid și de când am început sa ma îmbrac pana am ieșit pe ușa nu a scos un cuvânt. A stat cu ochii în telefon. A zis o zi buna și mi a deschis ușa. DTD 25   minute. 

Acum premiile decernate de mine. 

Locație 7 salteaua cu protecție, ceva pete pe ea și în baie 2 prosoape flolosite de confrati 

Igiena 9, 5 nimic suspect, dar nu am văzut o sa facă dus 

Aspect 8.5 la corp arata mai bine decât în poze, sânii sunt fermi, în poze par mai lăsați, carne tare pe ea. Chip, gusturile nu se discuta.. 

Atitudine 3, nu servit apa, nu întrebat dacă vreau sa sar de la balcon, nimic absolut nimic. 

GFE 8  te săruta, te mângâie, ciudata fata.... 

OP 6  un punct în plus pentru tehnica. 

NP 7.5 geme fals, strâmtă, dar ma terminat nu? Am plecat de la alte dive atât de lăudate pe la noi  și mai rău de atât...

Actrita 3

De revenit, pentru mine nu, și nu din cauza prețului ci a comportamentului. 

• Like 4
  • Mersi 3
Vizitator Yourwishinna
Postat
Acum 41 minute, fatalyty a spus:

Da..... unii colegi au dreptate. Și astăzi eu am învățat o lecție din nou pe pielea mea. Servicii scumpe nu înseamnă servicii bune.... 

Deci sa începem, programare făcută în primele ore ale dimineții. De fapt eu i am scris la 9 ea îmi răspunde la 14. În fine, stabilim  ora, punctual ma prezint, îmi trimite blocul de pe onestilor unde sa ma prezint și la ora stabilita întreb de apartament. Îmi spune sa ii scriu când sunt în fata blocului, ii scriu și îmi spune nu te vad, probabil ca ești la întrarea cealaltă. Ma mut în spatele blocului, eu credeam ca se uita de pe geam sau ceva de genul și asa își face verificarea. Ii spun ma vezi? Ea nimic, hei, nimic, 10  minute nici un răspuns. Ok., ma urc în mașină și ma gândeam ce prost sunt... Îmi scrie după 12 minute și ma redirecționează către interfon, de unde sa ma vadă. Eu nu am mai pățit asa ceva... Dar na, probabil sunt eu mai de la Oradea. 

Ajung sus, o domnișoara frumușică, machiata destul de mult, rimel la greu, în fine... 

Apartament cu ușile închise, ma refer la bucătărie și camera cealaltă, salteaua doar cu protecție fără cearceaf... 

Fără chef de vorba ma întreabă dacă vreau la dus... Primesc prosopul și atenționarea ca e ud pe jos... In camera ma aștepta într o camăsuță, gen halat, sexy. Ma pune naiba sa întreb de tarife. 250 numărul, 400 ora, 50 extra fk, și hop ca oralul îl face doar protejat. Uluit, ma salvez de restul de bani, eu vroiam să stau o ora. Plătesc 300 RON ma întind pe pat și începe sa ma sature pe gat pe piept și sa se joace cu juniorul. Din punctul asta de vedere era lipicioasa chiar mi a plăcut, FK era susținut. În fine monteaza capisonul și începe sa suga. Dracu simte ceva prin guma aia. Tehnica interesanta, dar ținea mana și ii baga doar capul. Nervos dar și excitat de corpul ei, o rog sa vina deasupra, dar nici o șansă căci nu o baga decât vârful. Trecut în misionar și finalizat de draci și nervi. Ma trimite la baie sa ma descurc cu prezervativul. Fac un dus rapid și de când am început sa ma îmbrac pana am ieșit pe ușa nu a scos un cuvânt. A stat cu ochii în telefon. A zis o zi buna și mi a deschis ușa. DTD 25   minute. 

Locație 7 salteaua cu protecție, ceva pete pe ea și în baie 2 prosoape flolosite de confrati 

Aspect 8.5 la corp arata mai bine decât în poze, sânii sunt fermi, în poze par mai lăsați, carne tare pe ea. Chip, gusturile nu se discuta.. 

Atitudine 3, nu servit apa, nu întrebat dacă vreau sa sar de la balcon, nimic absolut nimic. 

NP 7.5 geme fals, strâmtă, dar ma terminat nu? Am plecat de la alte dive atât de lăudate pe la noi  și mai rău de atât...

Actrita 3

totusi eu nu ma machez deloc nu stiu unde ai vazut tu machiaj , nu folosesc pentru ca imi irita si mai rau tenul.

usile sunt inchise in apartament ca mai am si colega si mai are si ea nevoie de intimitate nu sa o vada toti clienti cat nici ai ei pe mine.. e vorba de respect intre colege.

a fost 1 singura data pe saltea ca patul sa rup din cauza unor probleme sa zicem tehnice la sipcile de pe sub pat., acum totul este reparat.

team pus sa revi pentru ca ai sunat de 2 ori si nu te vedeam pe camera , sunai si nu stateai in vizor , eu nu deschid usa fara sa vad cine urca .. scuzele mele

dusul eu il fac dupa ce pleaca clientul , nu pot sa las clientul in casa singur in timp ce eu fac dus linistita.

iar statul pe tel dupa ce tiai terminat programarea este ca dupa cum am spus , nu am timp sa stau ,nici sa vizitez orasul, nici de povestit cu clienti , la povesti stau in timpul liber ceea ce se pare ca nu prea am... cand sunt zile mai linistite ceea ce decand am ajuns in acest oras nu am avut.. iar ca miai scrie pe la ora 9 si tiam rsp la ora 14 este pentru ca am avut o programare de 3ore si jumatate si omul a preferat sa ne plimbam 3 ore si cealalta jumatate de ora sa iti faca treaba 1 data .. fiecare cu preferintele lui si cerintele lui.

dar iti multumesc frumos pentru prezenta si recenzie. o zi frumoasa in continuare :*

• Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Postat
Acum 52 minute, fatalyty a spus:

Actrita 3

Mulțumim pentru recenzie. Spun în numele multora care s-ar fi dus, sau au fost și au pățit-o. Te înțeleg, la fel am pățit și eu de câteva ori, însă am învâțat din propriile greșeli. Aici în Oradea suntem învățați, obișnuiți, cu o anumită calitate a serviciilor. Nu ne rămâne altceva decât să ne anunțăm. Mersi frate! 

• Like 3

Vizitator VIP-DON
Postat
Acum 50 minute, Yourwishinna a spus:

team pus sa revi pentru ca ai sunat de 2 ori si nu te vedeam pe camera , sunai si nu stateai in vizor , eu nu deschid usa fara sa vad cine urca .. scuzele mele

iar statul pe tel dupa ce tiai terminat programarea este ca dupa cum am spus , nu am timp sa stau ,nici sa vizitez orasul, nici de povestit cu clienti , la povesti stau in timpul liber ceea ce se pare ca nu prea am... cand sunt zile mai linistite ceea ce decand am ajuns in acest oras nu am avut.. iar ca miai scrie pe la ora 9 si tiam rsp la ora 14 este pentru ca am avut o programare de 3ore si jumatate si omul a preferat sa ne plimbam 3 ore si cealalta jumatate de ora sa iti faca treaba 1 data .. fiecare cu preferintele lui si cerintele lui.

P.s ai văzut sau nu orașul ? Că nu mai înțeleg. Ai zis că nu ai avut timp sa vizitezi orașul și dupaia ai zis că v-ați plimbat 3 ore 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...