Sari la conținut

Emma -101% poze reale 0734540076

Emma100

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Salutare!

Revizitat in cursul zilei de sambata d-ra titulara a acestui topic.

Am asteptat sa revina, e pe gusturile mele! :) Mai mult de atat, am constatat destul de multe schimbari in bine pentru aceasta activitate. Si de comportament, si de implicare, si de outift.

Imi place foarte mult de ea, e frumoasa( pe gusturile mele), finuta si mult mai smart decat ce gasesc dupa usi de obicei.

Facut programare din scurt si am avut noroc de disponibilitate.

Locatia aceeasi. Emma ma astepta intr-un outfit rosu + acei pantofi din catifea rosie ce au facut-o mai inalta decat mine :D ...initial am crezut ca nu este ea ... subitirica, pielea catifelata, sanii frumosi...dantura perfecta si ochii frumosi de o claritate ce nu o poti trece cu vederea.

Dupa un refresh scurt la baie, am purces in dormitor.

ON - asa cum trebuie, soft si lent si fara graba.

NP - doar si maxim 2 pozitii.

GFE - m-am simtit bine in compania ei, si face tot posibilul sa se faca placuta.

O incadrez pe Emma in topurile mele, personale.

Te pup si-ti multumesc!

• Like 4
  • Inimioara 2
  • Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA
Postat
Acum 49 minute, Emma100 a spus:

Te aștept cu drag cu altă ocazie, sunt în aceea perioadă a lunii🥺

Vorba ta, cu altă ocazie. 

• Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 10 ore, Emma100 a spus:

Nu am uitat, persoanele care au fost la mine știu de ce durează la poze și nu e așa simplu precum pare🫣 însă așa cum am spus, o sa postez😘

Acum daca tot esti libera pana joi poate reusesti sa le postezi 

• Oras:ClujNapoca
  • Oras:ClujNapoca
Postat

aveti idee unde e locatia? ar fi util sa fie in semnatura titularului.. altfel scrolezi la greu cautand..

multu

Postat

Am fost si eu la Dra. Comunicare greoaie, raspunde greu, intr un final am ajuns la apartament.  Emma frumoasa, apetisanta, seamana putin cu fosta secretara blonda  de la Cleo ( Elena parca si zicea) ptr cunoscatori. 

Ma serveste cu apa, achit 200 lei , intru la dus. Telefonul beep, beep.. ii cer sa l puna pe silent ca ma deranjeaza. Ies,  ma pofteste in dormitor, o sarut pe gat, pe sani, ma avertizeaza ca pe gat si fata nu e voie  , ca se irita... incerc FK, intoarce capul. Ok. Ma intind , trece la ON soft, placuta imagine, continuam cu NP.. placut. Finalizez in balonas si la dus. Timp in care ea butoneaza. La plecare o intreb cum merge business ul in CJ. Zice ca i full. No bravo

Locatie : daca te tine mult la interfon nu prea i ok, foarte expus

Dra: frumoasa, ti o doresti

Gfe: 7 , lipsa FK sau alte saruturi pe corp, doar cateva atingeri.. nu foarte atenta cu clientul..probabil fiind " full" nu trebe sa si bata capul

De revenit: in cazuri de forta majora 

• Like 8
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0264413456
  • Telefon: 0264413456
Postat

Bună

Îți poți anunta disponibilitatea?

Nu pari a fi activa zilele acestea.

Postat
La 28.02.2023 la 10:37, Emma100 a spus:

Bună! A intervenit ceva, atât duminică cât și ieri nu am activat…🫣 astăzi ma găsiți de la 12:30 la 21:00‼️🥰🥰 vă aștept cu programări pe wapp ( programările care nu sunt confirmate vor fi anulate)‼️

Pozele promise cand? 

• Telefon: 0734540076
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat
La 28.02.2023 la 10:37, Emma100 a spus:

Bună! A intervenit ceva, atât duminică cât și ieri nu am activat…🫣 astăzi ma găsiți de la 12:30 la 21:00‼️🥰🥰 vă aștept cu programări pe wapp ( programările care nu sunt confirmate vor fi anulate)‼️🤷🏼‍♀️

ce cur rotund are nebuna asta😦

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...