Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2022 Hello 💜ma numesc Ema , am 30 de ani,65 kg și 1.76 cm înălțime . Sunt pentru prima data la voi in oraș și sper sa ne simțim bine și sa avem numai întâlniri reușite💜 Programările se efectuează pe whatsapp sau mesaj. Programările se vor confirma cu 30min-1h înainte, daca nu vor fii confirmate , voi anula tot ! 💟 Serviciile mele sunt ⬇️ ♦️Oral protejat ♦️Oral neprotejat (in functie de igiena ) ♦️Finalizare orala ♦️Finalizare corporala ♦️Sarutari Corporale ♦️GFE ♦️69 ♦️Sex normal in diferite pozitii ♦️Sex anal ( in functie de marime , este inclus doar la 1h si este 1 singur numar )Extra 100 lei ♦️Foot fetish ♦️Foot job ♦️Diferite fantezii( in limita bunului simt) ♦️Dominare Soft ( detin dildo, vibratoare , strapon )- 400 lei 1h ( Nu include Sex, doar Oral cu CIM ,COB ) ♦️Masaj prostata ♦️Cunnilingus ♦️Annilingus pasiv ♦️Sex intre sani Pretul este :200 finalizarea (30 minute) 300ora ( 60 minute ,2 finalizari ) Zona : Complex Maurer - str Nicolae Labiș 53 . 1 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 13, 2022 Am uitat sa specific , astazi voi fii disponibila decat pana la ora 20:00. De miercuri , de la ora 9:30 la 21:30, iar Sambata Program scurt - 10:00- 14:00 . ❌ Duminica voi fii indisponibila ! ❌ 1
nirolfnirolf Reputație: 682 Postat Septembrie 13, 2022 Postat Septembrie 13, 2022 Bine ai venit,Ema! Mult succes,sa stai cat mai mult la brasov! 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 13, 2022 Acum 51 minute, nirolfnirolf a spus: Bine ai venit,Ema! Mult succes,sa stai cat mai mult la brasov! Multumesc frumos !!! 😘 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2022 Buna Dimineata 🌞 2
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 15, 2022 Buna dimineata !!! Disponibila pt Programari !!! O zii frumoasa tuturor 😘🌞🤩 1 4
zddbv11 Reputație: 3 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Septembrie 15, 2022 Am fost astazi Ema, si pot spune ca este o domnisoara foarte draguta , frumoasa cu un corp bine proportionat, si foarte placuta in convorbire. Am fost foarte placut impresionat de prestatia ei . Face un oral bestial cu foarte mare atentie la zonele adiacente umed si deep plus alte tehnici interesante. Locatie : Complex Maurer Residences Aspect:8/10 : frumusica , inalta . Atitudine : 10/10 : prietenoasa , vorbareata, o fata cu capul pe umeri , bun simt. ON: 10/10 Igiena : 10/10: nimic suspect . Cadou :300 lei /h Raport calitate/pret :10/10 - De vizitat! O experienta placuta ! Spor!!! 2 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 15, 2022 Acum 9 minute, zddbv11 a spus: Am fost astazi Ema, si pot spune ca este o domnisoara foarte draguta , frumoasa cu un corp bine proportionat, si foarte placuta in convorbire. Am fost foarte placut impresionat de prestatia ei . Face un oral bestial cu foarte mare atentie la zonele adiacente umed si deep plus alte tehnici interesante. Locatie : Complex Maurer Residences Aspect:8/10 : frumusica , inalta . Atitudine : 10/10 : prietenoasa , vorbareata, o fata cu capul pe umeri , bun simt. ON: 10/10 Igiena : 10/10: nimic suspect . Cadou :300 lei /h Raport calitate/pret :10/10 - De vizitat! O experienta placuta ! Spor!!! Multumesc frumos pt vizita si apreciere, si te mai astept cu drag ! 😘
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 16, 2022 Buna dimineata !!! Disponibila pt programari - de preferat pe Whatsapp 😊 O zii frumoasa tuturor ! 1 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 16, 2022 Acum 39 minute, orbit100 a spus: colega ai ? Daca as fi avut , as fi precizat in descrieri ! Nu am , sunt singura in locatie! 🙃 1
justcurios23 Reputație: 62 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Septembrie 16, 2022 Buna seara stimați confrați,tocmai ce am fost la Ema astăzi și pot să spun că am făcut o alegere buna ,Ema cu doua capete mai înaltă decât mine deci cei 1.76 declarați sunt acolo.Ema o tipă joviala și cu un simt al umorului am avut ce discuta in pauzele dintre....Am beneficiat la o ora de ON bun și umed cu atenție la sateliți și de NP in diferite poziții.A doua finalizare am optat pt un CIM de vis unde a stors tot.Eu zic că merită păstrată în Brașov aici depinde și de noi clar.Multumesc Ema pentru primire și servicii,de vizitat eu zic că DA. DTD 300/h.Presiune in instalații dragii mei și încă odată mulțumesc Ema 🤗🤗🤗 1 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 16, 2022 1 oră în urmă, justcurios23 a spus: Buna seara stimați confrați,tocmai ce am fost la Ema astăzi și pot să spun că am făcut o alegere buna ,Ema cu doua capete mai înaltă decât mine deci cei 1.76 declarați sunt acolo.Ema o tipă joviala și cu un simt al umorului am avut ce discuta in pauzele dintre....Am beneficiat la o ora de ON bun și umed cu atenție la sateliți și de NP in diferite poziții.A doua finalizare am optat pt un CIM de vis unde a stors tot.Eu zic că merită păstrată în Brașov aici depinde și de noi clar.Multumesc Ema pentru primire și servicii,de vizitat eu zic că DA. DTD 300/h.Presiune in instalații dragii mei și încă odată mulțumesc Ema 🤗🤗🤗 Si eu iti multumesc pt vizita si apreciere si te mai astept cu drag ! 🤗😘 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 17, 2022 Buna Dimineata oameni frumosi !!! Astazi sunt Disponibila pana la ora 14:00 !!! ❌Duminica Indisponibila ❌ O zi buna va doresc ! 2 2
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 19, 2022 Buna dimineata !!! ‼️‼️Ultimele 2 zile in Brasov !‼️‼️ Disponibila pana la 22:00 ! O zii senina tuturor ! 1
Ema30 Reputație: 43 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2022 ‼️‼️Buna seara dragilor, din pacate vizita mea la voi a luat sfarsit ! Mi a parut bine de cunostinta , celor care m au vizitat . Sunteti niste oameni minunati ! Probabil voi reveni peste cateva saptamani ! Va pup si va imbratisez cu drag !!! ‼️‼️ 💜O seara frumoasa tuturor ! 💜🌚
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum