Sari la conținut

Aventura 2 fete ( threesome)

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Salut dragi prieteni, 

Îmi doresc de ceva timp de pana sa am probleme medicale (nu grave, nu este boala cu transmitere sexuala îmi fac analize medicale din 3 în 3 luni, mai ales am povestit-o într-un alt topic ce problema am) as dorii sa știu ce fete sunt în Ploiești care ar dorii sa facă un threesome. Atât voi prieteni puteți sa îmi sugerați fete și chiar fetele sunt rugate sa intervină în discuție. 

Mulțumesc. 

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Democrată Congo
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Democrată Congo
Postat
Acum 7 ore, anefsex a spus:

Salut dragi prieteni, 

Îmi doresc de ceva timp de pana sa am probleme medicale (nu grave, nu este boala cu transmitere sexuala îmi fac analize medicale din 3 în 3 luni, mai ales am povestit-o într-un alt topic ce problema am) as dorii sa știu ce fete sunt în Ploiești care ar dorii sa facă un threesome. Atât voi prieteni puteți sa îmi sugerați fete și chiar fetele sunt rugate sa intervină în discuție. 

Mulțumesc. 

Fata asta noua cu implanturi  Loredana sau cum o cheama, cica face cu colega daca e solicitata. 

• Like 7
Postat

0727253804

Încearcă aici, am sunat eu alaltăieri și erau 2 fete care făceau la dublu, zona Coreco, una de 25 ani, alta 20 ani.

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, caineleDDB a spus:

Fata asta noua cu implanturi  Loredana sau cum o cheama, cica face cu colega daca e solicitata. 

Mulțumesc pentru informație, dar am văzut recenzia ta în legătură cu ea mai ales ca are GFE slab, pe lângă asta colega ei cere 200\h și depaft prețul este altfel, cere cu 100 în plus. 

Postat

Imi  doresc sa fie mai "dragastoase" sa se simtă ceva nu pe modul "hai gata dezbrăcate și trecem la treaba" sa fie o atmosfera plăcută.

Voi ce spuneți prieteni sa am răbdare sa caut aici sau sa ma duc în București pentru asa ceva. 

• Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
Postat
Acum 4 minute, anefsex a spus:

Imi  doresc sa fie mai "dragastoase" sa se simtă ceva nu pe modul "hai gata dezbrăcate și trecem la treaba" sa fie o atmosfera plăcută.

Voi ce spuneți prieteni sa am răbdare sa caut aici sau sa ma duc în București pentru asa ceva. 

Cred că în București este alegerea perfectă părerea mea 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...