Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Vizitator Tinderboy

Postări Recomandate

Reputație: 161
  • Oras:x

aaaa...

eu prost năzuiam că cineva bun  mediator va face posibilă minunea ...însă tot eu prost mi-am amintit că tot "cineva " și-a băgat coada ....și cum drak sa o mai scoată acum la liman  fiindacă tot el ar pica in penibil ba.....îi caca  ...ba nu ,...de fapt îi bun .....😅😅😅😅😅😅

Link spre comentariu
Reputație: 648
  • Oras:Sud
Acum 6 minute, Pullon a spus:

aaaa...

eu prost năzuiam că cineva bun  mediator va face posibilă minunea ...însă tot eu prost mi-am amintit că tot "cineva " și-a băgat coada ....și cum drak sa o mai scoată acum la liman  fiindacă tot el ar pica in penibil ba.....îi caca  ...ba nu ,...de fapt îi bun .....😅😅😅😅😅😅

Eu nu cred ca cineva de pe acest minunat forum te a lucrat . 

Și nici pe Sofica nu o cred ca a zis ca .... nu te primește Amyra ...ca a vorbit ea .

Ce cred și sunt sigur...cu siguranță tu ți ai tăiat creaca de sub picioare ....și acum pt a nu știu cata oara ...cazi victima ..în capcana ta . 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
Acum 31 minute, ionicagigel a spus:

Nu merge publi la mine,dar Maia asta știu că e manevră. Și al doilea anunț cred că la fel.

Toate astea cu' nouă în oraș ' sunt 90% varzao sau fake.

Încearcă la Daria,spui că ești băiat finutz,mai pe la inceput așa..bla,bla..

Link spre comentariu

Uite ajuta l pe noul coleg ....ca sigur ...știi câte ceva ....de cele doua cadane . 

Ca ai adus în discuție....sa fie bine sa nu fie rău.  Ai un prilej sa dovedești că al de Caru ii baiat . 

• Haha 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, alexx991 a spus:

Daca tu crezi ca @spermezeu28 este Giulia sau Selena te inseli grav de tot si iti spun sigur ca nu este el pentru ca si ele au spus acelasi lucru care si-au dat seama imendiat ca despre ele era vorba cand ai inceput u sa crezi k EL este o EA si nu este este un EL. Si lumina de la capatul tunelului nu iti mai face sperante aiurea pentru ca nu sunt pentru tine si tin sa te dezamagesc ca nu o sa mai ajungi pe la ele iti spun foarte sigur.

Trebuia sa-l mai lasi sa credea ca sunt Sofia sau Giulia😂😂😂😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 38 minute, Pullon a spus:

uite că ne prea  întindem și nu are rost ,

eu zic pass și ne vedem fiecare  de poezia noastră dar este  limpede că va fi ireversibil și nu mai este loc de întors 😊,

ne mai  auzim poate la anul sau peste ani  și vedem ce și cum 🤗😊

Esti bolnav psihic omule, suferi rau de tot😂😂 

Dupa 2-3 contre gata, iar faci pe victima iar ne auzim la anul, iar iti stergi contul😂😂😂😂😂 

Telenovela Caru Sezon 7 Ep.1 a inceput😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 7 minute, spermezeu28 a spus:

Esti bolnav psihic omule, suferi rau de tot😂😂 

Dupa 2-3 contre gata, iar faci pe victima iar ne auzim la anul, iar iti stergi contul😂😂😂😂😂 

Telenovela Caru Sezon 7 Ep.1 a inceput😂😂

aaa,

nu o sa șterg nici un cont , o să vă dau la cam toți inimioare fiindcă chiar  le meritați 🤗😊😉

Link spre comentariu
Reputație: 349
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
1 hour ago, ionicagigel said:

La fel ca alexxxis21 recomand tot pe Daria, ca in rest nu stiu daca merita-si la ea chiar sunt pozele ei!!!

Link spre comentariu
Acum 38 minute, Pullon a spus:

aaa,

nu o sa șterg nici un cont , o să vă dau la cam toți inimioare fiindcă chiar  le meritați 🤗😊😉

Bravo 🙏🙏

❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Cel mai probabil (sfătuit corect chiar de voi) nu va mai dura mult până sa realizez că "halvița" nu stă intr-o persoană  x sau y , indiferent cine ar fi aceea și cea mai importantă chestie este liniștea , să fii așa detașat , relaxat și tu să alegi unde să încânți cu prezența ta ....că cică bani au și ....nii ,  🤷

Link spre comentariu
Acum 47 minute, Pullon a spus:

Cel mai probabil (sfătuit corect chiar de voi) nu va mai dura mult până sa realizez că "halvița" nu stă intr-o persoană  x sau y , indiferent cine ar fi aceea și cea mai importantă chestie este liniștea , să fii așa detașat , relaxat și tu să alegi unde să încânți cu prezența ta ....că cică bani au și ....nii ,  🤷

Ce halviță !

Eu cred că au miere-n păsărikă!🤣

• Haha 1
Link spre comentariu

la una chiar nu mai știu , am neglijat-o probabil  și poate că fu geloasă pe aillaltă care însă  nu te lasă să bagi botu la borcanul cu miere .....doar că  mai aveam cv de rezolvat ...da nu fu sa fie , cv legat de silicoane numai că acum au ambele ........😁😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Pullon a spus:

la una chiar nu mai știu , am neglijat-o probabil  și poate că fu geloasă pe aillaltă care însă  nu te lasă să bagi botu la borcanul cu miere .....doar că  mai aveam cv de rezolvat ...da nu fu sa fie , cv legat de silicoane numai că acum au ambele ........😁😅😅😅

Lasă Caru ....stai chill....cu toata' ncrederea te razbunam noi...

Numa trio o sa facem ...

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 4 minute, po2024ve a spus:

Numa trio o sa facem ...

bine și așa însă era o variantă mai faină,...

foursome....😛😛😅😅😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 52 minute, po2024ve a spus:

Numa trio o sa facem ...

Toată lumea mai nou face threesome 😅😅😅😅😅 ,...este adevărat că sună mișto așa americănește ....😅😅😅 ca în filme , însă este de fapt un banal două fete luate pe rand sau "poștă" se numea pe vremuri , threesome presupune show lesbi între ele și fără schimbat de prezervativ de la una la alta , tocmai pentru a  alterna  x și zero, pe orizontala sau in diagonala  atunci când ți-e lumea mai dragă....

.😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Pullon a spus:

Toată lumea mai nou face threesome 😅😅😅😅😅 ,...este adevărat că sună mișto așa americănește ....😅😅😅 ca în filme , însă este de fapt un banal două fete luate pe rand sau "poștă" se numea pe vremuri , threesome presupune show lesbi între ele și fără schimbat de prezervativ de la una la alta , tocmai pentru a  alterna  x și zero, pe orizontala sau in diagonala  atunci când ți-e lumea mai dragă....

.😅😅😅

Iti suna banal cand nu ai acces la singurele fete din Severin care fac threesome, ba tu te mai suporti?

Inchide ma si contul asta ca esti penibil!!!!

• Haha 2
Link spre comentariu

nu te enerva , se mai întâmplă însă mi se întoarce ......ceva pe dos când eu nu-s bun insa un bătrânel face " trio " și e numai bun de supt 🫢🫢🫢,...sunt curios chiar  și pe la vecini ,.....🥴🥴🥴🤔😬

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 10 guests

• Creează nouă...