Vizitator pinkhigh777 Reputație: 0 Postat August 28, 2022 Postat August 28, 2022 Am gasit fata asta pe publi24 si am senzatia ca nu sunt ale ei pozele, desi cand am incercat sa aflu daca ar fi luate de pe net, am esuat in a gasi pozele "originale". Daca o cunoasteti si ati fost la ea, puteti sa ma anuntati Anuntul ei
_piticu_ Reputație: 601 Postat August 29, 2022 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2022 Sunt de părere că ai postat aiurea. Anunțul va expira și nu ai aici nimic concret despre el în postul tău. Nu telefon, detalii, poze... Le adaug eu aici din anunț (și nici nu am căutat numărul să văd dacă deja e ceva pe forum) După cum poți vedea în pozele mele sunt mai mult decât o fată specială care îți va satisface fanteziile si nevoile tale bruneta dulce, cu un corp sexy si forme apetisante Sunt o persoana calda ,sociabilă dornică să ne cunoaștem cât mai bine, dacă doresti să mă contactezi sunt dispusă să îti raspund la toate intrebarile tale. Poze 100% reale!!! ATENȚIE -NU RĂSPUND LA MESAJE -NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE,BILE SAU CANAMICINĂ! Publi24_16476 0730239485 1
bogdan1111 Reputație: 137 Postat August 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2022 Salut. La o simpla căutare se pare că are anunțuri din 2020, deci mari șanse să fie teapa: https://nimfomane.com/forum/topic/162899-laura-0790635400/
toxiq Reputație: 1196 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 6 hours ago, pinkhigh777 said: Am gasit fata asta pe publi24 si am senzatia ca nu sunt ale ei pozele, desi cand am incercat sa aflu daca ar fi luate de pe net, am esuat in a gasi pozele "originale". Daca o cunoasteti si ati fost la ea, puteti sa ma anuntati Anuntul ei Pentru ce este bolduit ai primit minus de la mine, ca sa stii. Pe viitor poate folosesti si un, te rog, va rog ..... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum