Sari la conținut

💋Raluka💋0755393107

Lory37

Postări Recomandate

• Telefon: 0748648567
  • Oras:Arad
Postat

Buna ,numele meu este Raluca

Disponibila de luni pana vineri !!

De la 08-17

Preturi:

150 - finalizarea(30 min)

250-ora ,2 finalizari

‼️Oral neprotejat daca igiena permite

‼️Normal protejat

🌀✴☄69,finalizare orala  corporala

👍👄Fk 

💋💋💋Va pup💋💋💋

20220801_125853.jpg

20220801_124840.jpg

20220801_125143.jpg

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Oradea
Postat

Ce vârstă ai ?

În ce zona ai locația ? 

Ai mai fost în alte orașe să vedem niște recenzii ?

Sânii tăi sunt wow 😍 sunt naturali?

• Membru Premium
  • Oras:România ❤️
Postat
Acum 1 oră, fuckasap97 a spus:

Ce vârstă ai ?

În ce zona ai locația ? 

Ai mai fost în alte orașe să vedem niște recenzii ?

Sânii tăi sunt wow 😍 sunt naturali?

Salut! Deoarece am vizitat-o de câteva ori, cu speranța să nu te superi îți răspund eu. Are 37 de ani (recunoscuți). Sâni naturali, totul este natural, o femeie simplă, foarte curată  se implică 100% în ceea ce face. Nu este slim, este o matură. Răspunde la telefon, pentru detalii o poți suna, răspunde și la mesaje. Mai are pagină deschisă, dar nu de ea, fără recenzii. Mă bucur că s-a decis și și- a deschis propria pagină. Spor la mândre! 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 4 ore, ursuletulpanda a spus:

Salut! Deoarece am vizitat-o de câteva ori, cu speranța să nu te superi îți răspund eu. Are 37 de ani (recunoscuți). Sâni naturali, totul este natural, o femeie simplă, foarte curată  se implică 100% în ceea ce face. Nu este slim, este o matură. Răspunde la telefon, pentru detalii o poți suna, răspunde și la mesaje. Mai are pagină deschisă, dar nu de ea, fără recenzii. Mă bucur că s-a decis și și- a deschis propria pagină. Spor la mândre! 

Buna ! Îmi poți spune, te rog frumos ,daca doamna este din Oradea sau este itinerantă și în ce zona își desfășoară activitatea ?

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, sonofthesun a spus:

Buna ! Îmi poți spune, te rog frumos ,daca doamna este din Oradea sau este itinerantă și în ce zona își desfășoară activitatea ?

Salut! Nu am întrebat-o de unde trăiește, deci nu știu. Când am vizitat-o a prestat în zona  Decebal-Dacia. Apreciez mult pentru apelativul folosit de tine "doamna". 

Respecte, Panda! 

• Like 2
Postat
Acum 2 minute, ursuletulpanda a spus:

Salut! Nu am întrebat-o de unde trăiește, deci nu știu. Când am vizitat-o a prestat în zona  Decebal-Dacia. Apreciez mult pentru apelativul folosit de tine "doamna". 

Respecte, Panda! 

Mulțumesc mult pentru răspuns ! Nici eu nu obișnuiesc să pun întrebări deoarece eu însumi nu agreez stilul inchizitorial , darămite ele când se trezesc supuse unor întrebări "personale " , de niste oameni pe care ii văd prima oara . Așa,  daca le revizitezi  altceva . Atunci de regulă sunt mai " deschise".

Atâta vreme cât ele se comporta cumsecade, nu vad de ce sa sa le numim altfel . Chiar și atunci când dau dovada de comportament necuviincios, te iei și te duci .O încercare de emendare a comportamentului imi pare a fi inutila.

• Like 5
  • Telefon: 0744625677
  • Telefon: 0744625677
Postat
Acum 1 oră, sonofthesun a spus:

Prestează în spate la carmangeria este din Salonta căsătorită soțul ei știe ce face sunt pe o mana nu recomand atenție la filmări 

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 2 ore, Jadorpalos a spus:

Prestează în spate la carmangeria este din Salonta căsătorită soțul ei știe ce face sunt pe o mana nu recomand atenție la filmări 

@JadorpalosNu stiu de unde ai dedus tu acest aspect,dar e ok...stiu cine esti dar sincer nu iau in seama ceea ce ai scris !

Cand am indraznit sa public aici am fost constienta ca va fi si persoane cu care nu m-am sincronizat de nici un fel ,rar mi se intampla asta dar ....infine ,nu dau curs vorbelor tale mai mult decat am făcut-o deja ,cine a reusit sa ma cunoasca stie cat de transparenta sunt si ce fel de persoana sunt 🤗😘pe data viitoare 🤭😉

• Like 6
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat
21 hours ago, ursuletulpanda said:

Mda. Are cel putin doua topice, unul mai cusut cu ata alba decât celalalt.

Vezi 

si asta: 

Incantat de poze, as fi bifat-o, mai ales ca-mi era in drum spre munca aproape zilnic. Incercat contact pe whatsapp de cateva ori, n-a raspuns si acolo a murit totul. Acum deduc ca n-am pierdut mare lucru.

Toate cele!

• Mersi 1

Postat
La 31.08.2022 la 12:12, Lory37 a spus:

Buna ,numele meu este Raluca

Disponibila de luni pana vineri !!

De la 08-17

Preturi:

150 - finalizarea(30 min)

250-ora ,2 finalizari

‼️Oral neprotejat daca igiena permite

‼️Normal protejat

🌀✴☄69,finalizare orala  corporala

👍👄Fk 

💋💋💋Va pup💋💋💋

20220801_125853.jpg

20220801_124840.jpg

20220801_125143.jpg

Buna ,disponibila si azi de la 11 la 21 

Programari pe wazzap!!

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...