Sari la conținut

Alexandra! Fara graba 🤗🤗Garantez ca nu îți pierzi timpul 😇 0764331199

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 8 ore, daniel78 a spus:

Clar te așteptăm. Bv și B. 😂😂😂

Te-ai gandit ca poate îmi era dor nu? 😅😅 chiar m-am gândit la tine când scriam ca urmeaza sa vin la voi . Nici un Bv nici un B .avem Ph

Link spre comentariu
  • Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
  • Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
La 31.01.2023 la 22:57, AlexaNdrA1q a spus:

Oricând😈😈 la orice ora (bn în funcție de program 🤣

Dacă te prind la Ploiești... să  vezi futai ce.ti iei...... 🤣🤣🤣.ești de mult în vizor.....❤

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, amoreamore a spus:

Dacă te prind la Ploiești... să  vezi futai ce.ti iei...... 🤣🤣🤣.ești de mult în vizor.....❤

Aolo sa vin mai repede 😅😅😘

Link spre comentariu
Vizitator
16 minutes ago, semizeu said:

vino ca parca as trece si eu pe la tine 😍😘

Uitate/va.  p forum de B. Ai sa vezi recenzi fb. Stiu ce zic 😜 De la prima vizita no sa-ti para rau (am cva vizite) ai place cea ce face 😇recomand😋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 minute, Camionagiu13 a spus:

Uitate/va.  p forum de B. Ai sa vezi recenzi fb. Stiu ce zic 😜 De la prima vizita no sa-ti para rau (am cva vizite) ai place cea ce face 😇recomand😋

Shhh!! Ca descoperă futaiurile hard nebune din București 😅😅 și o sa încep după sa iau pauza câte 1h între programari nu câte 20 30 de min 😅

Link spre comentariu
Vizitator
11 minutes ago, AlexaNdrA1q said:

Shhh!! Ca descoperă futaiurile hard nebune din București 😅😅 și o sa încep după sa iau pauza câte 1h între programari nu câte 20 30 de min 😅

👍😄😘.... gata 😜nu mai dau din casa🤣

Link spre comentariu
  • Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti
Acum 16 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Iti dau eu futai hard nebun in Ploiești ..😇😇 de abea astept...

Link spre comentariu
Vizitator
La 04.03.2023 la 16:33, semizeu a spus:

vino ca parca as trece si eu pe la tine 😍😘

@semizeu ..hm..ce nume! Mergem în Rai? 😈😈😁 vin vin! 😅am de dezlănțuit raiul in Ploiești iar 😅 

Link spre comentariu
Vizitator
25 minutes ago, AlexaNdrA1q said:

M-am răzgândit voi venii de Sâmbăta  11.03 😈💗 

Locația va fi lângă winmark centru 

👍🤎.....good news😇

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Acum 21 minute, AlexaNdrA1q a spus:

M-am răzgândit voi venii de Sâmbăta  11.03 😈💗 

Locația va fi lângă winmark centru 

Nu te-am cunoscut până acum, dar din ce am mai citit de ici- colo despre tine pari o apariție interesantă. Acum să vedem cum se dau biletele de ordine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, Mrwarrior a spus:

Nu te-am cunoscut până acum, dar din ce am mai citit de ici- colo despre tine pari o apariție interesantă. Acum să vedem cum se dau biletele de ordine.

Hm..dar nu sunt la prima apariție!  Tocmai ca am stabilit cu ai voștrii oraseni ... o sapt pe luna sa fiu și la voi în oraș prezenta! 😅😅 nu pot sa-mi las Bucureștiul 😅dar o sapt o pot rupe pt Ploiești deoarece și aici am întâlnit doar oameni ok cu bun simt...și super de treaba! Ai recenzii pe paginile anterioare sau pe topicul de Buc... hai ca nu sunt decât peste 30 de recenzii/recomandari 😅🤣 te pup și te aștept pe la mine când ajung la voi în oraș! 

Link spre comentariu
Vizitator
La 04.03.2023 la 15:14, amoreamore a spus:

Sunt de mult in vizor?De pe vremea când îmi comentai pe topicul de Buc ..ca am fost la voi pt recenzii ca servicii ....nema!hmm... ia uite Karma acum își face treaba!  Dar de vizitat nici pana acum ?? Woff😁😉😉de as știi când vii.... tu meriți..amăgit..rău de tot..😈😈dar in modul meu..în oral cu priviri intense și joaca cu limba pe cap ...asta ca sa ma tii minte corespunzator .. 😁😁

Link spre comentariu
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Acum 4 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Sunt de mult in vizor?De pe vremea când îmi comentai pe topicul de Buc ..ca am fost la voi pt recenzii ca servicii ....nema!hmm... ia uite Karma acum își face treaba!  Dar de vizitat nici pana acum ?? Woff😁😉😉de as știi când vii.... tu meriți..amăgit..rău de tot..😈😈dar in modul meu..în oral cu priviri intense și joaca cu limba pe cap ...asta ca sa ma tii minte corespunzator .. 😁😁

Așa corespunzător să faci la toți pisicuțo....îl nimerești tu și pe colegu'.😀😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 43 minute, Discretul84 a spus:

Așa corespunzător să faci la toți pisicuțo....îl nimerești tu și pe colegu'.😀😘

Hm.el sa ma nimerească pe mine 😈

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...