Evolution85 Reputație: 50 Postat Martie 2, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2023 Acum 6 minute, daniel78 a spus: Clar te așteptăm. Bv și B. 😂😂😂 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Acum 8 ore, daniel78 a spus: Clar te așteptăm. Bv și B. 😂😂😂 Te-ai gandit ca poate îmi era dor nu? 😅😅 chiar m-am gândit la tine când scriam ca urmeaza sa vin la voi . Nici un Bv nici un B .avem Ph Link spre comentariu
alinteodores Reputație: 104 Postat Martie 3, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 15 ore, AlexaNdrA1q a spus: Te-ai gandit ca poate îmi era dor nu? 😅😅 chiar m-am gândit la tine când scriam ca urmeaza sa vin la voi . Nici un Bv nici un B .avem Ph Ph negativ sau pozitiv? Link spre comentariu
daniel78 Reputație: 26 Postat Martie 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 15 ore, alinteodores a spus: Ph negativ sau pozitiv? Prahova 1 Link spre comentariu
alinteodores Reputație: 104 Postat Martie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Martie 4, 2023 Acum 16 ore, daniel78 a spus: Prahova Știam colegu, doar că am făcut și eu o gluma. Link spre comentariu
daniel78 Reputație: 26 Postat Martie 4, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 4, 2023 Acum 17 minute, alinteodores a spus: Știam colegu, doar că am făcut și eu o gluma. Da colegu, stai liniștit. Nu m-am supărat.. 1 Link spre comentariu
amoreamore Reputație: 1552 Postat Martie 4, 2023 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Partajează Postat Martie 4, 2023 La 31.01.2023 la 22:57, AlexaNdrA1q a spus: Oricând😈😈 la orice ora (bn în funcție de program 🤣) Dacă te prind la Ploiești... să vezi futai ce.ti iei...... 🤣🤣🤣.ești de mult în vizor.....❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 1 oră în urmă, amoreamore a spus: Dacă te prind la Ploiești... să vezi futai ce.ti iei...... 🤣🤣🤣.ești de mult în vizor.....❤ Aolo sa vin mai repede 😅😅😘 Link spre comentariu
semizeu Reputație: 66 Postat Martie 4, 2023 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Martie 4, 2023 Acum 17 minute, AlexaNdrA1q a spus: Aolo sa vin mai repede 😅😅😘 vino ca parca as trece si eu pe la tine 😍😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 16 minutes ago, semizeu said: vino ca parca as trece si eu pe la tine 😍😘 Uitate/va. p forum de B. Ai sa vezi recenzi fb. Stiu ce zic 😜 De la prima vizita no sa-ti para rau (am cva vizite) ai place cea ce face 😇recomand😋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Acum 8 minute, Camionagiu13 a spus: Uitate/va. p forum de B. Ai sa vezi recenzi fb. Stiu ce zic 😜 De la prima vizita no sa-ti para rau (am cva vizite) ai place cea ce face 😇recomand😋 Shhh!! Ca descoperă futaiurile hard nebune din București 😅😅 și o sa încep după sa iau pauza câte 1h între programari nu câte 20 30 de min 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 11 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Shhh!! Ca descoperă futaiurile hard nebune din București 😅😅 și o sa încep după sa iau pauza câte 1h între programari nu câte 20 30 de min 😅 👍😄😘.... gata 😜nu mai dau din casa🤣 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat Martie 5, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 5, 2023 Acum 16 ore, AlexaNdrA1q a spus: Shhh!! Ca descoperă futaiurile hard nebune din București 😅😅 și o sa încep după sa iau pauza câte 1h între programari nu câte 20 30 de min 😅 Iti dau eu futai hard nebun in Ploiești ..😇😇 de abea astept... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 La 04.03.2023 la 16:33, semizeu a spus: vino ca parca as trece si eu pe la tine 😍😘 @semizeu ..hm..ce nume! Mergem în Rai? 😈😈😁 vin vin! 😅am de dezlănțuit raiul in Ploiești iar 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 M-am răzgândit voi venii de Sâmbăta 11.03 😈💗 Locația va fi lângă winmark centru Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 25 minutes ago, AlexaNdrA1q said: M-am răzgândit voi venii de Sâmbăta 11.03 😈💗 Locația va fi lângă winmark centru 👍🤎.....good news😇 Link spre comentariu
Mrwarrior Reputație: 393 Postat Martie 7, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 21 minute, AlexaNdrA1q a spus: M-am răzgândit voi venii de Sâmbăta 11.03 😈💗 Locația va fi lângă winmark centru Nu te-am cunoscut până acum, dar din ce am mai citit de ici- colo despre tine pari o apariție interesantă. Acum să vedem cum se dau biletele de ordine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 4 ore, Mrwarrior a spus: Nu te-am cunoscut până acum, dar din ce am mai citit de ici- colo despre tine pari o apariție interesantă. Acum să vedem cum se dau biletele de ordine. Hm..dar nu sunt la prima apariție! Tocmai ca am stabilit cu ai voștrii oraseni ... o sapt pe luna sa fiu și la voi în oraș prezenta! 😅😅 nu pot sa-mi las Bucureștiul 😅dar o sapt o pot rupe pt Ploiești deoarece și aici am întâlnit doar oameni ok cu bun simt...și super de treaba! Ai recenzii pe paginile anterioare sau pe topicul de Buc... hai ca nu sunt decât peste 30 de recenzii/recomandari 😅🤣 te pup și te aștept pe la mine când ajung la voi în oraș! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 La 04.03.2023 la 15:14, amoreamore a spus: Dacă te prind la Ploiești... să vezi futai ce.ti iei...... 🤣🤣🤣.ești de mult în vizor.....❤ Sunt de mult in vizor?De pe vremea când îmi comentai pe topicul de Buc ..ca am fost la voi pt recenzii ca servicii ....nema!hmm... ia uite Karma acum își face treaba! Dar de vizitat nici pana acum ?? Woff😁😉😉de as știi când vii.... tu meriți..amăgit..rău de tot..😈😈dar in modul meu..în oral cu priviri intense și joaca cu limba pe cap ...asta ca sa ma tii minte corespunzator .. 😁😁 Link spre comentariu
Discretul84 Reputație: 260 Postat Martie 8, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Martie 8, 2023 Acum 4 ore, AlexaNdrA1q a spus: Sunt de mult in vizor?De pe vremea când îmi comentai pe topicul de Buc ..ca am fost la voi pt recenzii ca servicii ....nema!hmm... ia uite Karma acum își face treaba! Dar de vizitat nici pana acum ?? Woff😁😉😉de as știi când vii.... tu meriți..amăgit..rău de tot..😈😈dar in modul meu..în oral cu priviri intense și joaca cu limba pe cap ...asta ca sa ma tii minte corespunzator .. 😁😁 Așa corespunzător să faci la toți pisicuțo....îl nimerești tu și pe colegu'.😀😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 Acum 43 minute, Discretul84 a spus: Așa corespunzător să faci la toți pisicuțo....îl nimerești tu și pe colegu'.😀😘 Hm.el sa ma nimerească pe mine 😈 Link spre comentariu
andrei9714 Reputație: 9 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 35 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Hm.el sa ma nimerească pe mine 😈 Am citit și eu recomandările 😅 abia aștept să îți fac o vizita când ajungi 😈 Link spre comentariu
daniel78 Reputație: 26 Postat Martie 8, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 8, 2023 S-ar putea și eu. Vedem... 😂😂😂 1 Link spre comentariu
ionutbvun1 Reputație: 14 Postat Martie 8, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Martie 8, 2023 Bună Alexandra.o sa fac tot posibilul sa nu te ratez. Arăți superb iar recenziile tale sunt foarte incitante. Sper sa te pot prinde si eu😘🤗 Link spre comentariu
CevaNouBaby Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 8, 2023 Bună Fk și Cof a rămas tot 50 lei extra sau numai e deloc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum