Sari la conținut

0730987580 domnisoara 24 ani

Postări Recomandate

Vizitator BookMaster
Reputație: 0
Postat

Din poze arata bine si asta recunosc ca m-a tentat sa-i fac o vizita desi erau mai multe semne care ziceau NU. Am intrebat-o daca imi poate confirma ca este reala si mi-a dat alte poze cu chipul ei, ok, am intrebat de adresa. Stau in sectorul 6 si ea e foarte aproape de mine, cam 20 min pe jos asa ca am luat-o la picior. A zis Str Tolbei 4. Ok, am ajuns la Tolbei 4 si am intrebat de interfon, am sunat, surpriza, e inexistent. Apoi m-a sunat ea pe whatsapp si m-a luat o voce de tigancusa cu "deci, puiule, hai sa te indrum", deja voiam sa plec dar am zis hai sa vad macar cum arata, daca m-a mintit sau nu. A inceput sa-mi dea directii foarte ciudate, mi-a zis sa o iau la dreapta spre alt bloc la un moment dat la care eu am intrebat "Pai nu mi-ai zis la Tolbei nr. 4?", ea "ba da, dar acum te indrum spre alta locatie, ce mare lucru". In momentul ala am fost sigur ca nu e ceva bun, i-am zis ca imi pare rau, incercam alta data, i-am dat block si am plecat. 

Recomandarea mea e s-o evitati, daca nu, incercati pe riscul vostru.

Postat

In situatia ta am fost si eu azi. Mi-a placut la telefon si ma gandeam sa ii fac o vizita. Dupa care m-am uitat la poze, programul non stop si adresa de la capatul orasului si am zis ca mai bine nu :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...