Sari la conținut

Rebeca 🥰Noua-In-Oras🥰0732319069🥰

Postări Recomandate

• Oras:Bucaresti
  • Oras:Bucaresti
Postat
4 minutes ago, navigatoru said:

Daca tot am vizitat aceasta fata zic sa fac sj o recenzie,  ca și asa  duce lipsă..si faraoanca Cleo zice ca vrea si ea recenzii...

Daca  tot sunt si proaspat "reincarnat" dupa 11 ani pe forum zic hai sa ii dau si eu o recenzie.. probabil și  prima si ultima 😄!

Pe fatuca o aveam in vedere si cu toate ca nu erau informatii suficiente sa iau o decizie am zis sa risc ca nu aveam cine stie ce de pierdut , oricum aveam drum in zona..Evenimentul s-a întâmplat sambata,intr-o locație din Rond, intr-un apartament frumos, ok, dotat cu cele necesare unde am jucat doua reprize timp de o ora și am marcat doua goluri..( 1-0 la pauza..😀 )

Deci acum sa începem samba..

Aspect general  8 (poze reale..cel putin ultimele din topic, m-a primit în body ala rosu.. domnisoara draguta, frumusica  cam  1.65 , par lung sani mici spre medii..bronzata...fund rotund,bun de întrat în el, si pe sub el...scad un 1 punct pt botoxul din buze care e la moda dar și pt mine turn off..si oricum nu era f reusit...deci aici  se duce în 7..😐
Oral: 7.5 (si protejat si neprotejat, în general  bun, dar cam scurt in repriza 2...nimic senzational,  fara atentie la bijuterii, are un ritm anume..o mai lasa ..o mai ia..)🙃
Normal: 8(protejat, se implicare moderata, accepta pozitii diverse, părea ca era acolo, dar nu m-a convins..😐
Gfe: 3 (fara preludiu..fara sarutari pe corp, fara FK fără masaj în pauza regulamentara...🤨
Atitudine: 9 (placuta, deschisa la discutii)🙂
Igiena: 9 (pt ca dusul era uscat, nu il facuse recent..dar na ..era curata,ce sa zic  nimic suspect, )🙂

Deci pe ansamblu  7.5,😏  nota corecta, întrucât sunt cateva chestii pe care fata se pare ca nu le  presteza,  anumite  servicii care le are în portofoliu ( cel puțin cu mine).Gfe, FK, Masaj ...

Cotizatia  :400 RON / o ora, cu doua finalizari in balon😉

DtD o ora și cateva minutele, nu am fost grăbit m-am încadrat regulamentar.🙂

Pe ansamblu m-am simțit bine, a fost o experienta ok, dar nu ceva wow de care sa fiu impresionat..la scorul asta găsesc alte optiuni cu servicii  mult mai bune, nu sunt tentat sa revin..sau poate sunt eu mai pretențios.🙃

Ahh... și era sa uit..este de fapt "Brazilianca" de la lux, am văzut live un mic tatuaj care apare acolo discret într-o poza..

Vânt bun din pupa sa aveti !!

Bună recenzie, s-ar putea să o încerc în curând pentru că nu îmi pasă de GFE, dar îmi pasă de frumusețe.
Totuși, poate face bine Deep Throat?
Nu-mi pasă să lins mingi sau altceva, dar îmi place adânc

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, boombap4life a spus:

Salut, ai tenul inchis la culoare, este frumos
Dar ce origine?

Buna, la ce te referi ?

• Haha 2
Postat
1 oră în urmă, Lucky77use a spus:

Buna azi esti la birou? 

Buna , sigur pana la ora 23:00 sunt disponibila 😍🫠

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...