Sari la conținut

Naty 🎀❤️0735351923

naty22

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Acum 14 ore, KaiHansen a spus:

Cam multe locuri libere in ultimul timp.

La cum arată mi se pare normal sa  fie și locuri libere  doar nu este vrun fotomodel pozele spun tot  dacă îți place te duci dacă mu stai in banca ta 😀😀😀😀😀😀😀

Link spre comentariu
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș

Vreau sa va spun cum a decurs întalnirea mea cu Natalia .

Astăzi am contactat-o prin wapp știind că astăzi începe programul și la ce ora .

Inițial i-am dat mesaj cu 2 zile înainte și mi-a confirmat când va începe programul.

Locația este pe Ramurele mai bine ascunsă decât pe Livezeni.

Singura in locație că de obicei .Am discutat cu ea i-am spus că ajung in 15 minute și am dat o fuga repede la ea deaorcece nu prea am putut sa stau mai multe deoarece am fugit la cumpărături 😂.Deja telefonul îmi suna .Am urcat sus fata mă aștepta sexi in ușă și cu zâmbetul pe buze .

Fata mi-a servit cu un pahar de suc ,apoi mi-a înmanat prosopul și am făcut un mic dus .Sânii sunt forță ,nu cred că mai este fata cu așa sânii frumoși la noi in sat de când tot merg eu .Spun asta deoarece sunt mari și din cauza la greutatea domnișoarei tot îi stau sus și sunt frumoși.

La actiune nu dau note deoarece este perfecta și nu detaliez actul în sine .Va pot spune că fata este de recomandat și puteți să o vizitați cu încredere.

NP 10se simte fain tinerica.

ON 9

Igiena 10 impecabilă și curată că de obicei !

De revenit cu siguranță !😊

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...