Sari la conținut

Naty 🎀❤️0735351923

naty22

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 13053393051
  • Oras:Pe ici, pe colo! Around the world…
  • Telefon: 13053393051
  • Oras:Pe ici, pe colo! Around the world…

Salutare Mureșenilor, am fost și eu la domnișoara, acum ceva timp și am bifat o a doua întâlnire si ce pot spune este ca fata este foarte de treabă, cel puțin cu mine a fost foarte naturală și comunicativă, directa în approach, cum spunem noi dintr-o bucată 😅, am fost surprins plăcut.
Locația - 8, cu de toate dar tot timpul este loc de mai bine.

Domnișoara - dacă sunteți amatori de sâni mari, clar ca de nota 9.5 / 10, dacă va plac fetele  skinny și minione, clar ca nu va fi pe gustul vostru. Vorbăreață și ascultătoare 🫢 are un plus * din partea mea pentru asta. 

Cat despre partida, daca cauți sa bifezi încă o aventură, un număr, două si să te simpti bine 👍 îți recomand experiența, pentru mine a fost ok not a waste of time /  money.

Zi faină să aveți!! 

Link spre comentariu
Reputație: 1834
La 17.07.2024 la 16:34, daniel1900 a spus:

Salutare Mureșenilor, am fost și eu la domnișoara, acum ceva timp și am bifat o a doua întâlnire si ce pot spune este ca fata este foarte de treabă, cel puțin cu mine a fost foarte naturală și comunicativă, directa în approach, cum spunem noi dintr-o bucată 😅, am fost surprins plăcut.
Locația - 8, cu de toate dar tot timpul este loc de mai bine.

Domnișoara - dacă sunteți amatori de sâni mari, clar ca de nota 9.5 / 10, dacă va plac fetele  skinny și minione, clar ca nu va fi pe gustul vostru. Vorbăreață și ascultătoare 🫢 are un plus * din partea mea pentru asta. 

Cat despre partida, daca cauți sa bifezi încă o aventură, un număr, două si să te simpti bine 👍 îți recomand experiența, pentru mine a fost ok not a waste of time /  money.

Zi faină să aveți!! 

Îti mulțumesc frumos pentru vizita te mai aștept cu drag oricând mersi mult!🥰🥰🥰😉😉😉

Link spre comentariu

Buna dragiilor de mâine sunt un oraș 🕛‼️‼️‼️ 

Locatia Strada Livezenii Nr 33 vizavi de Kaufland!

🥰 Programările se fac pe wappp sau telefonic!

🥰Confirmării înainte cu 20 de minute 

Țin să menționez că DUSUL ESTE OBLIGATORIU LA MINE 🥰

Preturile și tarifele sunt următoarele :

🔞ON (igiena sa fie ok curat ,epilat ,fara mirosuri )

🔞NP doar protejat sexul  atât !Cine insistă va fii blocat fara nici o discuție !

🔞Sex intre sânii

🔞69 

🔞Diferite poziții 

🔞Dus obligatoriu /dus împreună la ora cei care doresc 

🔞Sărutări corporale include în preț 

🔞Sărutări pe guriță igiena sa fie ok FK50 extra 💋💋💋💋💋

🔞Uro

🔞Finalizare faciala /sau pe sâni /pe fund /in balonaș 

🔞Vorbe vulgare 

🔞Masturbare reciprocă 

🔞BMDS sunt și stăpână accept scalvi care doresc sa fie dominații !

🔞Masaj de relaxare 

🔞Masaj erotic 

Singura in locație nu am colege !!

Nu accept sub influența substanțelor psihoactive,cu bile ,sau cu alte accesorii !Nu accept bărbați needucați !

Preturile sunt 

150 fin fara sărutări 💋

200 fin cu 💋💋sărutări Fk

300 ora 

350 ora cu sărutări 💋,doua numere sau un număr și un masaj de relaxare 💋

400 ora cu sărutări și uro 

100 lei extra finalizare faciala !🥰🥰

Ne vedem de mâine cu mare drag va pup și să aveți o seara buna !🥰🥰🥰

IMG-20240722-WA0005.jpg

IMG-20240722-WA0006.jpg

IMG-20240722-WA0008.jpg

IMG-20240722-WA0007.jpg

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Reputație: -69

Am vizitat Natalia azi și totul a decurs super.Am sunat și în 10 minute am și ajuns.

Totul ok m-a întampiat frumoasa țațoasa pe tocuri sexy și aranjata.

Am achitat 200 circa 30 mm cu sărutări.
Am facut un dus apoi am trecut în camera.

Nu detaliez doarece totul este bine cu Natalia notă 10 de la atitudine pana la sex.

De recomandat, de vizitat!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Naty... inca o intalnire reusita cu ea. Fata zambitoare, vorbareata, buna ei dispozitie este transmisa partenerului. In preajma ei simti, ca ai vizitat o prietena cu care va bucurati reciproc de revedere. Pentru cei suspicios, pozele sunt ale ei, reale. Un plus pt. mine este faptul, ca e singura in apartament. Recomand si voi reveni la ea, la proxima ocazie.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 266
  • Oras:Tg Mureș
  • Oras:Tg Mureș

În urmă cu câteva ore am fost dinnou la o cură de transpirație cu țâțoasa și nebunatica de Naty, cred că am dat jos câteva kg la efortul depus, nu are rost să detaliez cum a decurs acțiunea. Pentru mine Naty e o prietenă cu care mă întâlnesc cu drag și i o trag. Mersi fată pt timpul petrecut împreună 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, geo_50 a spus:

În urmă cu câteva ore am fost dinnou la o cură de transpirație cu țâțoasa și nebunatica de Naty, cred că am dat jos câteva kg la efortul depus, nu are rost să detaliez cum a decurs acțiunea. Pentru mine Naty e o prietenă cu care mă întâlnesc cu drag și i o trag. Mersi fată pt timpul petrecut împreună 

Mersi mult de recenzie 🥰❤️

Link spre comentariu

Seara bună! 

Viztată domnișoara Naty în seara asta. Își dă silința, nu comentează, curată și vorbăreață. 

ON bun cu atenție la oo, masaj de relaxare, finalizat pe sâni. 

+ alte fantezii

merită vizitată! Spor la ciocane! 💪🏽

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 26 minute, nacho69 a spus:

Seara bună! 

Viztată domnișoara Naty în seara asta. Își dă silința, nu comentează, curată și vorbăreață. 

ON bun cu atenție la oo, masaj de relaxare, finalizat pe sâni. 

+ alte fantezii

merită vizitată! Spor la ciocane! 💪🏽

Mulțumesc pentru tot te astept cu drag oricând 💋

Link spre comentariu
Reputație: -69

Revizitat azi din nou pe Naty.Aceiasi fata de nota 10 din toate punctele de vedere si ca om si ca servicii.

Eu unul o recomand pentru cei care vor o fata naturala si fara fite si figuri,plus ca si raportul pret plus calitate e cel carect si pe care il merita cu prisosinta.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...