Lory37 Reputație: 11 Postat August 31, 2022 Telefon: 0748648567 Oras:Arad Telefon: 0748648567 Oras:Arad Postat August 31, 2022 Buna ,numele meu este Raluca ⏳Disponibila de luni pana vineri !! De la 08-17 Preturi: ❗150 - finalizarea(30 min) ❗250-ora ,2 finalizari ‼️Oral neprotejat daca igiena permite ‼️Normal protejat 🌀✴☄69,finalizare orala corporala 👍👄Fk 💋💋💋Va pup💋💋💋 2 1
loverboy88 Reputație: 101 Postat August 31, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 31, 2022 Oralul se poate umed maxim, cu saliva și spit cock?
fuckasap97 Reputație: 9 Postat August 31, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 31, 2022 Ce vârstă ai ? În ce zona ai locația ? Ai mai fost în alte orașe să vedem niște recenzii ? Sânii tăi sunt wow 😍 sunt naturali?
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4246 Postat August 31, 2022 Oras:România ❤️ Oras:România ❤️ Membru Premium Postat August 31, 2022 Acum 1 oră, fuckasap97 a spus: Ce vârstă ai ? În ce zona ai locația ? Ai mai fost în alte orașe să vedem niște recenzii ? Sânii tăi sunt wow 😍 sunt naturali? Salut! Deoarece am vizitat-o de câteva ori, cu speranța să nu te superi îți răspund eu. Are 37 de ani (recunoscuți). Sâni naturali, totul este natural, o femeie simplă, foarte curată se implică 100% în ceea ce face. Nu este slim, este o matură. Răspunde la telefon, pentru detalii o poți suna, răspunde și la mesaje. Mai are pagină deschisă, dar nu de ea, fără recenzii. Mă bucur că s-a decis și și- a deschis propria pagină. Spor la mândre! 4 1 2
sonofthesun Reputație: 363 Postat August 31, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 31, 2022 Acum 4 ore, ursuletulpanda a spus: Salut! Deoarece am vizitat-o de câteva ori, cu speranța să nu te superi îți răspund eu. Are 37 de ani (recunoscuți). Sâni naturali, totul este natural, o femeie simplă, foarte curată se implică 100% în ceea ce face. Nu este slim, este o matură. Răspunde la telefon, pentru detalii o poți suna, răspunde și la mesaje. Mai are pagină deschisă, dar nu de ea, fără recenzii. Mă bucur că s-a decis și și- a deschis propria pagină. Spor la mândre! Buna ! Îmi poți spune, te rog frumos ,daca doamna este din Oradea sau este itinerantă și în ce zona își desfășoară activitatea ?
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4246 Postat August 31, 2022 Oras:România ❤️ Oras:România ❤️ Membru Premium Postat August 31, 2022 Chiar acum, sonofthesun a spus: Buna ! Îmi poți spune, te rog frumos ,daca doamna este din Oradea sau este itinerantă și în ce zona își desfășoară activitatea ? Salut! Nu am întrebat-o de unde trăiește, deci nu știu. Când am vizitat-o a prestat în zona Decebal-Dacia. Apreciez mult pentru apelativul folosit de tine "doamna". Respecte, Panda! 2
sonofthesun Reputație: 363 Postat August 31, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 31, 2022 Acum 2 minute, ursuletulpanda a spus: Salut! Nu am întrebat-o de unde trăiește, deci nu știu. Când am vizitat-o a prestat în zona Decebal-Dacia. Apreciez mult pentru apelativul folosit de tine "doamna". Respecte, Panda! Mulțumesc mult pentru răspuns ! Nici eu nu obișnuiesc să pun întrebări deoarece eu însumi nu agreez stilul inchizitorial , darămite ele când se trezesc supuse unor întrebări "personale " , de niste oameni pe care ii văd prima oara . Așa, daca le revizitezi altceva . Atunci de regulă sunt mai " deschise". Atâta vreme cât ele se comporta cumsecade, nu vad de ce sa sa le numim altfel . Chiar și atunci când dau dovada de comportament necuviincios, te iei și te duci .O încercare de emendare a comportamentului imi pare a fi inutila. 5
Jadorpalos Reputație: -12 Postat August 31, 2022 Telefon: 0744625677 Oras:Oradea Telefon: 0744625677 Oras:Oradea Postat August 31, 2022 Acum 1 oră, sonofthesun a spus: Buna ! Îmi poți spune, te rog frumos ,daca doamna este din Oradea sau este itinerantă și în ce zona își desfășoară activitatea ? Prestează în spate la carmangeria este din Salonta căsătorită soțul ei știe ce face sunt pe o mana nu recomand atenție la filmări 1 2
Lory37 Reputație: 11 Postat August 31, 2022 Telefon: 0748648567 Oras:Arad Telefon: 0748648567 Oras:Arad Autor Postat August 31, 2022 Acum 2 ore, Jadorpalos a spus: Prestează în spate la carmangeria este din Salonta căsătorită soțul ei știe ce face sunt pe o mana nu recomand atenție la filmări @JadorpalosNu stiu de unde ai dedus tu acest aspect,dar e ok...stiu cine esti dar sincer nu iau in seama ceea ce ai scris ! Cand am indraznit sa public aici am fost constienta ca va fi si persoane cu care nu m-am sincronizat de nici un fel ,rar mi se intampla asta dar ....infine ,nu dau curs vorbelor tale mai mult decat am făcut-o deja ,cine a reusit sa ma cunoasca stie cat de transparenta sunt si ce fel de persoana sunt 🤗😘pe data viitoare 🤭😉 6
luzzu Reputație: 369 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Septembrie 1, 2022 21 hours ago, ursuletulpanda said: Salut! Deoarece am vizitat-o de câteva ori, cu speranța să nu te superi îți răspund eu. Are 37 de ani (recunoscuți). Sâni naturali, totul este natural, o femeie simplă, foarte curată se implică 100% în ceea ce face. Nu este slim, este o matură. Răspunde la telefon, pentru detalii o poți suna, răspunde și la mesaje. Mai are pagină deschisă, dar nu de ea, fără recenzii. Mă bucur că s-a decis și și- a deschis propria pagină. Spor la mândre! Mda. Are cel putin doua topice, unul mai cusut cu ata alba decât celalalt. Vezi si asta: Incantat de poze, as fi bifat-o, mai ales ca-mi era in drum spre munca aproape zilnic. Incercat contact pe whatsapp de cateva ori, n-a raspuns si acolo a murit totul. Acum deduc ca n-am pierdut mare lucru. Toate cele! 1
Lory37 Reputație: 11 Postat Septembrie 5, 2022 Telefon: 0748648567 Oras:Arad Telefon: 0748648567 Oras:Arad Autor Postat Septembrie 5, 2022 La 31.08.2022 la 12:12, Lory37 a spus: Buna ,numele meu este Raluca ⏳Disponibila de luni pana vineri !! De la 08-17 Preturi: ❗150 - finalizarea(30 min) ❗250-ora ,2 finalizari ‼️Oral neprotejat daca igiena permite ‼️Normal protejat 🌀✴☄69,finalizare orala corporala 👍👄Fk 💋💋💋Va pup💋💋💋 Buna ,disponibila si azi de la 11 la 21 Programari pe wazzap!! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum