naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 7, 2023 Autor Postat Aprilie 7, 2023 Hei revin în câteva zile iara.., 🤭sunt la perioada și nu pot lucra câteva zile 🤭🤭🤭
prod123 Reputație: 54 Postat Aprilie 7, 2023 Postat Aprilie 7, 2023 Fa un update la oferta sa poti lucra si in zilele pe rosu. Reduci pretul, te bazezi doar pe oral si e win win 😅 care vrea sa dea doar o mxxe e castigat si el. 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 7, 2023 Autor Postat Aprilie 7, 2023 Acum 5 ore, prod123 a spus: Fa un update la oferta sa poti lucra si in zilele pe rosu. Reduci pretul, te bazezi doar pe oral si e win win 😅 care vrea sa dea doar o mxxe e castigat si el. Nu se poate la mine asa ceva eu când sunt pe stop iau liber dintr o luna 7 zile 🤭 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 14, 2023 Autor Postat Aprilie 14, 2023 Hei sa aveți UN Paște Fericit!!! 🤭 Ne revedem de luni 🤭🤭
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 17, 2023 Autor Postat Aprilie 17, 2023 Bună sunt astăzi disponibila de la ora 18/00 pana seara la 02:00 Locatia este pe Rămurele nr 6 Tudor 😍 Singura fara colege 😍 Preturile sunt următoarele : 150fin 😍 300 ora 😍 50 sărutările 😍 Oralul poate fi și nep daca igiena corespunde, dus împreună, normal doar protejat fac, sex intre sani, masaj de relaxare, footjob, masaj erotic, vorbe vulgare, masturbare reciproca,sarutari și pe gurita 😍, sarutari coporale, 69,dif pozitii 😍💋uro Programari pe wapp sau telefonic 💋
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Bună dimineața mi-am început programul la birou dragilor. Programării pe wapp sau telefonic 😉😉💋💋💋
Marius1999pm Reputație: 23 Postat Aprilie 18, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Aprilie 18, 2023 Vizitat fata aseară din nou și vă pot spune că este de vizitat .Programat și ajuns la locație .Locația a schimbat-o este pe Ramurele Nr 6 acum .Fata mă aștepta din nou frumoasa pe tocuri . Ajuns la locație am fost invitat la dus apoi în camera .Am achitat 200apoi ne -am apucat de treabă . Nu dau note vă pot spune că fata este de vizitat pentru celor cărora le plac fetele tinere și naturale De apreciat sânii mari frumoși pe care îi deține fata 😍 De vizitat de recomandat te pup Naty ! 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Acum 3 ore, Marius1999pm a spus: Vizitat fata aseară din nou și vă pot spune că este de vizitat .Programat și ajuns la locație .Locația a schimbat-o este pe Ramurele Nr 6 acum .Fata mă aștepta din nou frumoasa pe tocuri . Ajuns la locație am fost invitat la dus apoi în camera .Am achitat 200apoi ne -am apucat de treabă . Nu dau note vă pot spune că fata este de vizitat pentru celor cărora le plac fetele tinere și naturale De apreciat sânii mari frumoși pe care îi deține fata 😍 De vizitat de recomandat te pup Naty ! Mersi fain de recenzie te pup! 💋
denisbaciu Reputație: 46 Postat Aprilie 18, 2023 Postat Aprilie 18, 2023 Asta da frumusețe bună de pupapcittrebe sa facliber și programare 1
boy084 Reputație: -83 Postat Aprilie 18, 2023 Postat Aprilie 18, 2023 Am vizitat-o de cateva luni cand avea clasicul pret de 150/250 lei si trebuie sa mentionez faptul ca pozele o avantajeaza foarte mult, in realitate la fata locului gasesti o fata fara forme, sani lasati cur plat si burta. Parerea mea ca nu merita mai mult de 100 lei, iar de pretul cerut acum nu nicidecum. NU o recomand, ptr o descarcare rapida la max 100 lei eventual. P.s. cand am trecut in spatele blocului, in geamul de la baie era la uscat ditamai pereche de adidasi ptr barbat, deci are 🐠 ! 1
Novicele1 Reputație: 4 Postat Aprilie 18, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 18, 2023 1 oră în urmă, boy084 a spus: Am vizitat-o de cateva luni cand avea clasicul pret de 150/250 lei si trebuie sa mentionez faptul ca pozele o avantajeaza foarte mult, in realitate la fata locului gasesti o fata fara forme, sani lasati cur plat si burta. Parerea mea ca nu merita mai mult de 100 lei, iar de pretul cerut acum nu nicidecum. NU o recomand, ptr o descarcare rapida la max 100 lei eventual. P.s. cand am trecut in spatele blocului, in geamul de la baie era la uscat ditamai pereche de adidasi ptr barbat, deci are 🐠 ! Bravoo! Pe calea Sighișoarei ar trebuii sa stea! 100 de lei foarte mult e! 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Acum 2 ore, boy084 a spus: Am vizitat-o de cateva luni cand avea clasicul pret de 150/250 lei si trebuie sa mentionez faptul ca pozele o avantajeaza foarte mult, in realitate la fata locului gasesti o fata fara forme, sani lasati cur plat si burta. Parerea mea ca nu merita mai mult de 100 lei, iar de pretul cerut acum nu nicidecum. NU o recomand, ptr o descarcare rapida la max 100 lei eventual. P.s. cand am trecut in spatele blocului, in geamul de la baie era la uscat ditamai pereche de adidasi ptr barbat, deci are 🐠 ! Eu cred ca tu ai ceva la cap și sa ști ca eu sunt singura în locație singura pentru ca am o garsoniera. Eu spun ca ești răutăcios și mincinos și nici nu ai fost la mine. Stai liniștit ca și femeile tale fac bani. Ești probabil băiatul care m-ai amenințat ca imi lasi recenzie ai venit la. Bloc și ai plecat după 5 minute ceea ce inseama ca i atenționat ai făcu!!Asa ca stai jos în banca ta ai nota 0!
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Acum 2 ore, boy084 a spus: Am vizitat-o de cateva luni cand avea clasicul pret de 150/250 lei si trebuie sa mentionez faptul ca pozele o avantajeaza foarte mult, in realitate la fata locului gasesti o fata fara forme, sani lasati cur plat si burta. Parerea mea ca nu merita mai mult de 100 lei, iar de pretul cerut acum nu nicidecum. NU o recomand, ptr o descarcare rapida la max 100 lei eventual. P.s. cand am trecut in spatele blocului, in geamul de la baie era la uscat ditamai pereche de adidasi ptr barbat, deci are 🐠 ! Sa iti demonstrez ca ești un prost și jumătate uitati băieți acum poze din baie sa vedeți ca nu am geam asa ca să fac ceva pe tine de mincinos.... M
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Unde vezi tu prostu puli mele ce ești tu de mincinos de pescar ce ești tu ca eu am geam în baie crezi ca poți minti aici oamenii hmmm eu știu cine vine de pe nimfomane la mine și azi au fost dar cei care ii știam și nici nu necunoscut la mine
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Nici odată unde am stat nu au fost geamuri deci minti!!
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Ai venit și ai plecat fără motiv.
boy084 Reputație: -83 Postat Aprilie 18, 2023 Postat Aprilie 18, 2023 Nu inteleg de ce te-ai enervat ptr ca mie nu mi-a placut prestatia ta, totodata nu asa vorbeste o femeie finuta (lady) ,,Unde vezi tu prostu puli mele...".(puli se scrie cu 2 de i) ! p.s. cand ai stat vis a vis cu Kaufland din Tudor aveai geam la baie 1
Hansen72 Reputație: -64 Postat Aprilie 18, 2023 Oras::) Oras::) Postat Aprilie 18, 2023 31 minutes ago, boy084 said: Nu inteleg de ce te-ai enervat ptr ca mie nu mi-a placut prestatia ta, totodata nu asa vorbeste o femeie finuta (lady) ,,Unde vezi tu prostu puli mele...".(puli se scrie cu 2 de i) ! p.s. cand ai stat vis a vis cu Kaufland din Tudor aveai geam la baie Tu dacă erai un domn și spui că nu ți-a plăcut prestația ei ,trebuia să te referi doar la acest lucru și nu să o jignești și să spui că arată nu știu cum pentru că pun pariu că nu ești vreun rupt din soare de frumusețe. Restul lucrurilor ce le-ai mai spus acolo sânt doar povestești e clar acest lucru și le-ai spus doar în speranța că vei reuși să îi faci rău ceea ce stai liniștit că nu vei reuși deoarece noi cei care am fost la Naty știm cum stau lucrurile cu adevărat și cum e ea cu adevărat și o vom căuta și în continuare pt că este o fată de recomandat și de mers la ea cu încredere. A-r fi bine să te oprești aici cu descărcatul frustrărilor pe care le ai,căci repet foarte,foarte mulți știm cum am zis cum e Naty cu adevărat și vom apela în continuare la serviciile ei ori cât ai încerca tu să schimbi acest lucru. 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Acum 1 oră, boy084 a spus: Nu inteleg de ce te-ai enervat ptr ca mie nu mi-a placut prestatia ta, totodata nu asa vorbeste o femeie finuta (lady) ,,Unde vezi tu prostu puli mele...".(puli se scrie cu 2 de i) ! p.s. cand ai stat vis a vis cu Kaufland din Tudor aveai geam la baie Se vede ce deștept ești și ce minti aici acolo nici nu aveai cum sa stai în spatele blocului sa vezi geamul și nici nu aveai cum pui adidași acolo la geam asa ca calmează - te si pune-ți minte la contribuție puțin. Nu fa aici pe deșteptu și nu da lecții de gramatica ca iti spun ca de te întreb pe ce lume ești nu ști!! Iao ușor și fai la altele asta pe topic nu mie eu am o prestație de 10 decum cum spui tu 😉💛asta știu mulți de aici 😉😉. Am înțeles nu ti am plăcut dar nu minți aici lumea ca am eu adidași pe geam hai sa fim serioși fix acolo i - am pus și nu m - am gândit nebuna de mine că poate cineva va vedea adidașii 🤣🤣. Mai mai cum faci tu pe inteligentul haida continua ca imi place tare mult de tine 🤣🤣🤣🤣
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 18, 2023 Autor Postat Aprilie 18, 2023 Seara buna hei încep de maine de la ora 09 30😉😍😍😍 Seara buna!
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 19, 2023 Autor Postat Aprilie 19, 2023 Neața am început programul la birou 😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum