anefsex Reputație: 793 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10, 2022 Salut dragi prieteni, Îmi doresc de ceva timp de pana sa am probleme medicale (nu grave, nu este boala cu transmitere sexuala îmi fac analize medicale din 3 în 3 luni, mai ales am povestit-o într-un alt topic ce problema am) as dorii sa știu ce fete sunt în Ploiești care ar dorii sa facă un threesome. Atât voi prieteni puteți sa îmi sugerați fete și chiar fetele sunt rugate sa intervină în discuție. Mulțumesc.
matei cosmin Reputație: 280 Postat Septembrie 11, 2022 Postat Septembrie 11, 2022 In afara de pisicute , nu stiu daca mai sunt si altele la noi.😁👍 1
caineleDDB Reputație: 4780 Postat Septembrie 11, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Septembrie 11, 2022 Acum 7 ore, anefsex a spus: Salut dragi prieteni, Îmi doresc de ceva timp de pana sa am probleme medicale (nu grave, nu este boala cu transmitere sexuala îmi fac analize medicale din 3 în 3 luni, mai ales am povestit-o într-un alt topic ce problema am) as dorii sa știu ce fete sunt în Ploiești care ar dorii sa facă un threesome. Atât voi prieteni puteți sa îmi sugerați fete și chiar fetele sunt rugate sa intervină în discuție. Mulțumesc. Fata asta noua cu implanturi Loredana sau cum o cheama, cica face cu colega daca e solicitata. 7
adyadyyy Reputație: 393 Postat Septembrie 11, 2022 Postat Septembrie 11, 2022 0727253804 Încearcă aici, am sunat eu alaltăieri și erau 2 fete care făceau la dublu, zona Coreco, una de 25 ani, alta 20 ani. 1
anefsex Reputație: 793 Postat Septembrie 11, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 11, 2022 Acum 4 ore, caineleDDB a spus: Fata asta noua cu implanturi Loredana sau cum o cheama, cica face cu colega daca e solicitata. Mulțumesc pentru informație, dar am văzut recenzia ta în legătură cu ea mai ales ca are GFE slab, pe lângă asta colega ei cere 200\h și depaft prețul este altfel, cere cu 100 în plus.
anefsex Reputație: 793 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 12, 2022 Alte fete nu sunt disponibile pentru asa ceva?
anefsex Reputație: 793 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 12, 2022 Imi doresc sa fie mai "dragastoase" sa se simtă ceva nu pe modul "hai gata dezbrăcate și trecem la treaba" sa fie o atmosfera plăcută. Voi ce spuneți prieteni sa am răbdare sa caut aici sau sa ma duc în București pentru asa ceva.
iguana Reputație: 60 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Septembrie 12, 2022 Acum 4 minute, anefsex a spus: Imi doresc sa fie mai "dragastoase" sa se simtă ceva nu pe modul "hai gata dezbrăcate și trecem la treaba" sa fie o atmosfera plăcută. Voi ce spuneți prieteni sa am răbdare sa caut aici sau sa ma duc în București pentru asa ceva. Cred că în București este alegerea perfectă părerea mea 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum