Sari la conținut

Alexandra! Fara graba 🤗🤗Garantez ca nu îți pierzi timpul 😇 0764331199

Vizitator

Postări Recomandate

Postat
Acum 6 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Deci nu ai intrebat-o dacă te lasă să mă iei de nevasta?! 😂😂

Are dreptate colegul,noaptea e greu cu radarul.Eu zic însă că sunt destui amatori așa că te ai gândit bine.Succes.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am fost ieri la Alexandra, mai fusesem si in alte dati, vroiam de saptamana trecuta cand venise in Ploiesti dar nu era disponibila la ora dorita, a fost totul bine ca de fiecare data, preludiu placut cu pupaturi si sarutat parca ar fi fost o iubita, se implica in timpul aventurii, sta foarte bine la capitolul GFE.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neata😌 disponibila de la ora 9 😘

Vizitator
Postat
Acum 10 ore, Evolution85 a spus:

SUNTEM NOCTURNI DA NUMA AIA FARA SOTII ..RESTU CA MINE SUNTEM  CU NEVESTELE IN PAT ...AM O SEARA BUNA CU VIAȚA MEA REGINA MEA ..IMI PARE RAU ALEXANDRA 🤟😂

Corect...si eu intru sa postez pe nimfomane cand am seri bune cu regina mea....

Vizitator
Postat

Hey ... programările ptr weekand as prefera sa fie făcute din timp (cu o zi inainte) 😘😘 

Vizitator
Postat

Disponibila pana la 22😘😘

Vizitator
Postat

Bai dar unii chiar cred ca aveți orgasm când faceți programari false.. 🤨🤨 nu aveți alta ocupație... penal!! Dar va mulțumesc..chiar nu aveam asa mare chef azi și cu ajutorul vostru am avut o zi mai relaxanta 😂😂😂😘😘 va pup fanii mei înfocați! 

Vizitator
Postat
57 minutes ago, AlexaNdrA1q said:

Bai dar unii chiar cred ca aveți orgasm când faceți programari false.. 🤨🤨 nu aveți alta ocupație... penal!! Dar va mulțumesc..chiar nu aveam asa mare chef azi și cu ajutorul vostru am avut o zi mai relaxanta 😂😂😂😘😘 va pup fanii mei înfocați! 

Tipic PH🤦‍♂️(la fel si in alte judete😋) de vina sunt : iq prea mic al creierului ,lipsa de ocupatie zilnica (ev pana le ajunge in cont ajutorul social) si satisfactia din gandul lor "mam ce tzeapa i-am dat🤦‍♂️"..... orcum nu au de castigat nimic din trb asta. Buna asta cu "orgasmu"👍🤣🤣

Asta cu CIM ar pune capac la toti🤣👍

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, scorpion1970 a spus:

Dacă te apuci de CIM...ne-am dus noi dracului!!! 😁 

Îți dai seama sa ma pun eu în genunchi cotespunzator cu codițe si ochelari la un CIM și sa ți bag privirea aia nenorocita 🤣😏😏 vai mi-amas face singura de as fi bărbat 😅păcat ca mi creez singura scarba 😒altfel băgăm câteva și asa numai în ambiție 😂

• Oras:București
Postat

Numai când am văzut video am erecție de 20 minute 🤣🤣🌹🌹🌹

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Îți dai seama sa ma pun eu în genunchi cotespunzator cu codițe si ochelari la un CIM și sa ți bag privirea aia nenorocita 🤣😏😏 vai mi-amas face singura de as fi bărbat 😅păcat ca mi creez singura scarba 😒altfel băgăm câteva și asa numai în ambiție 😂

...fi ambițioasă, nu te lasa!!! Asta cu "privirea nenorocita" este...fabuloasa!🙈😂

Postat

Dacă ai codite sau constumasul de politie, maine vin la tine sa ma supun arestului 🌹🌹🌹🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, anefsex a spus:

Dacă ai codite sau constumasul de politie, maine vin la tine sa ma supun arestului 🌹🌹🌹🤣🤣

Fix asa sunt acum :) ca am programare și codite și costum 

Vizitator
Postat

Maine va fi ultima zi in Ploiesti😘

Postat
Acum 2 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Maine va fi ultima zi in Ploiesti😘

Când revii la noi? Sau încotro te îndrepti sa te urmam🤗

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, anefsex a spus:

Când revii la noi? Sau încotro te îndrepti sa te urmam🤗

Mai multe orașe..  următoarele sint brasov Sibiu cte 3/4zile :) ma duc sa ma plimb 😅nu am idee.. poate luna viitoare poate după vara... 

Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Mai multe orașe..  următoarele sint brasov Sibiu cte 3/4zile :) ma duc sa ma plimb 😅nu am idee.. poate luna viitoare poate după vara... 

Foarte bine ☺️☺️☺️🤗🤗, plimbă-te peste tot, sa te simți bine oriunde te duci. Ne revedem curând 🌹🌹🌹

Vizitator
Postat
15 minutes ago, anefsex said:

Foarte bine ☺️☺️☺️🤗🤗, plimbă-te peste tot, sa te simți bine oriunde te duci. Ne revedem curând 🌹🌹🌹

Colegu cel mai frumos e la ea acasa la B credema 🥵acolo se merita sai faci vizite😁👍

Vizitator
Postat

Ehh...dragilor eu am sa va părăsesc mai devreme ca vreau la club si am drumuri lungi de facut dupa 😂😂 

Maine(Sambata) va fi ultima zi aici cu revenire prin iulie cred.. 

Voi fi disponibila doar pana la ora 18 adică ultima programare de la 17iar de dim am sa las aici prima ora disponibila 😘😘 va pup 

Și sa ne revedem cu bine si ptr ceilalti ...sper sa ajungeti la mine (cu alta ocazie) 🤗🤗 

Îmi pare rău pentru cei ce nu înțeleg ca nu onorez programarea fără confirmare cu 30 min inainte

Îmi pare rău ptr cei ce au încercat sa ajungă la mine și nu am putut+cei 3anulati de către mine. Va știți voi care!  Kiss😘😘

Vizitator
Postat

Și mai tastati și voi la recenzii nu doar discuții 😁😘

Vizitator
Postat

Multumim de vizita si sa ai parte numai de succese 😇👍(bine sp la partea cu recenzii👍)......The B is all time better see there😋😉

Postat
1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus:

Ehh...dragilor eu am sa va părăsesc mai devreme ca vreau la club si am drumuri lungi de facut dupa 😂😂 

Maine(Sambata) va fi ultima zi aici cu revenire prin iulie cred.. 

Voi fi disponibila doar pana la ora 18 adică ultima programare de la 17iar de dim am sa las aici prima ora disponibila 😘😘 va pup 

Și sa ne revedem cu bine si ptr ceilalti ...sper sa ajungeti la mine (cu alta ocazie) 🤗🤗 

Îmi pare rău pentru cei ce nu înțeleg ca nu onorez programarea fără confirmare cu 30 min inainte

Îmi pare rău ptr cei ce au încercat sa ajungă la mine și nu am putut+cei 3anulati de către mine. Va știți voi care!  Kiss😘😘

Hello Alle, îți mulțumim din suflet ca ne vizitezi. Te așteptăm cu mare placere. Jos pălăria 🌹🌹🌹

Vizitator
Postat

Bună 😘😘  perioada 19-23 voi fii în Ploiești 😘 locația o anunț atunci din scurt! 😘 

Postat
Acum 56 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Bună 😘😘  perioada 19-23 voi fii în Ploiești 😘 locația o anunț atunci din scurt! 😘 

Mi ai dat emoții! Am crezut că vi azi și eu sunt plecat trei zile din oraș.😃

• Haha 1

Vizitator
Postat
Acum 15 minute, salmanasar a spus:

Mi ai dat emoții! Am crezut că vi azi și eu sunt plecat trei zile din oraș.😃

😅 nu vin eu asa ...pe nepusă masă😅stai liniștit ca pana te întorci tu ajung și eu 😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...