Sari la conținut

🦋Alexandra🦋 - Nouă la voi în oraș❤ 0724693152

Postări Recomandate

• Telefon: 0724693152
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimiii😍

Disponibila pt programari pana la ora 23:00❤

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Heiii❤

Disponibila pt programări pana la ora 23:00💙

20221209_015329.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pt programari pana la ora 23:00💙

📍Locatie:Str Gheorghe Lazar(centru)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Heiii😘😘😘

Disponibila pt programări pana la ora 23:00💙

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimi💋💋💋

Disponibila pt programari pana la ora 23:00💙

📍Locatie:Str Gheorghe Lazar(in centru)

Serviciile mele sunt:
💦Normal (obligatoriu protejat)
💦Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )
💦Sarutari corporale 
💦Masaj 
💦69

💦Dus
💦Mici fantezii
💦Foot fetish (50 extra) 
💦Sex între sâni 
💦Finalizare corporală

💌100/finalizarea

💌200/ora

👉💌Dupa ora 22:00(150/finalizarea;250/ora)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Heiii❤

Disponibilă pt programări pana la ora 23:00💙

Pupiii💋💋💋

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Vizitat astazi posesoarea topicului,pentru o descarcare rapida,fara programare.

Halat 100 lei.

O fata ok,curata cu mult bun simt.Nu este vreo piesa da stie sa se faca placuta.Oral neprotejat executat foarte bine,la normal te calareste bine,curatenie,prosoape curate.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 ore, usermario a spus:

Vizitat astazi posesoarea topicului,pentru o descarcare rapida,fara programare.

Halat 100 lei.

O fata ok,curata cu mult bun simt.Nu este vreo piesa da stie sa se faca placuta.Oral neprotejat executat foarte bine,la normal te calareste bine,curatenie,prosoape curate.

😘😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pt programări pana la ora 23:00❤

Pupiiii💋💋💋

📍Locatie:Str Gheorghe Lazar(centru)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pt programări pana la ora 23:00💙

‼️Ultimele 4 zile la voi in oras‼️

Vizitator Maurizio07
Reputație: 0
Postat

Am reusit sa o cunosc azi pe Alexandra. Am luat legatura cu ea pe whatsapp si am discutat mai multe detalii. Eu avand o mica fantezie cu o poziție mai ciudata( nu stiu cum se numeste) am întrebat dacă acceptă si raspunsul a fost pozitiv. Am stabilit întâlnirea si ne-am văzut la ora stabilita.

Alexandra este o fata micuță de înălțime,cu sani mari si plinuta. Are un comportament frumos fata de tine,glumeață si zâmbitoare pe tot parcursul întâlniri.

Acțiunea a început cu mici sărutări corporale din ambele părți,apoi eu m-am jucat putin cu sânii si păsărică eu( curata,epilata,frumos mirositoare).

On: nota 8..Eu in picioare lângă pat,ea in pat...un oral soft,umed,câteva tendințe reușite de deep...dar fără atentie la vecini. 

Np: nota 9( pentru ca a reusit aceea poziție ciudata). Am început in misionarului ,este cu tine acolo,te mângâie, ceva gemete usoare..am stat câteva minute în această poziție,nu se retrage si te lasa sa o futi.

Partea frumoasa a fost cu poziția ciudata...ea din cate am reusit eu sa îi explic prin whatsapp a inteles altceva. Dar nu a fost o problemă și am făcut varianta mea..poziția nu stiu cum se numeste,e ceva de genul: tu intins pe spate cu picioarele deschise si ridicate în sus,ea in genunchi intre picioarele tale,cu fata la tine se înfige în singura in pula...a reușit Alexandra sa faca treaba asta si eu ma uitam la ea cum se fute singura cu pula mea. A început usor dar după câteva minute sarea in ea de ceea mai mare frumusetea...mișto poziția,se simte foarte bine vaginul ,dar incomoda( pentru câteva minute merita incercata).

Achitat suma de 100 lei pentru o finalizare.

De revenit: daca mai revine,eu as mai face o experiență cu ea..

Per total o experiență mișto,mai ales din cauza acelei poziti...acum nu stiu daca si ea sa simtit ok in acea poziție...dar poate ne spune.

O seara frumoasa!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Maurizio07 a spus:

Am reusit sa o cunosc azi pe Alexandra. Am luat legatura cu ea pe whatsapp si am discutat mai multe detalii. Eu avand o mica fantezie cu o poziție mai ciudata( nu stiu cum se numeste) am întrebat dacă acceptă si raspunsul a fost pozitiv. Am stabilit întâlnirea si ne-am văzut la ora stabilita.

Alexandra este o fata micuță de înălțime,cu sani mari si plinuta. Are un comportament frumos fata de tine,glumeață si zâmbitoare pe tot parcursul întâlniri.

Acțiunea a început cu mici sărutări corporale din ambele părți,apoi eu m-am jucat putin cu sânii si păsărică eu( curata,epilata,frumos mirositoare).

On: nota 8..Eu in picioare lângă pat,ea in pat...un oral soft,umed,câteva tendințe reușite de deep...dar fără atentie la vecini. 

Np: nota 9( pentru ca a reusit aceea poziție ciudata). Am început in misionarului ,este cu tine acolo,te mângâie, ceva gemete usoare..am stat câteva minute în această poziție,nu se retrage si te lasa sa o futi.

Partea frumoasa a fost cu poziția ciudata...ea din cate am reusit eu sa îi explic prin whatsapp a inteles altceva. Dar nu a fost o problemă și am făcut varianta mea..poziția nu stiu cum se numeste,e ceva de genul: tu intins pe spate cu picioarele deschise si ridicate în sus,ea in genunchi intre picioarele tale,cu fata la tine se înfige în singura in pula...a reușit Alexandra sa faca treaba asta si eu ma uitam la ea cum se fute singura cu pula mea. A început usor dar după câteva minute sarea in ea de ceea mai mare frumusetea...mișto poziția,se simte foarte bine vaginul ,dar incomoda( pentru câteva minute merita incercata).

Achitat suma de 100 lei pentru o finalizare.

De revenit: daca mai revine,eu as mai face o experiență cu ea..

Per total o experiență mișto,mai ales din cauza acelei poziti...acum nu stiu daca si ea sa simtit ok in acea poziție...dar poate ne spune.

O seara 

Mersi pt vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea si ca am reusit sa iti indeplinesc aceasta "fantezie"🤗🤗😘😘😘

Te mai astept cu mare drag💋💋💋

Weekend placut iti doresc👄

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pt programari pana la ora 23:00💙

📍Locatie:Str Gheorghe Lazar(in centru)

‼️ULTIMELE 2 ZILE‼️

📞0735050378

Serviciile mele sunt:
🍭Normal (obligatoriu protejat)
🍭Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )
🍭Sarutari corporale 
🍭Masaj 
🍭69

🍭Dus
🍭Mici fantezii
🍭Foot fetish (50 extra) 
🍭Sex între sâni 
🍭Finalizare corporală

🎁100/finalizarea

🎁200/ora

👉🎁Dupa ora 22:00(150/finalizarea;250/ora)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă pt programări pana la ora 20:00💙

‼️ULTIMA ZI LA VOI IN ORAS‼️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunaaa dragiii meiiii🤗🤗🤗🥰🥰🥰

Am revenit la voi in oras pt o saptamana❤❤❤

📍Locație:Emile Zola Nr.2(langa Palatul Culturii)

📞0735050378📞

Serviciile mele sunt:
🍭Normal (obligatoriu protejat)
🍭Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )
🍭Sarutari corporale 
🍭Masaj 
🍭69

🍭Dus
🍭Mici fantezii
🍭Foot fetish (50 extra) 
🍭Sex între sâni 
🍭Finalizare corporală

🎁100/finalizarea

🎁200/ora

👉🎁Dupa ora 22:00(150/finalizarea;250/ora)

20230124_175911.jpg

• Inimioara 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salutare,

Dacă site-ul a revenit la scopul lui inițial am zis că e timpul sa vin și eu cu ceva informații care vă pot fi de folos. Nu am citit pe nicăieri o descriere a faptului că fata este plinuță binișor. Din poze eu nu mi-am dat seama de dimensiunile exacte, posibil să nu fiu eu un bun observator. Pozele sunt ale ei dar,din punctul meu de vedere o avantajează. Programarea a avut loc pe WhatsApp, respectată de ambele părți. 

Fata este cooperantă, încearcă și uneori reușește să se facă plăcută însă nu pot vorbii de Gfe. Mai aproape de descriere ar fi politicoasă și respectuoasă. Sexul decent, nu m-a dat cu nimic pe spate! Un aspect pozitiv este că are sânii generoși și poți experimenta un "tits fuck" de calitate. Notele generale sunt următoarele:

Oral:7

Normal:7 

Sex intre sâni:8

Cadoul este cel menționat în postarea anterioara.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 minute, petremarin30 a spus:

Salutare,

Dacă site-ul a revenit la scopul lui inițial am zis că e timpul sa vin și eu cu ceva informații care vă pot fi de folos. Nu am citit pe nicăieri o descriere a faptului că fata este plinuță binișor. Din poze eu nu mi-am dat seama de dimensiunile exacte, posibil să nu fiu eu un bun observator. Pozele sunt ale ei dar,din punctul meu de vedere o avantajează. Programarea a avut loc pe WhatsApp, respectată de ambele părți. 

Fata este cooperantă, încearcă și uneori reușește să se facă plăcută însă nu pot vorbii de Gfe. Mai aproape de descriere ar fi politicoasă și respectuoasă. Sexul decent, nu m-a dat cu nimic pe spate! Un aspect pozitiv este că are sânii generoși și poți experimenta un "tits fuck" de calitate. Notele generale sunt următoarele:

Oral:7

Normal:7 

Sex intre sâni:8

Cadoul este cel menționat în postarea anterioara.

Multumesc frumos pt recenzie😘😘😘

Si app de poze,cred ca toate incercam sa facem niste poze care sa ne avantajeze cat mai mult,cat despre faptul ca sunt plinuta/grasuta,cum vrei tu sa spui,eu nu am ascuns asta niciodată,dar ma repet,e normal si cred ca toate incercam sa facem poze in asa fel incat sa ne avantajeze cat mai mult☺☺☺

Ma bucur totusi ca te-ai simtit bine si a fost totul ok😘🤗

Te pup si o zi frumoasa iti doresc ❤

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pt programari🩷🩷🩷

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...