kiukardel Reputație: -6 Postat Iulie 7 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Partajează Postat Iulie 7 Mai este disponibila la noi? Link spre comentariu
mihailct Reputație: -5 Postat Iulie 7 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 7 Vine pe litoral la bronzat 😎 ☀️ ☀️ ☀️ ☀️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium daniel1900 Reputație: 240 Postat Iulie 17 Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Membru Premium Partajează Postat Iulie 17 Salutare Mureșenilor, am fost și eu la domnișoara, acum ceva timp și am bifat o a doua întâlnire si ce pot spune este ca fata este foarte de treabă, cel puțin cu mine a fost foarte naturală și comunicativă, directa în approach, cum spunem noi dintr-o bucată 😅, am fost surprins plăcut. Locația - 8, cu de toate dar tot timpul este loc de mai bine. Domnișoara - dacă sunteți amatori de sâni mari, clar ca de nota 9.5 / 10, dacă va plac fetele skinny și minione, clar ca nu va fi pe gustul vostru. Vorbăreață și ascultătoare 🫢 are un plus * din partea mea pentru asta. Cat despre partida, daca cauți sa bifezi încă o aventură, un număr, două si să te simpti bine 👍 îți recomand experiența, pentru mine a fost ok ✅ not a waste of time / money. Zi faină să aveți!! Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 22 Autor Partajează Postat Iulie 22 La 17.07.2024 la 16:34, daniel1900 a spus: Salutare Mureșenilor, am fost și eu la domnișoara, acum ceva timp și am bifat o a doua întâlnire si ce pot spune este ca fata este foarte de treabă, cel puțin cu mine a fost foarte naturală și comunicativă, directa în approach, cum spunem noi dintr-o bucată 😅, am fost surprins plăcut. Locația - 8, cu de toate dar tot timpul este loc de mai bine. Domnișoara - dacă sunteți amatori de sâni mari, clar ca de nota 9.5 / 10, dacă va plac fetele skinny și minione, clar ca nu va fi pe gustul vostru. Vorbăreață și ascultătoare 🫢 are un plus * din partea mea pentru asta. Cat despre partida, daca cauți sa bifezi încă o aventură, un număr, două si să te simpti bine 👍 îți recomand experiența, pentru mine a fost ok ✅ not a waste of time / money. Zi faină să aveți!! Îti mulțumesc frumos pentru vizita te mai aștept cu drag oricând mersi mult!🥰🥰🥰😉😉😉 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 22 Autor Partajează Postat Iulie 22 Buna dragiilor de mâine sunt un oraș 🕛‼️‼️‼️ Locatia Strada Livezenii Nr 33 vizavi de Kaufland! 🥰 Programările se fac pe wappp sau telefonic! 🥰Confirmării înainte cu 20 de minute Țin să menționez că DUSUL ESTE OBLIGATORIU LA MINE 🥰 Preturile și tarifele sunt următoarele : 🔞ON (igiena sa fie ok curat ,epilat ,fara mirosuri ) 🔞NP doar protejat sexul atât !Cine insistă va fii blocat fara nici o discuție ! 🔞Sex intre sânii 🔞69 🔞Diferite poziții 🔞Dus obligatoriu /dus împreună la ora cei care doresc 🔞Sărutări corporale include în preț 🔞Sărutări pe guriță igiena sa fie ok FK50 extra 💋💋💋💋💋 🔞Uro 🔞Finalizare faciala /sau pe sâni /pe fund /in balonaș 🔞Vorbe vulgare 🔞Masturbare reciprocă 🔞BMDS sunt și stăpână accept scalvi care doresc sa fie dominații ! 🔞Masaj de relaxare 🔞Masaj erotic Singura in locație nu am colege !! Nu accept sub influența substanțelor psihoactive,cu bile ,sau cu alte accesorii !Nu accept bărbați needucați ! Preturile sunt 150 fin fara sărutări ❌💋 200 fin cu 💋💋sărutări Fk 300 ora 350 ora cu sărutări 💋,doua numere sau un număr și un masaj de relaxare 💋 400 ora cu sărutări și uro 100 lei extra finalizare faciala !🥰🥰 Ne vedem de mâine cu mare drag va pup și să aveți o seara buna !🥰🥰🥰 3 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 23 Autor Partajează Postat Iulie 23 Locuri libere la birou am inceput Livezeni Nr 33 🥰🥰 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 23 Autor Partajează Postat Iulie 23 🥰🥰🥰 Livezeni locația Tudor 🕳️ 1 Link spre comentariu
ATROCITY Reputație: -69 Postat Iulie 23 Partajează Postat Iulie 23 Am vizitat Natalia azi și totul a decurs super.Am sunat și în 10 minute am și ajuns. Totul ok m-a întampiat frumoasa țațoasa pe tocuri sexy și aranjata. Am achitat 200 circa 30 mm cu sărutări. Am facut un dus apoi am trecut în camera. Nu detaliez doarece totul este bine cu Natalia notă 10 de la atitudine pana la sex. De recomandat, de vizitat! 1 Link spre comentariu
nyekkk Reputație: 6 Postat Iulie 23 Partajează Postat Iulie 23 Naty... inca o intalnire reusita cu ea. Fata zambitoare, vorbareata, buna ei dispozitie este transmisa partenerului. In preajma ei simti, ca ai vizitat o prietena cu care va bucurati reciproc de revedere. Pentru cei suspicios, pozele sunt ale ei, reale. Un plus pt. mine este faptul, ca e singura in apartament. Recomand si voi reveni la ea, la proxima ocazie. 1 Link spre comentariu
geo_50 Reputație: 266 Postat Iulie 23 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Partajează Postat Iulie 23 În urmă cu câteva ore am fost dinnou la o cură de transpirație cu țâțoasa și nebunatica de Naty, cred că am dat jos câteva kg la efortul depus, nu are rost să detaliez cum a decurs acțiunea. Pentru mine Naty e o prietenă cu care mă întâlnesc cu drag și i o trag. Mersi fată pt timpul petrecut împreună 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 23 Autor Partajează Postat Iulie 23 Câteva locurile libere azi 🥰 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 23 Autor Partajează Postat Iulie 23 Acum 2 ore, geo_50 a spus: În urmă cu câteva ore am fost dinnou la o cură de transpirație cu țâțoasa și nebunatica de Naty, cred că am dat jos câteva kg la efortul depus, nu are rost să detaliez cum a decurs acțiunea. Pentru mine Naty e o prietenă cu care mă întâlnesc cu drag și i o trag. Mersi fată pt timpul petrecut împreună Mersi mult de recenzie 🥰❤️ Link spre comentariu
nacho69 Reputație: 3 Postat Iulie 23 Partajează Postat Iulie 23 Seara bună! Viztată domnișoara Naty în seara asta. Își dă silința, nu comentează, curată și vorbăreață. ON bun cu atenție la oo, masaj de relaxare, finalizat pe sâni. + alte fantezii merită vizitată! Spor la ciocane! 💪🏽 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 23 Autor Partajează Postat Iulie 23 Acum 26 minute, nacho69 a spus: Seara bună! Viztată domnișoara Naty în seara asta. Își dă silința, nu comentează, curată și vorbăreață. ON bun cu atenție la oo, masaj de relaxare, finalizat pe sâni. + alte fantezii merită vizitată! Spor la ciocane! 💪🏽 Mulțumesc pentru tot te astept cu drag oricând 💋 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 24 Autor Partajează Postat Iulie 24 Am inceput programul dragiilor ,💋🥰 Link spre comentariu
s3_alex Reputație: -15 Postat Iulie 24 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 24 Bună te așteptăm în Iași sau Suceava! 😘 1 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 24 Autor Partajează Postat Iulie 24 Savarina va aștepta să o gustați 🥰🥰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 Link spre comentariu
ATROCITY Reputație: -69 Postat Iulie 24 Partajează Postat Iulie 24 Revizitat azi din nou pe Naty.Aceiasi fata de nota 10 din toate punctele de vedere si ca om si ca servicii. Eu unul o recomand pentru cei care vor o fata naturala si fara fite si figuri,plus ca si raportul pret plus calitate e cel carect si pe care il merita cu prisosinta. 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 24 Autor Partajează Postat Iulie 24 Locuri libere 🥰 2 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 24 Autor Partajează Postat Iulie 24 Câteva locuri libere 🥰 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iulie 24 Autor Partajează Postat Iulie 24 4 locuri libere în acesta seara 🥰☝️🥰🍰💋🍰 Livezeni Tudor locația Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum