Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Martie 1, 2023 Postat Martie 1, 2023 Heii dragilor , de maine incepand cu orele 15:00 ne vedem la voi in oras. NU SUNT PENTRU AMATORII DE FEMEI SLIM!!!! Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) ♥️Finalizare orala sau Faciala( EXTRA) ♥️DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) ❤MASAJ DE RELAXARE Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ In caz de neconfirmare numarul de telefon va fi direct blocat Imi rezerv dreptul de a selecta persoanele care imi calca pragul. Va astept cu drag
copilul2016 Reputație: 224 Postat Martie 2, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 2, 2023 Buna si bine ai revenit.... Poti sa ne zici in care parte a orasului stai si cat timp ramai la noi? Mulțumesc!
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Martie 2, 2023 Postat Martie 2, 2023 Acum 6 ore, copilul2016 a spus: Buna si bine ai revenit.... Poti sa ne zici in care parte a orasului stai si cat timp ramai la noi? Mulțumesc! Voi fi la voi 3 zile 😘 Locatia; Torontarului
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Martie 2, 2023 Postat Martie 2, 2023 Acum 6 ore, RenataR a spus: Voi fi la voi 3 zile 😘 Locatia; Torontarului Azi disponibila pana la 23:00 😘
alex2888 Reputație: 8 Postat Martie 2, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 2, 2023 Acum 32 minute, RenataR a spus: Azi disponibila pana la 23:00 😘 câte kilograme ai?
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Martie 3, 2023 Postat Martie 3, 2023 Disponibilitate de la 12:00 pana la 22:00
Paul08 Reputație: -3 Postat Martie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 3, 2023 La 01.03.2023 la 19:20, RenataR a spus: Heii dragilor , de maine incepand cu orele 15:00 ne vedem la voi in oras. NU SUNT PENTRU AMATORII DE FEMEI SLIM!!!! Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) ♥️Finalizare orala sau Faciala( EXTRA) ♥️DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) ❤MASAJ DE RELAXARE Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ In caz de neconfirmare numarul de telefon va fi direct blocat Imi rezerv dreptul de a selecta persoanele care imi calca pragul. Va astept cu drag Ești pur și simplu perfectă 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Martie 3, 2023 Postat Martie 3, 2023 Maine fiind ultima zi programul meu va fi scurt 😘 10:00 -- 18:00 Programari what's up . Va pup !
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Martie 4, 2023 Postat Martie 4, 2023 Azi dupa ora 18:00 vizita mea la voi se incheie . Mulțumesc frumos 😘
Membru Premium danp123 Reputație: 2907 Postat Martie 5, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 5, 2023 On 3/1/2023 at 7:20 PM, RenataR said: .......... Buna @RenataR, am o intrebare: oferi si sex anal?! Sau numai ne incitzi cu jucarii in funduletz?! 😍🤩 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum