Discretul84 Reputație: 260 Postat Iulie 15, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Iulie 15, 2023 Acum 31 minute, LoRDofMud a spus: Ok colegu! Totate cele bune Mentionez ca eu vin ĺa voi in oras,cănd am timp,cand prind ceva bun si cănd mă coordoneze cu ele! Ai dreptate are simțul umorului; dar vezi ca nu e pentru toti,din căte o cunosc eu poate da si " dracului" foarte usor Nu am nimic cu voi Ploiesteni,dar ma deranjează ca vorbiti in necunoștință de cauza si voi le stiti pe toate. Știu ce zici,și eu sunt la fel și din motivul ăsta o apreciez ca și caracter și nu numai. Cât despre vorbitul în necunostinta de cauză,nu știu la ce te referi și nici nu vreau să știu. Mai bine să o lăsăm așa că sigur nu rezolvăm nimic cu polemici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2023 Postat Iulie 15, 2023 Calmati-va!....mutati-va pe DG! @anefsexmulțumesc ptr vizita din nou cât și ptr recenzie 😘😘oricând cu mare drag 😘 @Discretul84 cei ce va expuneți aici experienta cu mine ..fiecare experienta ptr fiecare este unica..nici una nu se aseamănă.. va simt cam ce căutați și ce doriți..comportamentul direct proporțional cu cel din patul meu la momentul respectiv! Eu am glumele și discuțiile cu fiecare în parte pe măsură și cu limitele corespunzătoare.. @LoRDofMud îmi pare rău dar rămăsesem și fără baterie și sandalele alea ..se asortau cu costumul de baie 😅 shot ul poate mâine ca azi am baut deja mojito! 😘😘 Seara frumoasa tuturor..din partea mea puteți sa faceți o zi întreaga off topic pe topicul meu dar... doar eu știu pe care " dau dracu " intr-un final și pe care îl aștept cu drag la următoarea vizita 😘😘😘 somn ușor și ne revedem posibil în august spre final 😘😘 nu mai ridicați pagina ptr ca unii nu citesc și mi fac programari din ploiesti iar eu sunt în alt oraș.. exact asta am pățit și mai devreme ...inclusiv ptr maine făcuse din ploiesti.. sper sa fiu înțeleasă! 😜
danut121 Reputație: 95 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2023 Salutare, Din partea dra am primit una dintre cele mai faine servici de sex oral… felicitari Alexandra, deja aștept sa ne revedem…
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2023 Postat Iulie 16, 2023 Acum 5 minute, danut121 a spus: Salutare, Din partea dra am primit una dintre cele mai faine servici de sex oral… felicitari Alexandra, deja aștept sa ne revedem… 😘😘 te pup și mulțumesc ptr review 💦💦❤️
danut121 Reputație: 95 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2023 Concediu placut la Cta, când revii in da jn semn sa ne revedem…
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2023 Postat Iulie 16, 2023 Acum 1 minut, danut121 a spus: Concediu placut la Cta, când revii in da jn semn sa ne revedem… Pe 21/22 sunt prezenta
daniel78 Reputație: 26 Postat Iulie 17, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 17, 2023 Acum 17 ore, AlexaNdrA1q a spus: Pe 21/22 sunt prezenta Eu am ajuns acasă deja. Ne revedem la Ploiești. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Mai.. buna! S-a făcut o neînțelegere! Cel ce a zis sa dau un semn când revin.. este din Buc ..iar eu nu m-am uitat la topic ca a recenzat pe buc după care a scris aici... :)) nu vin la Ploiești. Abea am fost. Pe 21 dacă găsesc locație merg la București...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Ati luat salariile cu totii !?? Ca mai dau o tura la voi... nu ma supăr 😅 Doar la voi pot rezista departe de Buc mai mult de 4 zile fara cluburi si ieșiri prea multe in orasul pustiu 😅😅🤣🤣
Membru Premium marianblaga Reputație: 3828 Postat Iulie 17, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Iulie 17, 2023 Acum 31 minute, AlexaNdrA1q a spus: Ati luat salariile cu totii !?? Ca mai dau o tura la voi... nu ma supăr 😅 😅😅🤣🤣 n-am luat salariile, da' ne-mprumutam (unii de la altii)..., csf?😋
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Acum 10 minute, marianblaga a spus: n-am luat salariile, da' ne-mprumutam (unii de la altii)..., csf?😋 Haha..stai cuminte ca știu eu când se iau prin Ploiești salariile 😂😂nu degeaba obișnuiesc sa ma duc după data de 15😅 luna asta...am avut altele de facut și n am fost pe aceeași unda cu ei! 🤭😅 bine.. au ploieștenii bani ptr placerile lor oricum ..nu ii vait! 🤭
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Postat Iulie 17, 2023 Haideți sa lăsăm jos topicul ca sunt plină de mesaje din Ploiești iar eu nu sunt acolo...alte fete lucrează și nu e ok să ridicam topicul . Va pup..anunț eu dacă vin .
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Duminica îmi fac prezenta la voi ... nu știu câte zile....am spus 5..dar în lipsa unei locații ok în Buc(nu e apa calda ) 😅😅 posibil sa prelungesc șederea la voi! 😘😘😘 va pup!!!😍😍
shadowangel Reputație: 2895 Postat August 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 3, 2023 Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus: Duminica îmi fac prezenta la voi ... nu știu câte zile....am spus 5..dar în lipsa unei locații ok în Buc(nu e apa calda ) 😅😅 posibil sa prelungesc șederea la voi! 😘😘😘 va pup!!!😍😍 Acum 1 an la data asta, nici in Ploiesti nu era apa calda. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Acum 3 minute, shadowangel a spus: Acum 1 an la data asta, nici in Ploiesti nu era apa calda. Am prins și în Ploiesti perioada aia : primeam mesaj:ai apa calda!? 😅 si am fugit..imi e totusi incomod ..chiar daca voi ca si clienti stați 5 min în dus..pana mea.. totuși!.... asa și acum ... fug din Buc 😅😅 cata mai Buc de mare ... atâtea anunțuri false de închirieri doar marketing și zone nașpa! 😐și asa vad topic ca se plange cineva de lipsa fk gfe :)) 😁😅
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Ce noroc p capu nostru ca vine Alle😇👍 si ce ghinion p bucurestenii "pare rau " (ca nui apa calda in B)😁 P.s asta e din cauza tipului care facea misto de Pl acu cateva zile D.zeu 😋 Scz de off
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Acum 2 minute, Camionagiu13 a spus: Ce noroc p capu nostru ca vine Alle😇👍 si ce ghinion p bucurestenii "pare rau " (ca nui apa calda in 😁 P.s asta e din cauza tipului care facea misto de Pl acu cateva zile D.zeu 😋 Scz de off Da ce ghinion pe mine .. ca eu nu sunt împăcată cu ideea de plecat acum din Buc..macar la voi sunt ca si acasa.. povestim noi la programare 😅😅 raceala caldura aer acum apa..îmi dau demisia 😂😂
salmanasar Reputație: 911 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Acum 1 oră, AlexaNdrA1q a spus: Duminica îmi fac prezenta la voi ... nu știu câte zile....am spus 5..dar în lipsa unei locații ok în Buc(nu e apa calda ) 😅😅 posibil sa prelungesc șederea la voi! 😘😘😘 va pup!!!😍😍 Bravo,vino,avem de toate și tie îți dăm cu bucurie!Ce să cauți în București pe caldura asta.La noi e mai răcoare,a plecat și ursul🤣 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Acum 4 minute, salmanasar a spus: Bravo,vino,avem de toate și tie îți dăm cu bucurie!Ce să cauți în București pe caldura asta.La noi e mai răcoare,a plecat și ursul🤣 Plimba Ursu' 😂😂vinn vinnn ..vb ta chiar e mai racoare în partea aia și îmi place si la plisir la piscina ...:) 😅 e ok și acolo...voi sunteți ok ..eu sunt ok 😅futai sa fie
Discretul84 Reputație: 260 Postat August 4, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 4, 2023 Acum 4 ore, salmanasar a spus: Bravo,vino,avem de toate și tie îți dăm cu bucurie!Ce să cauți în București pe caldura asta.La noi e mai răcoare,a plecat și ursul🤣 Câinii latră,ursul merge....pisicuța Ale își face treaba cu drag și spor. 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 Îmi pare rău...dar... nu mai ajung :(( 😔😔 nici prea curând.. detalii ptr viitor legate de timp disponibilitate ...găsiți pe whatsaap... 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 Contul rămâne dar fără cont rosu ..nu dispar de tot. prezenta voi fii în București iar detalii și info pe whatsaap ptr întâlniri!! Momentan sunt cu ceva dificultăți dar în scurt timp reglez și voi anunta ptr cei ce au nr meu la story uri prezenta sau zilele când voi fii! Nu ma las nici de Ploiesti 😅😅 dar cred ca...în septembrie ajung și doar 2 zile... :))
Discretul84 Reputație: 260 Postat August 5, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 5, 2023 Acum 16 minute, AlexaNdrA1q a spus: Contul rămâne dar fără cont rosu ..nu dispar de tot. prezenta voi fii în București iar detalii și info pe whatsaap ptr întâlniri!! Momentan sunt cu ceva dificultăți dar în scurt timp reglez și voi anunta ptr cei ce au nr meu la story uri prezenta sau zilele când voi fii! Nu ma las nici de Ploiesti 😅😅 dar cred ca...în septembrie ajung și doar 2 zile... :)) Bune și alea 2 zile pisicuțo. 😊😘
matei cosmin Reputație: 280 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 4 hours ago, AlexaNdrA1q said: Contul rămâne dar fără cont rosu ..nu dispar de tot. prezenta voi fii în București iar detalii și info pe whatsaap ptr întâlniri!! Momentan sunt cu ceva dificultăți dar în scurt timp reglez și voi anunta ptr cei ce au nr meu la story uri prezenta sau zilele când voi fii! Nu ma las nici de Ploiesti 😅😅 dar cred ca...în septembrie ajung și doar 2 zile... :)) Eee asa da , stiam eu ca nu ne lasi asa. 🤗
JaguarMystik Reputație: 87 Postat Ianuarie 4 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 4 Mai știe cineva ceva de Alexandra?!? Am fost în vară la recomandarea unui amic și am rămas cu gândul la ochii ei superbi când făcea oral. 😁 Zicea că se retrage din activitate și nu am crezut-o, dar se pare că era hotărâtă, ori o plecată prin altă țară... 🙂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum