Sari la conținut

Mrwarrior

Serious Contributor
  • Număr conținut

    223
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mrwarrior

  1. Da, mai prins😅😅! Când am ceva timp liber îmi place să intru pe aici, să mai citesc una alta. Felicitări pentru topic!
  2. Despre zona asta habar nu am, nu am călcat pe acolo! Dar te aștept cu drag🥰, oriunde vei găsi!
  3. Bună! Te urmăream de ceva timp pe București, dar nu am reușit să ne întâlnim, să ai ședere frumoasă la noi. Bulevardul republici este destul de mare, dar în principiu cred că este ok.
  4. În primul rând bine ai venit( bineînțeles când o să ajungi)! Ce nu înțeleg eu din serviciile tale este asta cu compatibilitatea și la ce te referi?
  5. Ai mai lucrat în Ploiești? Dacă îmi aduc aminte acum vreo 2 sau 3 ani sau te confund?
  6. Nu e nici un pește, e Titi cum îi spun colegii! Numai el poate să meargă la 2-3 fete într-o singură zi
  7. Acum câteva zile a vizitat-o pe Lory, de fapt revizitat-o, mai fusesem o dată la începutul ei în Ploiești! M-am programat la numărul din titlu, pe wathapp, comunicarea decurgând clar și la obiect, programarea fiind respectată. Am ajuns la ora stabilită, dată mesaj ca am sosit, m-a sunat Lory să mă îndrume către locație! Mi-a deschis ușa o blondă frumoasă, într-o rochiță mulată cei îi lăsa să se vadă formele! Locație în centru, vă spune ea mai exact, împărțită cu o colegă așa mi-a zis ea, nu i-am simțit prezența. ON executat suficient de bine, un joc interesant cu limba, plus buzele ei mari care se mulau perfect pe cocosel. NP: Aici nu am explorat prea mult, am lăsat-o pe Lory să aibă inițiativa și m a capitulat rapid, ATÂTA SO PUTUT. ATITUDINE: este o fată amabilă, politicoasă se face plăcută! Gfe sau altceva nu oferă, probabil dacă ar fi mai lipicioasă mi-as face abonament. De revenit / recomandat: Eu am să mai merg, m-am simțit bine în compania ei. Pentru cei ce nu au fost până acum la ea eu zic că e de vizitat măcar o dată, dacă vă plac fetele frumoase!
  8. Ema, lasă conflictele tale cu el, nu îți fac bine nici ție și nici lui. Dacă tot ai scris aici, poate te gândești să dai o fugă și la Ploiești.🫶🫶
  9. Pune și tu un link că m am uitat după anunț pe publi până am amețit. Dacă are
  10. Cred că este tot ea. Schimbă mereu nr. de telefon. https://nimfomane.com/forum/topic/217194-mara-0746679539/?do=getNewComment
  11. Tu nu greșești cu nimic, e el🐕‍🦺 mai cârcotaș. Nu ai văzut că l-a certat pe colegu' Adi.
  12. Vezi să nu se supere câinele și pe tine🤣🤣
  13. Am vizitat-o astăzi pe Ana. I-am scris pe wathapp ptr a stabili o întâlnire, comunicarea a decurs un pic mai greu (m-a lăsat un pic să aștept până am primit un răspuns afirmativ), probabil au asaltat-o mulți cu mesaje. Programare fiind respectată fără pic de problemă Am ajuns la locație am fost întâmpinat de Ana îmbrăcată in ceva sumar care îi venea destul de bine. Am fost invitat la un mic chat de cunoaștere, cât a fumat ea o țigară. Despre Ana: e o fată deschisă, ai ce vorbi cu ea, încearcă să se facă plăcută, cu mine a si reușit. Locație: 8,5 - un apartament curat (probabil renovat de curând), baie îngrijită cu tot ce trebuie pe acolo. Apartament pe care îl împarte cu o colegă, singurul minus fiind că se trece din livig în dormitor( nu știu cum pot să lucreze amândouă în același timp). Aspect: 9 e o fată înaltă cred că pe la 1,70 , forme frumoase, slim, fund destul de mare, sânii micuți si plăcuți ON: 9 îl face cu implicarea, atenție și pe la sateliți, un pic cam repede( pe mine nu m-a deranjat), nu e pe soft, te întreabă dacă este bine. NP: 9,5 - am pus-o mai mult pe ea la treabă, rezistă bine, scote ceva sunete cre te bagă acolo în film. Atitudine 9,5 - mi-a plăcută cum se comportă, veselă, o parteneră plăcută Igienă: 10 - curată, nu am ce îi reproșa Am stat o ora, cadoul fiind de 300, bani pe care îl merită pe deplin De revenit: dacă o să îi placă pe la noi și o să mai vină cu siguranță am să o mai vizitez. Te pup Ana, ai grijă de tine, să ne vedem cu bine
  14. Hai că te-a ajutat pisicu' ca să nu le mai încurci
  15. Vezi că ai greșit contul🤣🤣🤣
  16. Te așteptăm Ana, locații bune și accesibile ptr majoritatea ar fi în centru( piața victoriei), ar mai fi câteva si în alte zone, ca sfat cel puțin din punctul meu de vedere incercă să eviți zona de sud. PS: Pe când preconizezi că o să ajungi?
  17. Am vizitat-o și eu pe Iza, o aveam de ceva timp în plan de a o vizita I-am scris pe numărul din anunț, ptr ai cere o întâlnire, răspuns prompt la subiect, comunicare bună, respectat programare. Am ajuns la locație, am fost ghidat de ea prin telefon ptr a găsi locația. Am urcat, după ușă mă aștepta o domnișoara mică de înălțime (nu știam că este așa mică), simpatică, cu o atitudine relaxantă și naturală OP 7- are o tehnică bun, schimbări de ritm se joacă cu el, dar fără să mai arunce câte o privire ceva. NP 9 - aici se mișcă și se simte bine, în lot se lipește de tine, mai sărută pe gât, piept. ATITUDINE 9 - este o parteneră de discuție plăcută, deschisă, joviala, eu m-am simțit bine in prezența ei. ASPECT 8,5 - este o fată cu trăsături frumoase, sânii destul de mari ptr corpul ei, fotografiile postate pe aici reflectată realitatea. IGIENA 10 - îngrijită, ușor parfumată, nimic de reproșat DE REVENIT: Din punctul meu de vedere este de revenit cu siguranță, e o fată corectă care își merită banii.
  18. Ieri am vizitat-o pe Erica, o mai vizitasem o dată acum mai bine de un an. I-am scris pe wapp ptr o programare, mi-a spus la ce oră mă poate primi și să îi confirm cu 30 de min înainte, respectată de astfel de amândoi. Aspect 8,5: este o fată cu forme frumoase aș zice eu, ai pe ce pune mâna, se poate vedea și din pozele postate de ea. ATITUDINE 9: e o companiei plăcută, amabilă, glumeață, zâmbitoare pe toată durata întâlnirii OP 7: ptr că a fost protejat nu pot da mai mult, așa îl face, îi respect alegerea. NP 9 : a fost implicată cu energie chiar dacă era târziu. Locație/ Igienă 10 : locatie curată și îngrijită la fel și Erica care era fresh. Amenda a fost de 150 ptr o finalizare pe care îi consider o investiție bună. De revenit: eu am să o mai vizitez.
  19. I-am scris și eu ieri pe wathapp, am primit un mesaj din ăla automat cu serviciile ei și să o sun când sunt în zonă. Eu am zis din prima pas, nu merg să stau la rând pe la ușă ei, ca la stadion.
  20. Eu am fost de vreo două ori și de fiecare dată i-am scris pe wathapp.
  21. Bine ai venit! Ședere plăcută în orașul nostru! PS: esti nouă pe platforma?ai mai lucrat pe alt oraș? Un link pe unde ai mai fost dacă ne poți pune să ne facem o idee.
×
×
  • Creează nouă...