Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 4, 2022 La 01.09.2022 la 14:23, valicico a spus: Numai că Georgiana Pufy Best oral a plecat acum cu trenul de Suceava și nu știu unde o sa coboare ( Bacău , Roman etc) A mai plecat una spre secuime... Dar nu îi știu anunțul ... Țigăncușă micuța... Coincidență sau nu prin 2018 erai tot prin gara si iti cumparai bilet cand ne fugeau 2 valori din Focsani, acum ai vazut tot 2 valori Puffy si inca una. Intrebare, tu lucrezi in zonă 😛esti baiatul care ridica paleta la tren sau mai rău esti de la TF? 😂😂😂😂😂😂😂 Glumesc oricum👍
valicico Reputație: -59 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Septembrie 4, 2022 Acum 18 ore, Malkocoglu a spus: Coincidență sau nu prin 2018 erai tot prin gara si iti cumparai bilet cand ne fugeau 2 valori din Focsani, acum ai vazut tot 2 valori Puffy si inca una. Intrebare, tu lucrezi in zonă 😛esti baiatul care ridica paleta la tren sau mai rău esti de la TF? 😂😂😂😂😂😂😂 Glumesc oricum👍 Mă faci să semnalizez mereu când văd "furnicutele" cum vin și pleacă la/de la muncă.... Lucrez in gară și în trenuri , mai vând una-alta.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum