xxxnickxxx Reputație: 301 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 14, 2022 Acum 19 ore, ramonaxxx1 a spus: youth residence,vis a vis de o spalatorie auto cu jetoane…..oricum ma voi muta maine cred intr o zona mai buna astept recomandarile voastre🥰 Este ok și zona Vitan în care ești. De preferat ar fi mai aproape de Mall Vitan.
ramonaxxx1 Reputație: 8 Postat Septembrie 14, 2022 Telefon: (0736) 668 041 Oras:bucuresti Telefon: (0736) 668 041 Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2022 3 hours ago, xxxnickxxx said: Este ok și zona Vitan în care ești. De preferat ar fi mai aproape de Mall Vitan. locatie noua -ROND ALBA IULIA -scara de langa cec bank 1
inconfundabil Reputație: 240 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2022 La 13.09.2022 la 14:59, ramonaxxx1 a spus: momentan preturile si serviciile raman la fel 150 de lei finalizarea 200 ora servicii: Sex normal protejat Sex oral protejat / neprotejat in functie de igiena ta Gfe si fk COB CIM (EXTRA50) COF(EXTRA50) A mărit pretul la 250 ora, cu preturile crescând asa ajunge la 500 lei ora pana in primăvară
fulgamariusi Reputație: 47 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Septembrie 14, 2022 Acum 5 minute, inconfundabil a spus: A mărit pretul la 250 ora, cu preturile crescând asa ajunge la 500 lei ora pana in primăvară Am fost eu puțin mai devreme, m-a pus sa aștept 45 de minute sa se elibereze, nu se țin cont de programări, probabil primul venit primul servit.... O tipă înaltă destul de drăguță dar slim.. Nu este pe gustul meu asa ca nu am rămas, sâni frumoși ce am putut sa vad asa rapid. Probabil dacă ajungeam sus îmi spunea tot 250 de lei, este cu mai multe fete în locație. Cât am stat sa aștept am mai văzut-o odată ieșind sa ii deschidă unei tipe. Nu prevăd un viitor prea strălucit pe forum dacă nu este transparentă și sa comunice totul asa cum este corect față de membrii forumului 4 2
vlad.tepes Reputație: 109 Postat Septembrie 14, 2022 Postat Septembrie 14, 2022 Acum 1 oră, fulgamariusi a spus: Am fost eu puțin mai devreme, m-a pus sa aștept 45 de minute sa se elibereze, nu se țin cont de programări, probabil primul venit primul servit.... O tipă înaltă destul de drăguță dar slim.. Nu este pe gustul meu asa ca nu am rămas, sâni frumoși ce am putut sa vad asa rapid. Probabil dacă ajungeam sus îmi spunea tot 250 de lei, este cu mai multe fete în locație. Cât am stat sa aștept am mai văzut-o odată ieșind sa ii deschidă unei tipe. Nu prevăd un viitor prea strălucit pe forum dacă nu este transparentă și sa comunice totul asa cum este corect față de membrii forumului O fi colega cu alexa aia mica si blonda
crissti98 Reputație: 5419 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Septembrie 15, 2022 La cata aplecare si dorintza de scris au colegii....probabil ca au fost, dar "stealth" Eu, unul, era cat pe ce...dar m-am nimerit in ziua cu mutarea, deci n-am mai reusit. Daca voi mai gasi ocazia, clar scriu. Ca ma intriga. Sper, oricum, ca aia vor scrie sa fie mai coerentzi decat colegul...ca m-a disperat!!! 🤬🤬🤬 (nedumeririle, cu rosu) Acum 22 ore, fulgamariusi a spus: Am fost eu puțin mai devreme, m-a pus sa aștept 45 de minute sa se elibereze, nu se țin cont de programări, probabil primul venit primul servit.... OK. Deductia asta e clara. O tipă înaltă destul de drăguță dar slim. (Pai...cam asa se "promoveaza" pe-aici, caprioara, nu? Nu e ..."falsch") Nu este pe gustul meu (PLM!!! de ce-ai fost, atunci?) asa ca nu am rămas (?...deci, ai fost "sus"!) sâni frumoși ce am putut sa vad asa rapid. Probabil dacă ajungeam sus (? Pai...atunci, pana unde ai ajuns, ca sa-i vezi sanii, din fraza de mai inainte??) îmi spunea tot 250 de lei, este cu mai multe fete în locație. N-am intzeles nimic A "fost sus" sau nu? Daca nu, de unde stie ca "este cu mai multe fete"...si cum 'izda ma-sii a "vazut" sanii"? Unde "n-a ramas"...in locatie, sau la postul de observare???) Cât am stat sa aștept (Cre' ca de-aici toate concluziile) am mai văzut-o odată ieșind sa ii deschidă unei tipe. Aha! Deci...a observat "din afara" din parcare/din copacul in care s-a urcat/de pe banca pe care s-a asezat... O fi concluzia corecta? Nu prevăd un viitor prea strălucit pe forum dacă nu este transparentă și sa comunice totul asa cum este corect față de membrii forumului...pai, sincer acum, tu ce dreaq ne-ai comunicat???? Nu-i iau apararea caprioarei, ca mi-a f*utut ziua aia dar....poola mea! prea ne credeti tampitzi! Sau credetzi ca toti sunt de nivelul vostru! Si-asta ma enerveaza. Suntetzi in spiritul "cu televizorul ati prostit poporul" numai ca aia, la TV, erau de 1000 de ori mai deshtepti ca "voi". Invatzati dreaq sa scrieti "logic" si coerent si dupa aia postati! Va batetzi joc de inteligentza unora, care se simt jignitzi (printre care si eu). Isar daca nu vreti sa va batetzi joc, atunci e si mai rau: va credetzi " 'telectuali" si "trend-setteri"....pfuahhh 🤮 Romanu' e deshtept..."Prostul nu e prost destul, daca nu e si FUDUL!!!" Hai va (te) pooop doooolce @fulgamariusi... 🤮 3 1
inconfundabil Reputație: 240 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2022 La 14.09.2022 la 22:12, fulgamariusi a spus: eu puțin mai devreme, m-a pus sa aștept 45 de minute sa se elibereze, nu se țin cont de programări, probabil primul venit primul servit.... O tipă înaltă destul de drăguță dar slim.. Probabil este un cuib de zburătoare cu recenzii de la guvizi. Zilele acestea am fost prea ocupat sa am timp sa bag o verificare, dar saptamana sigur imi fac timp. 1
fulgamariusi Reputație: 47 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Septembrie 16, 2022 Acum 14 ore, crissti98 a spus: La cata aplecare si dorintza de scris au colegii....probabil ca au fost, dar "stealth" Eu, unul, era cat pe ce...dar m-am nimerit in ziua cu mutarea, deci n-am mai reusit. Daca voi mai gasi ocazia, clar scriu. Ca ma intriga. Sper, oricum, ca aia vor scrie sa fie mai coerentzi decat colegul...ca m-a disperat!!! 🤬🤬🤬 (nedumeririle, cu rosu) Nu-i iau apararea caprioarei, ca mi-a f*utut ziua aia dar....poola mea! prea ne credeti tampitzi! Sau credetzi ca toti sunt de nivelul vostru! Si-asta ma enerveaza. Suntetzi in spiritul "cu televizorul ati prostit poporul" numai ca aia, la TV, erau de 1000 de ori mai deshtepti ca "voi". Invatzati dreaq sa scrieti "logic" si coerent si dupa aia postati! Va batetzi joc de inteligentza unora, care se simt jignitzi (printre care si eu). Isar daca nu vreti sa va batetzi joc, atunci e si mai rau: va credetzi " 'telectuali" si "trend-setteri"....pfuahhh 🤮 Romanu' e deshtept..."Prostul nu e prost destul, daca nu e si FUDUL!!!" Hai va (te) pooop doooolce @fulgamariusi... 🤮 Salutare colegu! Sunt de acord cu tine nu am fost coerent! În fața blocului ei este o bancă pe care am stat cât timp am așteptat-o și de acolo am văzut când a ieșit să îi deschidă fetei Nu mergea interfonul și trebuia sa coboare ea sa deschidă! La fel s a întâmplat și în cazul meu! Și la parter a venit îmbrăcată pereche de pantaloni scurți(asa am văzut ca este mai slim decât îmi place mie și am văzut în poze) și un maieu(asa i-am văzut decolteul) gusturile nu se discută... Fac mereu prostia să scriu la volan și nu mereu sunt atent la ce scriu. Încercați sa luați constructiv ce se scrie pe aici și mai lăsați răutățile O concluzie este ca nu respectă programările. Asta am vrut sa pun în evidență. 3 2 1
sorinstate99 Reputație: -9 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2022 On 9/13/2022 at 1:22 PM, Sixsex said: Va salut colegii futaciosi! Aseara pe la ora 3:50 am ajuns si eu la fătuca asta frumosa. incepem cu inceputul: Locatia- energeticienilor 9-11 fata n fata cu o spalatorie. Apartamentul curat, baia curata. Nu m am dusat pentru ca eram deja fresh dupa spritz:) (2-3 pahare) Ma intâmpina cu un prosop pe ea , Bruneta.. tatuaj pe mana stanga. Sau dreapta? Nu mai stiu😂😂.. Inaltă fratilor , nu stiu exact dar niste picioare frumose.. sani mari si frumosi , buze care se muleaza pe capu pulii perfect. Curul micut dar bun, rotund moale , ai de ce sa apuci in pozitiile corespunzatoare. Cand trebuia sa ma vad cu ea mai era si altcineva in asteptare… si mi a spus ca poate doar o finalizare.. la asta as vrea sa lucreze pentru ca voiam sa stau sa o cunosc , sa stam degeaba o ora macar.Dar.. mi a fost de ajuns o finalizare. m am intins in pat , a venit langa mine si a inceput sa mi faca o laba de inceput si vorbeam.. jack al meu nu se trezea asa ca i am spus sa l suga putin.. oralul ok , incercari de deep , lins pe cap pe toata pula , scuipat.. destul de ok, doar ca voiam ceva mai hard, dar poate nu duce:) Il sugea incontinu , sunt fan oral poate ati mai vazut recenzile mele , doar ca voiam sa i incerc si pasarica… problema cu prezervativu puliii , nu a folosit lubrifiant asa ca nu reusea sa l bage , si am ajutato eu. Se simte bine in pula , se misca , se freaca. Am dat eu ce am dat dupa s a pus intr o pozitie forta rau si m a futut ea (nu stiu cum se numeste nu le stiu dupa nume:) Dupa ce ca mai astepta cineva jos la scara.. tot nu ma simteam presat de timp. Adica vorbeam ma sugea , ne mai si futeam super de treaba.( nu prea m am simtit ok ca mai astepta cineva pentru ca te simti asa nasol stii.. ai vrea sa fii unic:)) oricum sigur baiatu care astepta jos sigur si a facut o idee proasta dsp mine😂😂 Si brunet si tatuaje pe cap si pe maini.. sigur ala e pestele in gandu lui😂😂 daca vezi asta fratelo.. sa stii ca nu s genu👮♀️😘 150 fin. Cim 50 extra cof la fel. Zice ca la cob tot extra doar ca nu prea are rost sa iei extra , eu nu am mai vazut decat la ea. Oricum nu am decartat nimic extra pentru ca nu mi a spus nimic. (Finalizarea find pe sani ei frumosi si dulci (ii ador jur) ) Ma simteam ca deja o cunosc si am venit sa dau un nr sa fumam ceva si cam atat😂😂😂(n am fumat nimic) 😂😂😂 o recomand cu drag pentru amatori slim, si inalte. Frumoasa foc parerea mea. Si dulce , si caracter frumos. Note nu dau ca nu vreau.. nu am atata experienta aici si nu vreau sa gresesc. O SA NE MAI REVEDEM IN CURAND RAMONA❤️ Te pup dulce. Tu ești 100% proxenetul ei Prea insiști aici cu detalii Daca erai coleg postai o dată și gata, Dar tu îți promovezi epava 1
Sexaddicted2 Reputație: 57 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:zona de nord Oras:zona de nord Postat Septembrie 18, 2022 La 16.09.2022 la 11:40, fulgamariusi a spus: Salutare colegu! Sunt de acord cu tine nu am fost coerent! În fața blocului ei este o bancă pe care am stat cât timp am așteptat-o și de acolo am văzut când a ieșit să îi deschidă fetei Nu mergea interfonul și trebuia sa coboare ea sa deschidă! La fel s a întâmplat și în cazul meu! Și la parter a venit îmbrăcată pereche de pantaloni scurți(asa am văzut ca este mai slim decât îmi place mie și am văzut în poze) și un maieu(asa i-am văzut decolteul) gusturile nu se discută... Fac mereu prostia să scriu la volan și nu mereu sunt atent la ce scriu. Încercați sa luați constructiv ce se scrie pe aici și mai lăsați răutățile O concluzie este ca nu respectă programările. Asta am vrut sa pun în evidență. La inceputul saptamanii era la 150h , 100% nu lucra cu programari, sigur il lua pe primul ajuns in zona. Acum ca a schimbat locatia, cu una mai buna, ar trebui sa lucreze cu programari daca vrea sa reziste aici. Din poze pare f. interesanta, pacat totusi ca e la 250h, are concurenta serioasa, concurenta pe baza de programari chiar in zona.
maleacatalin Reputație: 55 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2022 o recenzie corecta avem si noi despre domnita?! chiar as incerca, dar nu ma mai risc...doar dupa recenzii reale, am luat destule tepe de la userii inscrisi in ultimii 2-3 ani.
Tommy90220 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2022 Telefon: 0000 Oras:Voluntari Telefon: 0000 Oras:Voluntari Postat Septembrie 21, 2022 Anunțul încă este activ
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum