Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Va invit să scrieți cum vă simțiți voi in la munca (cuvântul astăzi din titlul topicului desemnează că nu e vorba doar de astăzi, ci în fiecare zi...moment când respectiva zi se va putea numi astăzi) Scrieți fraților 1 1 3
Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Autor Postat August 17, 2022 @Cocalaru2022 @Ioan4141 @danp123 @Impartial @Super_Man @TheNewMan 5 minutes ago, Dominyk said: Va invit să scrieți cum vă simțiți voi in la munca (cuvântul astăzi din titlul topicului desemnează că nu e vorba doar de astăzi, ci în fiecare zi...moment când respectiva zi se va putea numi astăzi) Scrieți fraților ? 3
drdeath Reputație: 14 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Pe mine nu m-ai taguit dar este ok, iti scri de pa contul meu asta bun, Why yes, ca un corporatist itist muist scavul unei multinationale, care e pe cale sa faca 66 de euro in ziua asta si sa fie umilit de superiori si de femeile grase si emancipate care se plang ca nu le fute nimeni in schimb isi bat joc de baietii destepti si fatalai, ma simpt destul de bine, cum de ti-ai dat seama? 4
Ioan4141 Reputație: 1733 Postat August 17, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 17, 2022 Acum 10 minute, Dominyk a spus: @Cocalaru2022 @Ioan4141 @danp123 @Impartial @Super_Man @TheNewMan ? Fii tu un exemplu și scrie primul. Deci, @Dominyk, cum te simți la muncă? 2 1 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2907 Postat August 17, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat August 17, 2022 4 minutes ago, Ioan4141 said: Fii tu un exemplu și scrie primul. Deci, @Dominyk, cum te simți la muncă? Cred ca ne-am lamurit deja ca maimutoiul asta nu raspunde la nici o intrebare... dar il fute grija ce fac altii! 3
drdeath Reputație: 14 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Eu inca parerile alora care se plang de preturi toata ziua pe threadurile femeilor cu preturi de peste 400+, ca cica sunt prea mari, nu ca pentru ca sunt ei prea saraci sa isi permita pizda, nu e ca si cum daca ai iesi cu o civila in oras e acelasi lucru, doar ca cu aia stai mai mult timp dar tot futi la fel de des sau chiar mai rar, depinde e deja un subiect pe chestia asta unde am contribuit si eu da pa contul meu ala bun... ci pentru ca vezi domne pestii nenorociti care si-au facut femeile sa se futa pe bani prin metoda lover boy sunt de vina ca nu isi mai permit sa isi puna benzina in tigaile lor tefal pe 4 roti, adevarul e ca un plin a ajuns sa coste cat un futai pe ora la unele e de inteles de ce ar crede asta, si unele chiar de asta au crescut preturile ca sa vezi! 1 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Autor Postat August 17, 2022 38 minutes ago, Ioan4141 said: Fii tu un exemplu și scrie primul. Deci, @Dominyk, cum te simți la muncă? 32 minutes ago, danp123 said: Cred ca ne-am lamurit deja ca maimutoiul asta nu raspunde la nici o intrebare... dar il fute grija ce fac altii! Nașpa și rău fraților...cum ai putea sa te simți în momentul când ești exploatat, ești sclav, încărcat cu probleme de rezolvat de te doare capul, muncit mult și tre sa te supui șefilor? 1 3
Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Autor Postat August 17, 2022 23 minutes ago, Dominyk said: Nașpa și rău fraților...cum ai putea sa te simți în momentul când ești exploatat, ești sclav, încărcat cu probleme de rezolvat de te doare capul, muncit mult și tre sa te supui șefilor? @Ioan4141 @danp123 Acum e rândul vostru sa raspundeti... 3
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 1 oră în urmă, Dominyk a spus: Va invit să scrieți cum vă simțiți voi in la munca (cuvântul astăzi din titlul topicului desemnează că nu e vorba doar de astăzi, ci în fiecare zi...moment când respectiva zi se va putea numi astăzi) Scrieți fraților
Membru Premium danp123 Reputație: 2907 Postat August 17, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat August 17, 2022 15 minutes ago, Dominyk said: @Ioan4141 @danp123 Acum e rândul vostru sa raspundeti... "Nașpa și rău fraților...cum ai putea sa te simți în momentul când ești exploatat, ești sclav, încărcat cu probleme de rezolvat de te doare capul, muncit mult și tre sa te supui șefilor? " 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 1 oră în urmă, drdeath a spus: Pe mine nu m-ai taguit dar este ok, iti scri de pa contul meu asta bun, Why yes, ca un corporatist itist muist scavul unei multinationale, care e pe cale sa faca 66 de euro in ziua asta si sa fie umilit de superiori si de femeile grase si emancipate care se plang ca nu le fute nimeni in schimb isi bat joc de baietii destepti si fatalai, ma simpt destul de bine, cum de ti-ai dat seama? Ce sati fak varule dk nu tia plakut școală, pai kand ați zikea Dani Mocanu bah băiatule lasă bah calculatoru și pune mana pa o pizda și skoateo la produs pa Helvetia tu nu ka batman, plm akuma you own nothiny and You're happy 😀 3
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 1 oră în urmă, drdeath a spus: Eu inca parerile alora care se plang de preturi toata ziua pe threadurile femeilor cu preturi de peste 400+, ca cica sunt prea mari, nu ca pentru ca sunt ei prea saraci sa isi permita pizda, nu e ca si cum daca ai iesi cu o civila in oras e acelasi lucru, doar ca cu aia stai mai mult timp dar tot futi la fel de des sau chiar mai rar, depinde e deja un subiect pe chestia asta unde am contribuit si eu da pa contul meu ala bun... ci pentru ca vezi domne pestii nenorociti care si-au facut femeile sa se futa pe bani prin metoda lover boy sunt de vina ca nu isi mai permit sa isi puna benzina in tigaile lor tefal pe 4 roti, adevarul e ca un plin a ajuns sa coste cat un futai pe ora la unele e de inteles de ce ar crede asta, si unele chiar de asta au crescut preturile ca sa vezi! Pai kum sa fie prea mari tarifele la cioranci ? Pai fake doar 66 da euro pa ora varule, chilipir. Niște hateri saraky kare nu lea plakut școala.
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Chiar acum, Cocalaru2022 a spus: Pai kum sa fie prea mari tarifele la cioranci ? Pai fake doar 66 da euro pa ora varule, chilipir. Niște hateri saraky kare nu lea plakut școala. Dk nu fwte ka mine pa kirkuit ankis kivile kurve ka tot krede @Dominyk ka manank kakat, aia ie 😀
Impartial Reputație: 1548 Postat August 17, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat August 17, 2022 Acum 2 ore, Dominyk a spus: Nașpa și rău fraților...cum ai putea sa te simți în momentul când ești exploatat, ești sclav, încărcat cu probleme de rezolvat de te doare capul, muncit mult și tre sa te supui șefilor? Iti propun atunci sa te retragi la o mănăstire sau in pădure mai bine. Cred totusi ca la mănăstire nu te primesc... 4
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Acum 2 minute, Impartial a spus: Iti propun atunci sa te retragi la o mănăstire sau in pădure mai bine. Cred totusi ca la mănăstire nu te primesc... S-o sunat de intrare la corporație, are treaba 😀😃 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Autor Postat August 17, 2022 Dar e adevărat că voi urâți munca, de când va treziți dimineață trageți o înjurătură știind că trebuie să mergeți din nou la munca, zic bine...nu-i așa? @Ioan4141 @danp123 (sa nu mă înțelegeți greșit, nu numai voi, și restul) Sunteti depresivi, stresați, intrarea în burnout la voi e frecventa, așteptați weekendul cât mai repede, când vine ziua de luni...sunteți furioși, la munca toată lumea se agita să își rezolve problemele, stresul e ceva obișnuit, nici nu se pune problema...se plimba prin voi ca la el acasă, numărați zilele de munca, orele până la terminarea programului (de sclavie și exploatare), problemele va doboară,...pai și ce puteți face? Ce e de făcut? @Pagubitul @Cocalaru2022 2 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 17, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat August 17, 2022 Cu sclavii nu e nimic de făcut, exploatați și casați, ca toate sculele. E bine că ăstora li se implementează prin școlarizare un program automat care să îi țină pe această direcție. 1
Ioan4141 Reputație: 1733 Postat August 17, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 17, 2022 1 oră în urmă, Dominyk a spus: Dar e adevărat că voi urâți munca, de când va treziți dimineață trageți o înjurătură știind că trebuie să mergeți din nou la munca, zic bine...nu-i așa? @Ioan4141 @danp123 (sa nu mă înțelegeți greșit, nu numai voi, și restul) Sunteti depresivi, stresați, intrarea în burnout la voi e frecventa, așteptați weekendul cât mai repede, când vine ziua de luni...sunteți furioși, la munca toată lumea se agita să își rezolve problemele, stresul e ceva obișnuit, nici nu se pune problema...se plimba prin voi ca la el acasă, numărați zilele de munca, orele până la terminarea programului (de sclavie și exploatare), problemele va doboară,...pai și ce puteți face? Ce e de făcut? @Pagubitul @Cocalaru2022 Te-ai descris foarte bine, aproape că îmi e milă de tine. Doar că nu e cazul să îi confunzi pe ceilalți cu tine 😁 2 3
Turcoaz7 Reputație: -20 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Pentru unii , ziua de muncă pe salariu trece foarte greu . Dacă au un salariu fix , fără premii " se furișează și trag de timp . Ceva de genul " timpul trece leafa merge " . Eu procedez altfel ( nu numai eu ) . Bonusuri, procente, libere , ajutor când au nevoie urgentă și foarte inportant !! Muncesc alături de ei. Nu mă sparg în figuri, nu îmi fac cumpărăturile când sunt lângă ei smd . Cu mult bun simț , fără prea multe glume , cu talent fin , lucrurile merg așa cum îmi doresc eu. Nici nu am timp să mă vait de sănătate ori de probleme personale . O fac ei și pentru mine.🤣🤣 2 2
Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Autor Postat August 17, 2022 24 minutes ago, Ioan4141 said: Te-ai descris foarte bine, aproape că îmi e milă de tine. Doar că nu e cazul să îi confunzi pe ceilalți cu tine 😁 Pai zi atunci cum e la tine munca 2
A1988 Reputație: -42 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Acum 6 ore, Dominyk a spus: Va invit să scrieți cum vă simțiți voi in la munca (cuvântul astăzi din titlul topicului desemnează că nu e vorba doar de astăzi, ci în fiecare zi...moment când respectiva zi se va putea numi astăzi) Scrieți fraților Naspa 1 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 17, 2022 Autor Postat August 17, 2022 4 minutes ago, A1988 said: Naspa Pai scrie mai mult...de ce nașpa? @TheNewMan spune și tu cum te simți la munca și cum vezi tu faptul asta de a trebui sa muncesti 1 2
A1988 Reputație: -42 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 pentru ca la munca e nasol :)))) 1
Turcoaz7 Reputație: -20 Postat August 17, 2022 Postat August 17, 2022 Acum 9 minute, Dominyk a spus: Pai scrie mai mult...de ce nașpa? @TheNewMan spune și tu cum te simți la munca și cum vezi tu faptul asta de a trebui sa muncesti El e manechin . Are treabă multă acum , stă aplecat , îs dă cu ojă , roșie 😏. 🤣 2
azamantes Reputație: 385 Postat August 17, 2022 Oras:Hell Oras:Hell Postat August 17, 2022 6 hours ago, Dominyk said: Va invit să scrieți cum vă simțiți voi in la munca (cuvântul astăzi din titlul topicului desemnează că nu e vorba doar de astăzi, ci în fiecare zi...moment când respectiva zi se va putea numi astăzi) Scrieți fraților Da tu de ce nu scrii nimic ? Esti timid sau ce ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum