Sari la conținut

Reguli de postare a muzicii/ videoclipurilor

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

salut @pisicuts,

Care sunt regulile (noile reguli) de postare a muzicii? Ai închis topicul 'Melodii pe care le pui pe repeat și nu te plictisești niciodată de ele'. Spune-ne de ce ca pe viitor să știm cum să postăm muzică. 

Sunt de acord că topicul acesta avea probleme, 2 după părerea mea: 1) Erau useri care postau prea mult. 2) Genurile erau prea amestecate. Melodiile nu se potriveau unele cu altele și era aiurea.

@pisicuts, ai ceva idei de reguli? Poate deschizi tu un topic pentru muzică setat să nu poți face mai mult de 3-4-5 postări pe zi, plus o setare să nu poți avea mai mult de un video într-o postare.

După mine ar trebui să fie topicuri separate pentru genuri separate. Adică topic dedicat pentru hip hop, pentru pop, rock, blues, manele etc. Și neapărat să ai unul numai pentru muzică românească. Ai putea chiar să deschizi o secțiune specială pentru muzică (ca Discuții Generale, Romania Sex Guide, Decernarea Premiilor etc).

Colegii de forum, ce păreri/ sugestii aveți?

• Like 1
Postat
Just now, TheNewMan said:

salut @pisicuts,

Care sunt regulile (noile reguli) de postare a muzicii? Ai închis topicul 'Melodii pe care le pui pe repeat și nu te plictisești niciodată de ele'. Spune-ne de ce ca pe viitor să știm cum să postăm muzică. 

Sunt de acord că topicul acesta avea probleme, 2 după părerea mea: 1) Erau useri care postau prea mult. 2) Genurile erau prea amestecate. Melodiile nu se potriveau unele cu altele și era aiurea.

@pisicuts, ai ceva idei de reguli? Poate deschizi tu un topic pentru muzică setat să nu poți face mai mult de 3-4-5 postări pe zi, plus o setare să nu poți avea mai mult de un video într-o postare.

După mine ar trebui să fie topicuri separate pentru genuri separate. Adică topic dedicat pentru hip hop, pentru pop, rock, blues, manele etc. Și neapărat să ai unul numai pentru muzică românească. Ai putea chiar să deschizi o secțiune specială pentru muzică (ca Discuții Generale, Romania Sex Guide, Decernarea Premiilor etc).

Regulile sunt pentru fraieri, cei protejati nu au treaba cu regulile.

Bietu @dariuspopa56 ca a pus si el niste muzica, cont de incredere din 2013 a luat ban. Putea primi doar un avertisment, da pula ca a luat ban.

In timp ce campionul topicului cu 2239 postari @JocelynEon inca traieste, cont din 2021. Nu am nimic personal cu el, e doar un exemplu.

Sa nu mai zic de cei care spun adevarul si li se sterg comenturile sau li se trage cate o linie pe cont.

Sunt dejamagit de conducerea forumului.

Ne mai auzim altcandva.

• Haha 2
Postat
9 minutes ago, 1vs999 said:

Bietu @dariuspopa56 ca a pus si el niste muzica, cont de incredere din 2013 a luat ban. Putea primi doar un avertisment, da pula ca a luat ban.

In timp ce campionul topicului cu 2239 postari @JocelynEon inca traieste, cont din 2021. Nu am nimic personal cu el, e doar un exemplu.

Sa nu mai zic de cei care spun adevarul si li se sterg comenturile sau li se trage cate o linie pe cont.

Ne mai auzim altcandva.

Postat
47 minutes ago, 1vs999 said:

Regulile sunt bune pt că e aiurea să ai pe aceeași pagină un amestec de pop clasic, heavy metal actual și manele. Sunt bune regulile pt că spamerii pot deveni prea deranjanți.

Contează și CUM îl spui. 

Te înțeleg.

Ne mai auzim altcandva.

Să ne auzim cu bine!

Vizitator pacornel
Reputație: 0
Postat
Acum 19 ore, 1vs999 a spus:

Ne mai auzim altcandva.

Ai pus punctu pe I........ unora li se permite orice magarie..... minciuni...... injuraturi de mame........ doar unora. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 21 ore, TheNewMan a spus:

salut @pisicuts,

A făcut foarte bine că a inchis topicul, erau clone si troli ce postau numai acolo pentru reputatie. Toti trolii ce reveneau cu alte conturi faceau postari acolo. Cel putin @elprofesoareacolo era viata lui, acu sa l vad unde m ai posteaza retardatul pentru reputatie. Asta trebuiea primul banat, da el ride ca baga alti prosti slugi la inaintare acu la luat la plusat pe un trol  ce a revenit pacoste, sau @pacornelAsta intră in jocul lui ca e prost rau, si dupa se plîng ca de ce sunt banati, pai ca trolati cum va pune seful vostru. Prostilor pentru puncte de reputatie - i sugeti pula.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
22 minutes ago, marcus6 said:

A făcut foarte bine că a inchis topicul, erau clone si troli ce postau numai acolo pentru reputatie. Toti trolii ce reveneau cu alte conturi faceau postari acolo. 

Pagubă-n ciuperci, mai sunt alte 10 - 15 topicuri unde se întâmplă fix același lucru. 

Vizitator marcus6
Postat
Acum 13 minute, uritescu a spus:

Pagubă-n ciuperci, mai sunt alte 10 - 15 topicuri unde se întâmplă fix același lucru. 

Vezi cum am scris de clona a si inceput, uite asta ce a inceput sa ma minuseze e @elprofesoareda el pe contul lui e curat, ba asta are la ora actuala pe putin 15 conturi clonă. Eu decind am intrat in scandal cu el am ajuns de la 4000 de puncte la minus 2000

Screenshot_20220822_180458_com.android.chrome.jpg

• Telefon: Yahoo
  • Oras:SM
  • Telefon: Yahoo
  • Oras:SM
Postat
Acum 1 oră, uritescu a spus:

Aham si tu esti un fel de vanator de trolli?

Pai tocmai tu te-ai gasit sa faci treaba asta?

Tin sa te anunt ca am cautat la tine pe cont o recenzie sau ceva folositor acestui forum, m-am uitat pe primele 10 pagini doar aberatii!!!!

Asa ca sictir, trolule!

Postat
On 8/21/2022 at 9:49 PM, JocelynEon said:

Dupa ce ca esti troll prost mai esti si taran?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...