Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

Postat
Acum 1 oră, po2024ve a spus:

Era bine înainte sa se inventeze acest forum ....ca nu toată lumea putea merge .... pe atunci se.mai.lasa și cu oase rupte , bani furați,  ieșit în pula goala n strada ....ehe , ce vremuri. 

Ai  dreptate,că și eu în aproape 15 ani de când merg am pățit multe,dar sunt foarte mulți care nu știu de forum și tot merg.

• Oras:Sud
Postat
1 oră în urmă, Erectus6909 a spus:

Ai  dreptate,că și eu în aproape 15 ani de când merg am pățit multe,dar sunt foarte mulți care nu știu de forum și tot merg.

Poate afla ....si lasa câteva vorbe . 

• Like 1
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat

La mulți ani dragi colegi, să ne auzim cu bine și in 2025 🥳🎈🎉

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La Mulți Ani !!! 

• Like 2

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

• Oras:Pullon
Postat
La 02.01.2025 la 18:22, po2024ve a spus:

La multi ani și sa face lobby pentru Caru 🤣🤣🤣

Dacă nu funcționează așa mai este o soluție .......boicot total 🤭🤣🤣🤣,

la multă minte să fie 😄

Postat
Acum 1 oră, doarvizita a spus:

Dacă nu funcționează așa mai este o soluție .......boicot total 🤭🤣🤣🤣,

la multă minte să fie 😄

Stai în preajma ca deja am trimis porumbelul păcii 😉😉....sper sa nu se  rătăcească.  

Postat
Acum 15 minute, po2024ve a spus:

Stai în preajma ca deja am trimis porumbelul păcii 😉😉....sper sa nu se  rătăcească.  

Speranța moare ultima 👍, ce era odinioară aici ....și ce a ajuns acum .🤔...,

Nu a fost doar meritul meu însă era cu totul  diferit  , fiecare judecă așa cum dorește , tu ești un străin pe aici la Severin , cu toții au văzut asta, te-ai exprimat precis și nu o dată că ai așa o plăcere nevinovată să mă enervezi pe mine , nu o să reușești asta , deja am un blazon , cei care încă te mai susțin cumva se sabotează singuri , ..ca să zic așa.

Ai fost cineva,  cândva  , un "povestitor" , nu a mai rămas nimic din acela , nimic interesant și nu mai ai chiar nici un haz .👎

NMB !!

• Haha 1
  • Oras:Romania
Postat
Acum 28 minute, po2024ve a spus:

Dar vezi,să zboare 'sub radar' ..să nu-l lovească vreo rachetă!🤣

Caru' chiar are nevoie de el să mai deschidă câte o ușă..

Poate chiar ușa aia fermecată de la Dive!😅

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, doarvizita a spus:

Nu a fost doar meritul meu însă era cu totul  diferit  , fiecare judecă așa cum dorește , tu ești un străin pe aici la Severin , cu toții au văzut asta, te-ai exprimat precis și nu o dată că ai așa o plăcere nevinovată să mă enervezi pe mine , nu o să reușești asta , deja am un blazon , cei care încă te mai susțin cumva se sabotează singuri , ..ca să zic așa.

Ai fost cineva,  cândva  , un "povestitor" , nu a mai rămas nimic din acela , nimic interesant și nu mai ai chiar nici un haz .👎

NMB !!

Aaaa,....

mult succes în noul an......, tuturor celor ce își doresc asta 😁🤗

• Like 1
Postat

Aaaa, uituc ca de obicei ,....(na ,bătrânețea , deși eu îs politicos ) ,

Salute' !

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 14 ore, doarvizita a spus:

NMB !!

Esti blazonat,  Carule 🤣🤣🤣🤣

Din contra pe atunci ....eram nimeni in papuci 🤣🤣🤣  era.un user , un nickname., un personaj. Nimeni nu știa.cine i pove. 

Ca mergeam anonim ( și acum.imi place  ) dar ...pe.unde am.trecut am.lasat o urma ( un fel de ușa deschisa ) și inevitabil intr un final am fost  descoperit. Bine , cini nu am fost preocupat.sa ma.ascund..

Dar acum ....parca ii altfel ca un copil tâmpit ( am.mai crecut ) care face doar ce vrea și în mana n mana cu povestitorul deschide toate ușile din Severin 🤣🤣Si nu doar le.deschide , dar are și covor rosu de la.bulevard. 

Sper sa nu te superi ....îi doar o gluma de început de an....anul lung și trebuie sa te ții tare. 😅😅😅

Te pupa nana . 😉😉😉😉

Postat
Acum 10 ore, po2024ve a spus:

Esti blazonat,  Carule 🤣🤣🤣🤣

Din contra pe atunci ....eram nimeni in papuci 🤣🤣🤣  era.un user , un nickname., un personaj. Nimeni nu știa.cine i pove. 

Ca mergeam anonim ( și acum.imi place  ) dar ...pe.unde am.trecut am.lasat o urma ( un fel de ușa deschisa ) și inevitabil intr un final am fost  descoperit. Bine , cini nu am fost preocupat.sa ma.ascund..

Dar acum ....parca ii altfel ca un copil tâmpit ( am.mai crecut ) care face doar ce vrea și în mana n mana cu povestitorul deschide toate ușile din Severin 🤣🤣Si nu doar le.deschide , dar are și covor rosu de la.bulevard. 

Sper sa nu te superi ....îi doar o gluma de început de an....anul lung și trebuie sa te ții tare. 😅😅😅

Te pupa nana . 😉😉😉😉

În anul ăsta nou nu o să fiu doar mai bun fiindcă așa am fost mereu , însă îmi doresc o schimbare .

Îmi propun să fiu mult mai calculat , să nu mai stric orzul pe gâște , să trec pragul doar acelor doamne/domnișoare care merită, țepe cât mai puține să fie deși inevitabil vor mai fi , cât despre recenzii aici pe Mh nici nu poate fi vorba , este aproape imposibil spre a mai schimba ceva ... 🤷

Aaaaa,....mă simt mai tare ca niciodată , nu te pup însă te salut și eu nană 👍👍👍

Nmb !

• Like 1
Postat
Acum 15 ore, doarvizita a spus:

În anul ăsta nou nu o să fiu doar mai bun fiindcă așa am fost mereu , însă îmi doresc o schimbare .

Îmi propun să fiu mult mai calculat , să nu mai stric orzul pe gâște , să trec pragul doar acelor doamne/domnișoare care merită, țepe cât mai puține să fie deși inevitabil vor mai fi , cât despre recenzii aici pe Mh nici nu poate fi vorba , este aproape imposibil spre a mai schimba ceva ... 🤷

Aaaaa,....mă simt mai tare ca niciodată , nu te pup însă te salut și eu nană 👍👍👍

Nmb !

Nu ești pupacios ....sau ? 🤣🤣🤣așa sa faci ...dar din câte știu,  nimic nu i sigur....si parca îs mai suparat când îmi da teapa una super vorbita. 

Când merg pe.instinc ....si nu i chimie ....nici nu ma supar. 🤣🤣

Legat de recenzii ....nu prea îs curios , dar îmi place.sa citesc experientele nereușite. 

Hai ....nici nu te pup 😅😅

Postat
Acum 13 ore, po2024ve a spus:

Are barbat , iubit ,sot ...nu fish 😉😉

Acum 11 ore, ejaculin a spus:

Este cu soțul, o știu căci este din Tg Jiu 

Acum 10 ore, abubes a spus:

Familie modernă !

Acum 34 minute, mihaimihai5 a spus:

M-am intalnit de 3 ori pana cum prin Carefour cu ea...de doua ori era cu barabtul si o data cu doamna mai in varsta..nu are peste este iubit, sot ...etc

Efectiv ma fascineaza ultimele comm de pe "Mh_Degeaba" ,........

eu cred ca voi vreti sa il futeti pe barbatu lu asta 🤔🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, doarvizita a spus:

Efectiv ma fascineaza ultimele comm de pe "Mh_Degeaba" ,........

eu cred ca voi vreti sa il futeti pe barbatu lu asta 🤔🤣🤣🤣🤣

Dacă cineva da cu bata n balta,  cum faci și tu ....trebuie sa.il.aducem la.lumina , pe tine însă.....te a mâncat întunericul....si cam greu sa te luminam🤣🤣🤣🤣

Postat

.......Întunericul 🤣🤣🤣🤣,

un popă să împartă lumină pe aici  trebuie 🤣🤣🤣🤣

Postat

Păi, ca să incep precum marii literați ai vremii,unde băga el boticul e întuneric.🤣

Dacă sunt și jaluzelele trase,îți poți da seama!😅

Postat
Acum 18 minute, alexxxis21 a spus:

Păi, ca să incep precum marii literați ai vremii,unde băga el boticul e întuneric.🤣

Dacă sunt și jaluzelele trase,îți poți da seama!😅

Dacă ai nas fin ,......te iei după miros 🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 3 ore, po2024ve a spus:

Dacă cineva da cu bata n balta,  cum faci și tu ....trebuie sa.il.aducem la.lumina , pe tine însă.....te a mâncat întunericul....si cam greu sa te luminam🤣🤣🤣🤣

Aaaaa,....sunt la întuneric că așa vreau eu 👍  și fiindcă asta meritați, ca să zic așa (am cerut chiar așa de mult oare 🤔....stăm într-o păsă... 🤔) .....

În spatele cortinei eu sunt călare pe metereze și am grijă ca să nu vă zic nimic dacă chiar apare ceva bun 😅🤣😅🤣😅

• Haha 1
  • Oras:Baia
  • Oras:Baia
Postat

Salut 

cineva recomandă ceva ca eu sincer de două zile nimic de mare satisfacție numa panarame tatuate ciori și prețuri de București 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 51 minute, mitamtz1995 a spus:

Salut . Am contactat domnișoara pe whattsapp 200 finalizarea și 400 oră oral și normal , 100 excita CIM și dacă avem curajoși 200 în plus normalul fără prezervativ. Cine vrea să joace la risc spor la treabă , locatie blocul turn de la raiffaisen ! 
Eu nu am mai mers!

Link nu știi să pui ca ești membru vechi???? Și de unde ai scos-o cu blonda de la Târgu Jiu????? 

• Like 2

• Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
1 minute ago, Badboyinbed said:

Link nu știi să pui ca ești membru vechi????

Am vrut si eu sa-i spun dar nu am avut curajul sa-l cert ca pe urma nu mai scrie nimeni nimic🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, sinnerdts a spus:

Am vrut si eu sa-i spun dar nu am avut curajul sa-l cert ca pe urma nu mai scrie nimeni nimic🤣

Oricum ce scrie el scrie degeaba , dupa cum vezi ️in aproape cinci ani a scris de 11 ori, asa ca lăsați-l în bezna totala in care e cufundat

• Like 1

Postat
Acum 18 minute, Kolorado a spus:

Salut 

cineva recomandă ceva ca eu sincer de două zile nimic de mare satisfacție numa panarame tatuate ciori și prețuri de București 

Ar fi prea bine daca ar fi preturi de Bucuresti , uitati-va cum poate sa arate fata asta de la top !!

, ce servicii are incluse in pret !! , mai mult de atat,  la ea o finalizare  dureaza 40 de minute la doar 200 leusteni si " ora" are 70 de minute  !!

Spor mult !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...