Sari la conținut

0725266995- pe mine nu mai avut

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 4 ore, scarlxxrd a spus:

Astazi la aprox 13:00 dupa o gramada de incercari am avut success sa

1. imi raspunda la telefon si

2. sa ma primeasca in apartament.

Fetele in cuib sunt chiar si putin traumatizate la ce fel de baietasi prajiti mai avem si noi in oras, si nu am auzit asta de la ele, auzisem de la o fata acum 2 saptamani in detaliu si am citit in ochi elenei cand mi a raspuns doar decent ca le este greu sa observe la telefon ce persoana iti intra in casa cand accepta un client mai nou, ca era vorba de exact aceias problema. de aia mi a si dat un fel de teapa la prima incercare find ca probabil le contactasem in tro zi mai dificila.

Andreea are 21 de anisori, este subtire, are aprox 168cm si 50kg, draguta cu touch de sweet teeny, comunicativa si glumeata, are un landing strip in chilotei, si este o fata mai vesela cu o zodie mega futacioasa si nu a facut-o deloc de rusine

ANDREEA: 10 poze reale, naturala, dulce, funny, respectoasa, curata, are si o dunga mistoaca la pasarica foarte estetica, ea nu isi bate capul cu vizitatorii dubiosi sau mai putin dubiosi, nu este ca Elena in alerta, se poate ca era mai relaxata find a doua la rind dar nu este obligatoriu pe locul 2 in lista mea de preferinte find ca ea mai face si FK (si ce FK pasional si bun mhhhh)

Oral: 10 nici la ea nu am observat o tehnica anume la oral, nu stiu ce sa zic eram deja dinou racorit si chill (find ca dupa actiunea cu Elena iesisem la masina sa mai aduc un cadou, nu eram pregatit sa sparg cuibul complet in ziua de ieri, dar micuta era atat de simpatica in living room de am zis ca raman clar pe loc si fac pentru ce am fost nascut, ma bucur de inca un moment unic si pasional cu o fetita noua si interesanta.) dar micuta a reusit sa il intareasca prin doar 2 FK-uri mai lungi la inceput, nu mai avea nevoie de tehnica mare sa il intretina, cand am schimbat pe urma in 69 si am observat ca era si uda (misto gust de pasarica) nu mai aveam nici pic de liniste in mine, eram activat total.

Normal 10 implicata, futacioasa, sarutari foarte mistoace, nu stiam cum imi place sa fut fetita mai mult ca in lot era cel  mai naspa chiar daca este pe gustul meu incet pasional ea lipita de pieptul meu asa de poti sa penetrezi si tu de jos frumos!! doar ca in cazul ei mi a placut mai mult missionarul, find ca era fata on fire cu gemete finute si reale, un view foarte excitant si saruturi mega, dar doggy a fost (ciduat) favoritul meu astazi, nu stiu dece sau cum sa pozitionat ea sau daca nu este unghiul asa de ma strangea ca in menghina de imi venea sa imi dau drumul in ea din doar cateva impacturi, jur ca ma zbateam sa rezist macar putin, fantastica fata. imi place ce am descoperit astazi, low budget high quality daca esti destul de educat.

100/200, FK +50

ciresica la profi

colega top model oriental

un tip: cu respect, vocabular si comportament decent si nedrogat sau baut ai la fata asta "the best experience"

faza cu landing strip-ul m-a amuzat , ii recomandasem sa-si lase flocii sa creasca putin dupa o vizita prin septembrie ... 

oricum ,cu plusuri si cu minusuri ,observ ca domnisoara progreseaza  chiar daca nu e inca pe placul tuturor . 

• Haha 1
Postat
Acum 35 minute, vitceibo a spus:

faza cu landing strip-ul m-a amuzat , ii recomandasem sa-si lase flocii sa creasca putin dupa o vizita prin septembrie ... 

oricum ,cu plusuri si cu minusuri ,observ ca domnisoara progreseaza  chiar daca nu e inca pe placul tuturor . 

Atunci cand exiata bunavointa atunci da, se poate progresa

• Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
Postat

Ziua buna dragi confrați, după câteva vizite extrem de reușite la această domnișoară și colega ei, se pare că va trebui sa revin cu scuzele de rigoare pentru @gogu_martalogu și @big_foot, mai toată săptămâna trecută am incercat sa dau de domnișoara Andreea, după câte telefoane fara răspuns, reușesc miercuri sa dau de ea, mă prezint, ii spun că sunt în zona și că doresc sa ii fac o vizita, ea îmi confirmă că îi pot face și îmi spune sa o sun când ajung la scară că sa îmi deschidă/răspundă la interfon, toate bune și frumoase dar o data ajuns la scară nu a mai răspuns nimeni la telefon, după câteva încercări și cam 15-20 de minute am hotărât să abandonez, dorind să cred că a fost o greșeală sau a intervenit o problema personala și nu am mai putut fi primit vineri am incercat sa merg iarăși la domnișoara, in jur de 15:30 am dat de domnișoara, mi-a confirmat că pot merge odată juns la ea am avut parte de o experiență foarte neplăcută, in apartament era o mizerie de nedescris, un miros persistent de igrasiei, in dormitor pe noptieră scrumiere pline până la refuz cu chiștoace și scrum, iar pe langa pat șervețele și prezervative folosite, mânat de experiențele anterioare am ales să rămân și rău am făcut, i-am atras atenția să facă putina curățenie după care am trecut la treabă, am ales sa stau in picioare la oral iar la normal Andreea sa stea doggy la marginea patului(lenjeria de pe pat nu inspira încredere), in momentul in care am inceput normalul am fost "lovit" de un miros de transpirație și fund nespălat încât al meu junior a refuzat să mai lupte și a capitulat, nici măcar nu am mai avut tragere de inimă sa incerc sa mai continui, de socoteala nici nu mai zic, nu aveam de gând să cer sau să mă apuc eu sa dau sfaturi de igiena, m-am îmbrăcat și dus am fost!!! Cu siguranță nu am sa mai calc pe la ele!!! Îmi cer scuze inca o data domniilor voastre, o zi buna va doresc și cum spunea bunul meu prieten, sa ciocănim sănătoși!!!

• Like 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...