Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2022 Postat Septembrie 7, 2022 Servicii : - preludiu (mangaieri/sarutari corporale) - FK - cuddling - deepthroat (in functie de marime) - oral protejat/neprotejat daca igiena este impecabila - sex normal (obligatoriu protejat) - sex intre sani - cunni/anni (doar din partea ta) - GFE (girlfriend experience) - COF - COB - masaj de relaxare cu crema/ulei 🔞 detin jucarii - fantezii in limita bunului simt! ❌ nu fac sex anal ! Cadou : 150lei / 30 min 300lei / 60 min 🔞 CIM este 50 lei extra ! Sunt singura in locatie si ma puteti gasi in sectorul 3, pe Mihai Bravu, vis a vis de Kaufland Program de luni - vineri 11:00 la 22:00. Cateodata lucrez si in weekend Nu fac deplasari ! ⛔️ NU TRIMIT POZE PE WHATS’APP ! Programarile se pot face telefonic sau wpp si trebuie confirmate cu minim 2 ore inainte.
haloowen Reputație: 4899 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Septembrie 7, 2022 Nu e tot topicul monikăi?
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2022 Postat Septembrie 7, 2022 1 oră în urmă, haloowen a spus: Nu e tot topicul monikăi? Ba da. E cel de recenzii. Postez acolo mai des.
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2022 Postat Septembrie 8, 2022 Sunt la birou intre 17:00 si 23:00 Va rog sa cititi detaliile inainte de a suna. Multumeeesc, pupici 🥰😘
azamantes Reputație: 381 Postat Septembrie 8, 2022 Oras:Hell Oras:Hell Postat Septembrie 8, 2022 Una din cele mai tare tipe de pe forumul asta😍😘 ....o combinatie de frumusete si inteligenta cum rar mai vezi din punctul meu de vedere😘 De fiecare data cand ma duc la ea...incep sa am ganduri stupide (ce ar fi fost daca....am putea sa ne vedem fara sa ne futem si sa discutam...si alte prostii de genu asta ca si cum as fi indragostit😅🤗)...... 1
danss Reputație: 11 Postat Septembrie 8, 2022 Oras:galati Oras:galati Postat Septembrie 8, 2022 Buna ,duminica esti?
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2022 Postat Septembrie 8, 2022 Acum 3 ore, azamantes a spus: Una din cele mai tare tipe de pe forumul asta😍😘 ....o combinatie de frumusete si inteligenta cum rar mai vezi din punctul meu de vedere😘 De fiecare data cand ma duc la ea...incep sa am ganduri stupide (ce ar fi fost daca....am putea sa ne vedem fara sa ne futem si sa discutam...si alte prostii de genu asta ca si cum as fi indragostit😅🤗)...... Nu stiu cine esti dar suna bine ce zici 🙈🙈🙈🙈 multumesc 😘
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2022 Postat Septembrie 8, 2022 Acum 2 ore, danss a spus: Buna ,duminica esti? Ai putea sa ma suni sau sa mi scrii pe wpp. Sunt in buc, nu stiu daca muncesc. Scrie mi
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2022 Postat Septembrie 8, 2022 Acum 1 minut, monikaa a spus: Nu stiu cine esti dar suna bine ce zici 🙈🙈🙈🙈 multumesc 😘 Ma refer la faptul ca nu ti stiu nickname ul … sa nu intelegi gresit
Vizitator monikaa Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2022 Postat Septembrie 10, 2022 Helloooo Muncesc weekend ul asta pana pe la 00:00 pupici 🥰
Vizitator cleopatra1 Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2022 Postat Septembrie 10, 2022 Acum 23 minute, monikaa a spus: Helloooo Muncesc weekend ul asta pana pe la 00:00 pupici 🥰 Ai deja un topic, te rugam sa postezi acolo serviciile si disponibilitatea.
Postări Recomandate